Zühre Pardesü 2018 İlkbahar Yaz Koleksiyonu

Zühre Pardesü 2018 yaz2018 ilkbahar yaz tesettür modasının izinde olduğu yeni sezon kreasyonu ile gözler önüne serilen yılların tesettür giyim markası Zühre pardesü modelleri 2018 yaz sezonu koleksiyonu birkafadanherses.com ‘da..

Zühre Giyim‘nin tiril tiril rahat ve sağlıklı kumaşlardan hazırlanan 2018 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu hazır. Modası geçmeyen parçaları seven hanımlar için, tesettür giyimde de zamansızlığın peşine düşen kadınlara harika tesettür kıyafetler bu koleksiyonda sizleri bekliyor..Belden bağcıklı ve kısa kollu spor tesettür kaplar, pelerinli pardesü modelleri, volanlı tesettür giyim modelleri, nakışlı tunikler, işlemeli şık feraceler.. Zühre bu sezon dopdolu..

Zühre pardesü modelleriZühre giyim yaza özel hazırladığı zühre 2018 yaz sezonu koleksiyonu ile son modanın izinde olduğunu gösterdi. Fırfırlı kaplar, şık pardösüler, önden fermuarlı feraceler ve volanlı tunikler tercihleri trendlere yönlendirirken, çiçek desenleri, modası geçmeyen sportif desenler ise her yaz görmeye alıştığımız temalar. denizci temalı ve haki yeşili renginin o doğaya dönük yeşil tonları da bizlere yazın en doğal yönünü hissettiriyor..

genellikle yazların rengi açık renklerdir. zühre yeni sezonda mint, beyaz, bebek mavisi, denim, marin ve pudra rengi tonlarını zühre pardesü, tunik, elbise, kap ve etek modellerinde sıkça görebiliyoruz.. ekstra fırfırlar, volanlar ve çiçek desenli nakışlar birçok zühre giyim modelinin 2018 yaz kadın modası trendlerini takip ettiğini vurgular gibi.. zühre tekstil bu sezon bizi farklı tasarımlarıyla şaşırtıyor..

Zühre Pardesü 2018 İlkbahar Yaz Koleksiyonu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir