şah inn paradise 2017

Attığım başlıktan da anlaşılacağı üzre bu sene de şah inn paradise tatil köyünde mini bir tatil yaptık (yapmaya çalıştık) biri bu ayın sonunda 1 yaşına girecek diğeri ağustosta 5 yaşında olacak iki afacan çocuk sahibi olunca tabi ne kadar tatil denebilir tahmin edersiniz 😀 biz mayıs ortası gibi gittik ama 3.gün yağmur filan yağdı 🙁 hava da serindi o gün. bu yıl mayıs ayı cidden serin geçti.. sanki haziran ayı çok sıcak 😀 dün gece sağnak yağmur vardı İstanbul’da.. şuanda da hava kapalı ve serin..

gelelim kısaca 2017 şah inn paradise otel yorumlarıma..

ben burayı seviyorum.. neden derseniz her ne kadar sahili öyle çokta aman aman güzel bir tatil köyü olmasa da, bayanlar plajının gerçekten çok iyi kapatılmış olması, bayanlar kompleksi, restauranttaki çeşitlilik ve restaurant dışında gün boyu yeme-içme alternatiflerindeki cömertlik, cıvıl cıvıl kuş sesleri, özenli çimleri ve palmiye ağaçları..

ancak şuna değinmek istiyorum.. şah inn paradise otelin sitesindeki galeri fotoğrafları sanırım ilk zamanlardan.. çünkü mesela şezlongların üstünde öyle sitesindeki resimlerde görüldüğü gibi tertemiz sarı sarı minderler yok.. rengi atmış, lekeli minderler var.. sonra o bahçelerdeki armut koltuklar bu sene yoktu.. yine bahçelerdeki kamelyaların içi son derece pisti.. pek iyi temizlik yapılmıyor belli ki o kamelyaların içine.. çünkü lekeli minderleri kum doluydu, yerdeki hasır matlar da zira baya tozlu ve kumluydu.. dıştan bakınca çok güzel ama içi fotoğraflardaki gibi bakımlı ve şık değil :/

giderken kara yolunu tercih ettik (eşim araç kiralama şirketi budget’ten otomobil kiraladı çok ucuza) ister havada olsun ister karada.. çocukla seyahat zor iş mirim 😀 biz çocuklar için tatile gittik zaten, yani niyetimiz oydu.. önce onlar dedik.. eğlensinler, güneş alsınlar, yüzme öğrensinlerdi derdimiz.. ama o doğayı, denizi ve o açık büfeyi görünce bencilleştik yani açıkçası 😀 giderken de dönerken de oradayken de şikayet edip durduk iki koca bebek.. bu yüzden tadını çıkaramadık verdiğimiz onca paraya rağmen..

Allah onları başımızdan eksik etmesin, benim canım yavrularım hayatımın en büyük anlamı. İnşallah azıcık büyüdüklerinde daha iyi bir tatil yaparız hep beraber..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir