e-devlet, eeeee devlet!!

devlete borcu olanlar dikkat! eviniz/arabanız hacizli olabilir! önceki yıllardan kalan devlet borçları e-devlet’e geç işleniyor bu yüzden borcum yok sanan vatandaş yıllar sonra borçlarla karşılaşabiliyor!

kocamın bi miktar vergi borcu varmış. e-devlette görünmeyen, taahhütlü posta ya da mail (!) ile haber verilmeyen bir borç. 2004 yılından..!.. bugüne dek haberi de yok bu borçtan. çünkü haber verilmedi, üstelik hiç umulmadık bir yerden. dehşete kapıldık. borç faiz yüzünden 4 katına çıkmış nerdeyse! ÜSTELİK ÜÇ KURUŞ BORÇ YÜZÜNDEN, ARABASINI HACİZLİ DURUMA DÜŞÜRMÜŞ!!! özellikle mi haber vermiyorlar bu vergi borçlarını ben anlamadım gitti arkadaş. aldıkları faizin haddi hesabı yok. netekim şey ede şey ede ödedik. aldıkları faizler haram zehir zıkkım olsun.

genelevden vergi alan, faiz yiyen, üç kuruşla geçinmeye çalışan esnaftan zırt pırt vergi alan bu devletin başı tabiki çapulculardan kurtulmaz..

özellikle vergi borcu olanlar e-devleti sıkça takip edin.. ama borcunuz yok sanıyorsanız da siz yine de kontrol edin sürekli. biz bu 4 katına çıkmış borcu şimdi de göremeseydik artık bi 10 sene sonra elimizde ne ev ne araba ne çay ne çorba kalırdı herhalde!! ben böyle başı boşluk, böyle lakaytlık görmedim arkadaş!

not: hala e-devlet şifrenizi almadıysanız size en yakın bir PTT şubesinden 2 lira karşılığında (!) e-devlet şifresi alabilirsiniz.
not2: e devlet web sitesinde borçlarınıza bakmak isterseniz: gelir idaresi başkanlığı >> vergi borcu sorgulama ya da maliye bakanlığı >> vergi borcu sorgulama

e-devlet, eeeee devlet!!” hakkında 3 yorum

  1. Bankalar bizi soymak için seneler sonra borç çıkarıp kat kat faiz alıyordu, şimdi de devlet mi yapıyor aynı işi? Borç ödendiği anda temiz kağıdını-borcu yoktur diye- almak lazım en iyisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir