antalya tesettür oteller islami oteller ve tatil köyleri

antalya tesettür otellerinde muhafazakar otel kampanyaları 2017 sezonu bitiminden kısa bir süre sonra başladı. erken rezervasyon da denen bu tatil kampanyalarındaki fiyatlar sezon fiyatlarına kıyasla az da olsa daha düşük oluyor. açıkçası ben beklediğim fiyatları göremedim diyebilirim. daha düşük fiyatlar bekliyordum erken rezervasyon fiyatlarında. islami oteller ve tatil köylerinde tatil yapmayı planlayan kişiler eğer tatil yapacakları tarih aralıklarını iyi kestirebiliyorsa mutlaka erken rezervasyon kampanyalarından faydalanmalarını tavsiye ederim. Yine nerden baksanız %20-%30 arasında bir indirim elde edilebiliyor. Hatta telefonla erken rezervasyon yaparsanız ve sıkı pazarlıkta ustaysanız bu oranı belki biraz daha arttırabilirsiniz benden size bir tüyo olsun bu da 😉 antalya tesettür balayı otelleri ve tesettürlü bayanlar için tatil yerleri olarak da alabiliriz aşağıda yazdığım muhafazakar otelleri çünkü çoğunda yeni evlilere ve kapalı bayanlara özel programlar, odalar, ayrı havuzlar ve sosyal aktiviteler vs mevcut..

antalya tesettür oteller islami oteller ve tatil köyleri listesi

Adin Beach Hotel

Wome Deluxe Hotel

Bera Hotel Alanya

Şah İnn Paradise Tatil Köyü

Selge Beach  Resort & SPA

Club Hotel Karaburun

Adenya Hotel Resort & SPA

Elvin Deluxe Otel

Grand Çınar Otel

Modern Saraylar Halal Otel

benim bildiğim antalya tesettür oteller ve islami tatil köyleri bu kadar. daha önce burada ve burada şah inn paradise ile alakalı yorumlarım olmuştu okumak isterseniz. sizlerin de bildiği (özellikle önereceği ve memnun kaldığı) tesettür oteller ve tatil köyleri varsa lütfen yazı altındaki yorum kısmına yazın ve bizimle paylaşın.

Şimdiden herkese keyifli, huzurlu ve mutlu tatiller 🙂

antalya tesettür oteller islami oteller ve tatil köyleri” hakkında 4 yorum

  1. Yazınız çok bilgilendirici olmuş, teşekkür ederim. İlaveten, Halal Booking sitesini belirtmek isterim ki, filtre özellikleri ve konum seçimi ile tüm otelleri oradan bulabilirsiniz.

  2. Bu sene Şah-inn’e gittim ancak çok memnun kalmadım maalesef. Yemekler iyi değildi çeşit az ve kalitesi geçen senelere göre bayağı düşmüştü.
    Açık büfelerden de memnun kalmadım. Ayrıca baya eskimiş tatil köyü her eşyasından belli. Seneye inşallah Adenya hotel denemeyi düşünüyorum.

  3. tatilden ne beklediğinize bağlı,alternatif oteller maalesef çok pahalı olduğu için en azından verdiğim paraya karşılık gözümü doldurması lazımdı benim..eylülde evlendik ve balayına henüz ağustosta yeni açılmış olan adenya hotele gittik..gitmeden önce netten biraz araştırma yaptıktan sonra karar vermiştik resimleri beni cezbetmişti,ve estetik konusunda bizi hiç yanıltmadı..bi terazi kadını olarak otelin içinde her tarafındaki şatafat mutlu olmama yetti diyebilirim..:)) hem odalarda hem havuzlarda hem de yemeklerde hijyeni rahatlıkla hissedebiliyorsunuz..çalışanlar biraz acemiydi fakat lehte gördüğüm bi acemilik..iyi niyetlilik yazıyordu nette gerçekten öylelerdi..biz gittiğimizde yeni açıldığından sahinn,bera vs.tarzı otellerle aynı fiyattaydı ve adı alaiye adin beach oteldi..yönetim el değiştirince adı adenya olmuş ve fiyatta epeyce yükselmişler..diğer otellere göre oda sayısı az olduğundan havuz ve animasyonlar da ona göre dar boyutlu..tabi ki her türlü yetiyor.. adını çok duyunca adenyadaki balayından sonra 1 günde berada kalalım fikir edinelim diğer seneye dedik..ve o günü de adenyada geçirmediğimiz için pişman olduk..ilk odamızı havludaki,yataktaki saç,kıl,tüy dolayısıyla değiştirdik,ikincisine eh artık idare edelim boyutunda yaklaşıp katlandık..yönetimle konuşup şikayetimizi ilettiğimizde bize temizlik kontrolünü yapıan çalışanı gönderip özür dilettiler fakat bu hiçbirşey değiştirmez ki.. odanın pansiyon odasından hiç farkı yoktu..çok yıpranmış herşey..o paranın karşılığında böyle oda görmek can sıkıyor..adenyanın standart odası bile muhteşemdi..bayanlar havuzuna ayrı bir asansör ayrılıp en üst kata alınması çok güzel olmuş..fakat o kadar kalabalıktı ki girmek dahi istemedim..yemek çeşidi daha fazla adenyaya göre ama sunumlardan yiyesiniz gelmiyor..restorant kısmı otobüslerin mola yerlerinden farksızmış gibi geldi bana..faaliyetleri adenyaya göre daha fazla..sahinn ve beraya gidenler berayı tavsiye ediyordu..ben beraya da gitmiş biri olarak adenya diyorum.

  4. Biraz fiyatları yüksek ama wome deluxe bence çok güzel ben balayına gittim eşim çok mutlu oldu balayı odaları harika.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir