çanakkale gezisi fotoğraflarımız

bi haftalık şarköy tatilimiz esnasında çanakkale’ye de uğradık demiştim. 2009 yılındaki çanakkale gezimizin fotoğrafları için bir buraya bir de buraya bakabilirsiniz.

bu seferki çanakkale gezimizde ay sonu askere gidecek olan bitanecik canım kardeşim de vardı. şarköye gittik o da birkaç gün sonra damladı çocuğun canı gezmek istemiş eniştesi de ara gelsin dedi bikaç gün keyif yaptık şarköyde hep beraber 🙂 tabi çanakkale’yi de gezdik, askere gitmeden önce oldukça anlamlı bir gezi yapmış oldu kardeşim. neyse fazla uzatmadan çanakkale gezisi fotoğraflarımızı ekliyorum, bu sefer kilitbahir kalesine uğramadık eceabat’tan geçerken ama kilitbahir fotoğrafları görmek isteyen olursa ilk paragrafta paylaştığım yazılara göz gezdirebilir.

bu arada giresun ve trabzon sümela manastırına da gittik bu sene biliyorsunuz 🙂 trabzon gezimizin resimlerini burda paylaşmıştım ama giresun fotoğraflarını unuttum ben :p ilerleyen günlerde onları da eklerim yine unutmazsam :p kısmetse bir iki hafta içinde safranbolu gezisi de yapıcaz kocamla birlikte.

bu seneki çanakkale gezisi fotoğraflarımız

not: şu fotoğrafları dün atabilseydim yazım dün sabah yayınlanacaktı , hostumdaki ve wordpress alt yapısındaki teknik problemler yüzünden bir gün gecikmeli yayınlayabiliyorum yazımı kızdım

çanakkale gezisi fotoğraflarımız” hakkında 4 yorum

  1. Geri izleme: umreye giderken ne giyilebilir? | Bir Kafadan Her Ses

  2. Geri izleme: 30.hafta gebelik | Bir Kafadan Her Ses

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir