Zühre 2018 İlkbahar Yaz Koleksiyonu

2018 yaz sezonunda klasik görünümden oldukça uzaklaşan daha spor ve daha avangard tasarımlara imza atan tesettür giyim markalarından biri olan Zühre Giyim‘in en yeni çıkan koleksiyonu ile bilgileri daha önce yazmıştım.Zühre giyim şimdiyse yeni sezon 2018 ilkbahar yaz sezonu kataloğunu mağazalarıyla aynı anda müşterilerinin beğenisine sundu.

Zühre yeni sezon pardesülerinde ve zühre 2018 kap modellerinde kol ve göğüs detayları göze çarpıyor. el boyaması kullanılan bazı pardesü ve kap modellerinde ayrıca çiçek nakışları, işlemeler, pelerinler, volanlar ve pul payetler ile modellere hareket katılmış.

ZÜHRE PARDESÜ/KAP MODELLERİ 2018 İLKBAHAR YAZ SEZONU

zühre pardesü 2018 yaz sezonuZühre 2018 Yaz Tunik Modelleri ve Zühre 2018 Yaz Pardesü Kap Modelleri olarak iki ana başlık altında toplayabileceğim zühre yeni sezon kataloğunda yazlık kapalı giyim modelleri mevcut.

ZÜHRE TUNİK MODELLERİ 2018 İLKBAHAR YAZ SEZONU

 

zühre giyim 2018 yaz sezonu

Mavi, haki yeşili, ekru, açık gri, somon ve pudra renginin en güzel tonlarının kullanıldığı kreasyonda, siyah ve camel gibi zamansız renkler de yer alıyor. hiçbir zaman moda geçmeyecek renklerden olan siyah ve deve tüyü rengi ile daha asil daha şık görünmek tek parçada şıklığın adeta anahtarı niteliğinde. Yazların olmazsa olmazı denim kıyafetler de yine koleksiyona eklenen en konforlu yazlık tesettür giyim kıyafetlerinden olmaya aday..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir