tam kapalı yelekli tesettür mayo modelleri ve fiyatları

Esnek yapısı sayesinde kırışmaya dayanıklı ve nefes alıcı özelliğe sahip, ağırlık yapmayan kumaştan hazırlanan tesettür mayo modelleri denizde ve karada sık ve uzun süreli kullanıma uygundur. hanımlar arasında ya da karma plajlarda kullanılan tam kapalı tesettür mayo modelleri ve fiyatları birkafadanherses.com ‘da..

tıkla, yelekli tesettür mayo modelleri ve fiyatlarını gör, satın al

kapalı bayanlar için islami tatil köyleri ve tesettür otellerinin vazgeçilmez giysisi tesettür mayolar.. tatilini erken yapacak olan ya da yaz tatili için tesettür mayosunu şimdiden hazır etmek isteyenler için birbirinden güzel tam kapalı mayo modelini beğenilerinize sunuyorum.. özellikle yelekli tesettür mayo modellerinin tercih edildiği tesettür mayolarında, uzun tunikli ve tesettür eşofman tipi haşemaların da popülerliği hiçte azımsanmayacak ölçüde büyük..

2018’in En Yeni Çıkan Tam Kapalı Mayo Modelleri

Tesettürlü kadınların havuz ve deniz keyfini yaşaması için oluşturulan tam kapalı mayo modelleri, su tutmaz kumaşıyla özel olarak üretilir. Tesettür mayo seçimi kadınların giyim tarzlarını her alanda yansıtmasına ve vücut hatlarını belli etmeden deniz keyfi yaşamalarına yardımcı olmayı amaçlamaktadır. Tam kapalı mayo markaları; Mayovera, Ranuna, Adasea, Sunmore, Nehar, Emayo ve Seamay gibi özel markaların yüzlerce farklı ürünü bulunmaktadır. Yaz Tatili ve Su Sporları İçin Onlarca Modelde kapalı mayo modeli içinden sizler için en yeni model tesettür mayolarını seçtim..
Güneşin zararlı ışınlarından korunmak ve kadınların vücut hatlarını gizlemeleri için tesettürlü kadınlara özel olarak üretilen haşema mayo ya da burkini olarak da bilinen tam kapalı mayolar, özel kumaşlarıyla su geçirmez ve hızlı kururlar. Tam kapalı mayolar çoğunlukla; uzun mayo, uzun tayt, yelek, uzun bone, mini bone ve yarım iç atletten oluşmaktadır. 34-36-38 beden gibi küçük bedenler ile 40-56 beden arası büyük beden tesettür mayolar arasında seçim yaparak her kadın için uygun model burkini bulmak oldukça kolaydır.

tıkla, tam kapalı tesettür mayo modelleri ve fiyatlarını gör, satın al

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir