zühre pardesü anneler günü etkinliği

Aslında çok uzun zaman oldu ancak ben hiçbirşey yazmadan da geçemedim zühre pardesü’nün 2012 anneler günü etkinliği hakkında. bu sene etkinliğine katılan ablam, kendi blog’unda birşeyler yazmıştı gerçi. ama ben de yazmak istedim.

sevgili arkadaşım ümmü gülsüm’ün facebook üzerinden gönderdiği davet vesilesiyle zühre pardesü anneler günü etkinliğine geçen sene olduğu gibi bu sene de katıldım annemle beraber. bu sene ablamlar (gülmekan, herteldenbirname) ve yeğenim Ayşe de vardı etkinlikte.

2012 anneler günü etkinliği

soldan sağa: HER TELDEN BİR NAME (ablam), AYŞE, GULMEKAN (ablam), ANNEM,

bu seneki anneler günü etkinliği de çok hoştu. sevgili arkadaşım ümmü gülsüm yaşar adeta zühre pardesünün ortaklarındanmışçasına harıl harıl misafirlerle ilgilendi, en azından bir halkla ilişkilerci gibi duruyordu uzaktan onu tanımayan birinin gözüyle bakarsanız 🙂 canım benim öyle güler yüzlü ve sıcak kanlı ki, herkes onunla fotoğaf çektirmek için yarıştı. ben de yıllardır dostum olan ümmü’mle birkaç poz çekildim ancak o fotoğraflarının internette yayınlanmasını pek sevmediğinden şuan burda yayınlamıyorum saygısızlık olmasın babında.

zühre pardesü anneler günü etkinliği 2012

etkinlikte TSM ve ilahi dinletisi yanısıra maçka parkı, deniz ve Beşiktaş iskele manzarası eşliğinde güzel bir kahvaltı ziyafeti çektik geçen seneki gibi Maçka Fua cafede.

zühre pardesü anneler günü etkinliği için zühre pardesü tesettür giyim firmasına ve zühre pardesü facebook sosyal medya sorumlusu ümmü gülsüm yaşar’a birkez de burdan teşekkür etmek istedim, geç olsa da kuru bir teşekkürü umarım kabul edersiniz 🙂

zühre pardesü anneler günü etkinliği” hakkında bir yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir