Anneler Günü’nü Zühre ışıltısıyla parlatın

Şıklığına önem veren annelere özel

Anneler Günü’nü Zühre ışıltısıyla parlatın

Her zaman çocuklarının mutluluğunu isteyen ve rahatlığını düşünen annelerin, günü geldi. Zühre, Anneler Günü’nde annesine şık bir hediye alarak mutlu etmek isteyenlere özel alternatifler sunuyor. Anneler Günü’nde, annenize rengarenk ve çeşitli formlara sahip Zühre tunikleri, pardesüleri, eşarp ve çanta modellerinden oluşturacağınız kombinlerle şıklığın anahtarını sunabilirsiniz.

 

2004 yılından beri tesettür modasına yön veren Zühre, modern kesimleri ve yenilikçi tasarımlarıyla hazırladığı 2018 ilkbahar – yaz koleksiyonunda, farklı renk ve desenlerdeki çeşitli modelleriyle öne çıkıyor. Zühre’nin yeni koleksiyonunda ışıldayan birbirinden farklı model ve renkteki tasarımları Anneler Günü’nde anneler ile buluşmayı bekliyor.   Spor giyime uygun rahat tarzdan, dantel ve tül şıklığına, çiçek açtıran nakışlardan, inci zarafetine kadar farklı tarz sahibi annelere hitap eden Zühre’de her zevke uygun bir hediye seçeneği bulunuyor.

 

Anneler Günü’nü Zühre ışıltısıyla parlatın” hakkında bir yorum

  1. Zühre markasını annemden biliyorum, ürünlerinizden oldukça memnundu. ben de tesettürlü olmaya karar verdiğim zaman ürünlerinizden kullanacağımdan hiç şüpheniz olmasın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir