İçi Bomboş Kapanma Hikayeleri

İçinde makyajlı fotolardan tutun, kocasıyla ya da sevgilisiyle sevgililer gününde yaptığı etkinliklere (!) kadar herşeyini blog’unda anlatan bazı arkadaşların içi boş kapanma hikayelerine değinmek istiyorum bugün.. içi boş çünkü kapanma nedenleri özetle özenti ya da kocasına/sevgilisine yaranmak=dünyevi menfaat.

İslami hiçbir endişesi olmayan bu arkadaşlar kapanıyor kapanmasına ama ne stilettolarından, ne dar pantolonlarından, ne makyajlarından, ne de mahrem hayatlarını başkalarına anlatmaktan vazgeçebiliyor. Hal böyle olunca kapanması kadar kapanma hikayesi de aklı selim kişilere göre anlamsız oluyor.

Kapanmak isteyen arkadaşlar siz siz olun, gerçekten Allah için kapanmak istiyorsanız böyle şahısları örnek alıp takip etmeyin. Mazallah siz de bu özentileri özenirsiniz filan. Nefis diye birşey de var yani. İnsan nefsi ve şeytan el birliği ile nerde haram var günah var insanı ona yönlendiriyor. Kötüyü sevdiriyor (hele de yaşam tarzı pekte islami değilse) kimse yoğurdum ekşi demez evet ama imanı zayıf kişi kapanırsa da pek bir fayda vermez, ne kendine ne de bir başkasına. Sadece fitne yaratır (özenti, menfaat vs artık hangi nedenle kapandıysa) yarım yamalak tesettürüyle ancak milleti kendine güldürür, o kadar..

keşke şu yeni türeyen abuk sabuk kapalılar hiç olmasa.. inanın midem bulanıyor onları gördüğümde.. keşke ya doğru dürüst kapansalar ya da hiç kapanmasalar.. hele daha sonradan açılanlarına hiç değinmiyorum.. Allah rızasına uygun yaşamak nasip etsin isteyen herkese..

İçi Bomboş Kapanma Hikayeleri” hakkında bir yorum

  1. Ameller niyetlere göredir. Niyette Allah c.c. rızası yoksa; karşılığı da ona göre olur. Herşeyi Allah rızası için yapanlardan olmak temennisiyle…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir