Alvina 2018 İlkbahar Yaz Koleksiyonu

Alvina 2018 İlkbahar Yaz KoleksiyonuAlvina 2018 İlkbahar Yaz Koleksiyonu yine birbirinden farklı ve özgün tasarımlarıyla moda ve trendlerin peşinden koşuyor. Tesettür abiyeden, tesettür eşofman takımlarına, şık tuniklerden günlük tesettür elbiselere, baharlık trençlerden, kap ve pardösülere kadar uzanan geniş kıyafet portföyüyle.. Alvina 2018 yaz sezonu tesettür giyim modelleri birkafadanherses.com ‘da..

İlkbahar ve yaz denince akla gelen cıvıl cıvıl açık renkler 2018 yaz sezonunda tesettür giyim markalarının yeni sezon koleksiyonlarına her zamanki gibi yine ilham kaynağı. Alvina Giyim 2018 İlkbahar Yaz Koleksiyonunda açık yaz renklerinin en klas tonları kreasyondaki ürünlere dinamizm ve genç bir ruh katıyor. Daha koyu renklerden ve sadelikten hoşlananlar için kış renklerini de koleksiyonunda hazır bulunduruyor.Alvina 2018 İlkbahar Yaz Koleksiyonu Genellikle günlük tesettür giyim parçalarının bulunduğu koleksiyonun genç ve modern ruhu ortada. İsterseniz şimdi 2018 Alvina yeni sezon tesettür giyim modellerine daha yakından bakalım..

Hem Gündüz Hem Gece Alvina Giyim Şıklığı

Alvina 2018 ilkbahar yaz koleksiyonunda zarif günlük elbiseler, günlük elbise olarak da davet elbisesi olarak da tercih edilebilir nitelikte şık elbise modelleri de içeriyor. Şık ve zarif görünümlü tesettür kombin isteyen muhafazakar hanımlar Alvina Alvina 2018 İlkbahar Yaz Koleksiyonutesettür elbise modellerinden şaşmıyor. Stil ve tarz isteyenler için Alvina’da birbirinden güzel uzun yazlık elbiseler var.

Alvina Yeni Sezon Koleksiyonunda Stil Zenginliği

Bugün ne giysem dediniz, sportif mi yoksa ofis kombini mi giyineceksiniz? Davet stili mi yoksa gezmelik mi takılacaksınız. O gün ne yapacağınız belliyse tarzınız için Alvina’da her stilde bir kombin parçası bulmanız mümkündür. Spor ve genç tesettür olsun, klasik ve modern Alvina 2018 İlkbahar Yaz Koleksiyonutesettür giyim stilleri olsun.. Stilde sınır tanımayan modelleriyle Alvina giyim yaz sezonu çeşitliliğiyle dikkat çekecek gibi. Spor kombinler için kot pantolon üstüne giyilebilecek en iyi parçalardan olan ekoseli gömlekler mi, yoksa davet kombini için zımbalı bol pantolon üstüne giyilecek sezon trendi volanlı tunikler mi? Her gün için ayrı bir stil.

Alvina İle Rahat ve Konforlu Kıyafetler Vazgeçilmeziniz Olacak

En güzel spor kombinlerinin vazgeçilmez parçası tesettür eşofmanlar, gömlek tunikler, denim parçalar ve mevsimlik trençkotlar Alvina 2018 yaz koleksiyonunda orjinal ve şık modellerle karşımıza çıkıyor. Bahar ve yaz akşamlarının en sevilen sporu Alvina 2018 İlkbahar Yaz Koleksiyonuyürüyüşlerinize ve tatilde yapacağınız aktivitelere  eşlik edecek tesettür eşofmanlar rahatlıkta sınır tanımazken, değişken havaların vazgeçilmezi trençkotlar da genç tesettür kombinlerin şu sıralar açık ara önde tesettür giyim giysileri..

Ekoseli Tesettür Kıyafetler Alvina  2018 İlkbahar Yaz Alvina 2018 İlkbahar Yaz KoleksiyonuKreasyonunda

Zamansız sportif şıklığın modası geçmeyen deseni ekoseli desenler. Alvina’da bu yaz ekose hem şekilden şekle hem renkten renge hem de modelden modele giriyor. Bazen zarif bir elbise şıklığının altını çizen ekose bazen de tuniklerin sportif ruhuna çizgi çekiyor. Etek ve bluzlarda da pötikare haliyle yorumlanan desen siyah, mavi ve kırmızının beyazla uyumunun naif güzelliğini bir kez daha gözler önüne seriyor.

 

Alvina 2018 İlkbahar Yaz Koleksiyonu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir