gezi parkı olaylarında son durum!! fitne+provokasyon=şiddet,kan,gözyaşı!!

gezi parkı olaylarında son durum!! fitne+provokasyon=şiddet,kan,gözyaşı!!

“Rabbim vatanımızı taksim taksim taksim yapmak istiyen fitnecilere firsat verme. Davulculara bakın, oyuncuları tanırsınız ” Muhammed Saki Erol k.s

Taksim gezi parkı olaylarını yurt dışındaki sağırlar bile duydu. duydular ki “destek filan ayağına” Türk milletini bölücülük adına yüreklendiriyorlar. zaten ne zaman bi boka yararları oldu da, hangi iyi şeye destek verdi ki bu cenabet mahlukatlar, bilen varsa beri gelsin. sonuç olarak, gezi parkı olaylarında son durum: “fitne + provokasyon = şiddet, kan, gözyaşı !!”

gelelim Taksim gezi parkı ile ilgili yorumlarıma..

bizim hükümet kapitalizmin pençesine düşmüştür arkadaşlar. burası bir gerçek. gezi parkında zina mı var, aile ortamı yok mu? bahane. o zaman denetlemeyi öğren sende!! adam gibi denetle, park dursun orda. sana giren çıkan ne?! nerde bir ağaçlık alan var, yeşillik var batıyor abi bunlara. hemen elini ovuşturan bir para babasının sahte gülüşüne aldanıveriyor Tayyip amcamız. AVM, toplu konut vs. o yeşil alan piç oluveriyor. Balık burcunun en kötü yanlarını görüyorum sende Tayyip amca. kusura bakma ama yüzüne her gülen patronun her isteğine karşılık veriyorsun. karakterli ol, aktif ol ve dik dur artık lütfen..

boş alan buldun mu yap abi yeşillik, park, ağaçlık alan ve hatta ormana dönüştür.. yok abicim.. bunlar yapmayı bırak, olan yeşilliklerin de kökünü kurutacak. sonra da benim gibi bebek sahibi anneler “çocuğumu nerde gezdireceğim, parkta yok çevremde” diye hindi gibi düşünecek. işte size yemin, evimin çevresinde beton yığınları dışında bir tek ağaç var. en yakın park da km.lerce uzakta. her yer betonarme ve asfalt. ben bebeğimi nereye götürüp gezdireyim peki? nerde oynayacak bu çocuk? evde mi büyüteceğim ben bu çocuğu. gel de sağlıklı bir çocuk yetiştir böyle bir ortamda. çocuklar tabiki internet, oyun bağımlısı olur. adam gibi parklar, bahçeler, milli parklar yok ki!!

hamileyken bile şöyle doya doya yürüyüş yapamadım bu yüzden. ne vardı ben de etrafı yemyeşil bir alanda, yürüme parkurunda tempolu yürüyüşler yapabilseydim? benim bunu yapan Avrupalı annelerden neyim eksikti? ben de bir melek taşıyordum ve ben de hamileliğin o ağır yüküyle bir yandan ev işleri bir yandan internetteki işlerim hayat mücadelesi veriyordum. ama yok ben hamileliğim boyunca yalnızca o pis, kalabalık ve betondan başka bir şeyin olmadığı caddede yürüdüm istemeye istemeye. zaten çoğu kez de çıkmadım, çünkü; betonlar ve kalabalık arasında yürümek içimden gelmedi.

gezi parkı provakatörleri

polis anasına, bacısına söven ve ahlaksızca el hareketi yapan bu adamın kafasını kırmasın da ne yapsın? bu adam bir provakatör muhtemelen ama polisin de bir sabrı var.. İstanbul Emniyeti’nden yapılan açıklamada gözaltına alınanların tamamına yakını PKK-Dh/KPC elemanı çıktı !!!! İşte burdan olayları anlayın artık !!

işin bir diğer boyutu, gezi parkı olaylarının içine karışan provakatör ve kızıl kominist stili yıkıcı tepki. fethullahçı bazı provakatörlerin de gezi parkı olaylarında parmağı olduğu söyleniyor. hatta bazı fethullahçı polisler, olayları daha içinden çıkılmaz bir hal alması için körüklüyor diyorlar. fethullahla arası bozukmuş çünkü şu sıralar Tayyip amcamızın.. malum bir ara sıkı fıkılardı.. 

gezi parkı olaylarında adı geçen ve şiddete karışan insanların büyük bir kısmının iyi niyetinden şüpheliyim. acaba doğayı gerçekten sevdikleri için mi, yoksa sırf bölücülük ve faşistlik için mi böyle bir eylem yapıyorlar. orası tartışılır. misal ben inanmıyorum çoğunun iyi niyetli olduğuna. zaten ortalığı karıştırmak için bahane arayan çok, yabancı devletlerin destek vermesi de bu yüzden. şimdi ellerini ovuştura ovuştura bir TÜRK BAHARI bekliyor “bazıları”.. ama bizim sapsalak halkımız tehlikenin farkında değil.. baksınlar bakalım arap baharı sonrası o ülkelerde bahar havası mı, sert ve çetin bir kış havası mı hakim olmuş.. bahar havası adamı çarpar babuşlar, uyanık olun..

son olarak sedamcım, kuzişçimden bir yorum. ben beğendim buyrun sizler de okuyun..

bakın bakalım bugün taksimde yeri göğü inletip doğa için savaşanlarla,yılbaşında çam ağacı süsleyenler aynı kişiler mi?
muhalefet yapmak olsun da neye olursa olsun felsefesinizi, bu kadar büyük boyutlara taşımamalıydınız.
dünya basını destek veriyor helal olsun! nidaları atarken yüzünüz gülüyor da, tarih boyunca dünyanın bize ne zaman destek verdiği görülmüş,(kendi çıkarları yoksa tabi.) ortalığı birbirine hunharca karıştırırken vicdanınız sızlamıyor mu?
TÜRKİYE’NİN BİRLİĞİNE KARŞI DEĞİLİM ANCAK BU İSYANI SAMİMİ BULMUYORUM!
AT GÖZLÜKLERİNİ ÇIKAR TÜRK GENÇLİĞİ! OKU! OKU Kİ ANCAK KENDİ GÖRÜŞÜNÜ DEĞİL TÜM GÖRÜŞLERİ OKU! VİCDANININ VE İNSANLIĞININ SESİNİ DİNLE!

“Rabbim vatanımızı taksim taksim taksim yapmak istiyen fitnecilere firsat verme. Davulculara bakın, oyuncuları tanırsınız ” Muhammed Saki Erol k.s

gezi parkı olaylarında son durum!! fitne+provokasyon=şiddet,kan,gözyaşı!!” hakkında 11 yorum

  1. Orduya darbe yaptırmaktan ümidini kesenler, halkı yeşillikten bahanelerle ayaklandırıp ortalığı karıştırmaya çalışıyor. Yılbaşında ağaç süslemeyi biliyorlar, hayatlarında bir ağaç bile dikmemiş olanları var, 1 mayısta ağaçları söküp fırlatan anarşistlerin hepsi tam kadro bu gösterilere katılıyor. Silivriden talimat alıp, klavye başından da milleti dolduruşa getirmeye çalışanların bu provokatif çalışmalarını milletimizin boşa çıkartacağını umuyorum. Ama iktidara gelmek için demokrasiyi devirmek gerektiğini düşünen bu zavallı insanlar her fırsatta meydanlara dökülüp ortalığı karıştırmak isteyecektir. Ayrıca en fazla ağaçlandırma çalışmaları ve parklar Recep Tayyip Erdoğan döneminde yapılmıştır.

  2. gerçekten çok üzücü bir durum provokasyonlara gelmemek lazım…her nasıl düşünürsen düşün sol veya sağ yada liberal yada komünist önce vatan birliği demek lazım bence düşüncelerini savunurken kaba kuvvet zorbalık niye ? … o yüzden başımızdakilerin de mantıklı sakin bir yol izleyerek halkı sakinleştirmesi lazım , poliste ne olursa olsun galeyana gelmemeli . sonuç olarak işini yapıyorsan bu ülkenin başındaysan provokasyona başımızdakilerin de gelmemesi lazım , belkide politik davranmanın türetmesi bu ve buna benzer olayların neticesinde ortaya çıkmıştır eminim ..

  3. Güzel bir yazı olmuş aşkım…

    Bu olaylar “yeşili korumak” adına yapılmış bir eylem olmanın ötesinde Ak Parti hükümetine karşı birikmiş bir nefretin patlamasıdır…
    Ben böyle bir patlamanın olacağını zaten bekliyordum ve hiç şaşırmadım çünkü AKP uzun bir zamandır şimarık bir hal içerisinde…Adeta iktidar sarhoşluğuna yakalanmış bir vaziyette…
    Ak partinin gariban insanları kollamak ve gözetmek gibi bir derdi kesinlikle yoktur…
    Bu bakımdan olay yerinde AKP karşıtları olduğu gibi AKP’ye oy veren insan grupları da vardır…
    Dün geceden bu yana meydana gelen olaylar çok tehlikeli boyutlara tırmanmış vaziyettedir…
    Göstericilerin arasına girecek bir düşman devlet ajanını polis ve halka rastgele ateş açması sonucunda olayların önüne kimse geçemez…
    Polis Taksim’den çekilmek zorunda kaldı ancak halk kime saldırsam nereye zarar versem diye serseri mayın gibi Taksim’de dikilmeye devam ediyor ve meydanı terketmiş durumda değil !..
    Ak partiye nefret besleyen herkes sokaklara dökülmüş durumdadır…
    Ne olacağını; bu işin sonunun nerelere varacağını sadece Allah bilir…

  4. Siz ne yaparsaniz yapin , biz kararimizi verdik ! diyen basbakani duyunca gercekten cok sinirlendim.Basbakan bu sekilde sert cikmasaydi daha dogru olurdu.

    Neyse… Senin yazin hislerime tercuman oldu diyeyim kisaca ..

    • Halka bir hiç gibi davranıp, ağalık taslarsa daha çok olay olur it köpek de bu olayları bahane edip hakkını aramaya çalışanların arasına karışır..

  5. Bu mübarek miraç kandili gecesini iyi değerlendirip bol bol dua etme zamanı… Rabbim ülkemize huzuru barışı dostluk ve kardeşliği daim kılsın inşallah… Kandilin mübarek olsun canım.

  6. artık kim ne istediğini bilmiyor, sadece olay çıkartma derdinde herkes kimse sağlıklı düşünüp hareket etmiyor, birinin güzel bir DUR demesi gerekiyor.

  7. yine de bu tutumunuz doğru değil. arada masum insanlar da var. insanları aydınlatmalı hükümetimiz.

  8. Geri izleme: gezi parkı “direnişçi”leri.. | Bir Kafadan Her Ses

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir