2018 Tesettür Eşofman Takımı Modelleri ve Fiyatları

Sadece tatilde, spor salonunda ya da açık alanlarda değil, tesettür eşofmanlar evde de rahatlığı garantiliyor!

öncelikle “eşortman mı, eşofman mı?” sorusuna bir cevap vermemiz gerekiyor, çünkü; halkımız arasında bu kelimeyi doğru telaffuz etmek gerçekten mesele 🙂 “eşofman” doğru cevap olarak karşımıza çıkıyor.

nakışlı spor kaplar, fermuarlı eşofman kap modelleri, sportif giyinen ama kokoşluğundan da ödün vermeyen süslü hanımlar için payetli, taş işlemeli veya incili eşofman kaplar, eşofman elbiseler, tesettür eşofman takımları, etekli eşofman takımları, kapüşonlu eşofman tunik, büyük beden eşofman altı ve uzun eşofman üstü modelleri ile yeni sezon tesettür eşortmanlar gerçekten de artık çeşitlilik bakımından oldukça zengin gözüküyor!

Tesettür eşofman, tesettür eşofman takımı, büyük beden eşofman, büyük beden eşofman altı, büyük beden eşofman üstü, kadife eşofman takımları.

Spor yaparken de tesettür giyimin şıklığından vazgeçmeyen hanımlar için hazırlanmış tesettür eşofman takımları modanisa tesettür eşofman modelleri ile beğeninize sunuluyor. Ünlü markaların her zevke ve tarza hitap eden desen ve renk seçenekleriyle oluşturdukları seçkin tasarımları tesettür giyimde modanın öncüsü markanın, her bütçeye uygun cazip fiyat garantisiyle ve kapıda ödeme seçeneğiyle ayağınıza kadar geliyor. Tesettür şıklığına bir tıkla ulaşmak ve hızlı alışverişin keyfini çıkarmak için modanisa tesettür eşofman takımlarında da yeni trendlerin öncüsü olmaya devam ediyor.

tesettürlü eşofmanlar gerçekten tesettürlü müdür?

Yürüyüş, koşu, binicilik, basketbol, voleybol ve futbol gibi spor dallarında en çok tercih edilen kıyafetlerden biri olan eşofman takımları, sadece spor hayatı için değil günlük giyim kombinlerinde de vazgeçilmez bir giyim ürünü. Eşofman; rahat ve konforludur ancak bir ev giyimi olması hasebiyle dışarıda üzerine cilbab (pardesü, çarşaf vs) giyilmeden çıkılması kısacası “erkekler içinde giyilmesi” tesettürsüzlük sebebidir. Bu nedenle gerçekten tesettürü yaşamak isteyen hanımlar bu tür giyim modelleri ile dışarıya ya da evde namahrem erkekler içine çıkmamalıdır.

tesettür eşofman markaları

Adasea Alia Ayşen Özen Benin Bezen Bufin Bwest Casual By Dide
DAGİ ESTİVA Elif Okur Eros Esra Üstün Everyday Basic GRAND DE POMMES
Ginezza Gippe Collection Gzd Haşema Koton KİNGSLAND MACARONN
Mayovera Mevra Meys Miorespiro Moonlight NZL Piano Luce Ranuna
Refka Sanse Sementa Siyah inci Taifa Tommy Life XTREND
gibi tesettür eşofman markaları arasından bütçenize uygun fiyatlı olanlarını  seçebilirsiniz..

Tesettür Eşofman Takımı Modelleri Her Keseye Göre Bulunabiliyor

aşağıdaki modellere ve yüzlerce başka eşofman modeline BURADAN ulaşabilir, fiyatlarını görebilir ve satın alabilirsiniz.. ürün açıklama kısmında ürün detaylarını okuyabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir