Nihan Tesettür Giyim 2016 İlkbahar Yaz Koleksiyonu

Nihan 2016 ilkbahar yaz Pardüse Modelleri Nihan Giyim 2016 ilkbahar yaz spor tesettür kombinleri Nihan 2016 ilkbahar yaz yelekli tunik modelleri

Nihan Tesettür Giyim Yeni Sezon Koleksiyonu İle Tuğba Venn Mağazalarında

Türkiye’nin ileri gelen tesettür markalarından biri olmayı başaran ve son yıllarda özellikle genç tesettür giyim modelleri ve sade tesettür giyim parçaları ile beğeni toplayan tesettür kıyafet markası Nihan Giyim, Tuğba Giyim (tuğba venn) yan kuruluşu olsa da, kalite ve model çeşitliliği anlamında kalitede Tuğba markasından hiçbir farkı bulunmuyor.

Her sezon olduğu gibi popüler tesettür modası çizgisinden ayrılmayan Nihan 2016 ilkbahar yaz yeni sezonunda da tesettürlü hanımların vazgeçilmezi olacak güzel tesettür kıyafetler içeren yeni katalog çıkardı.

Nihan Giyim İlkbahar Yaz Kataloğu için Venezia AVM‘de yapılan moda çekimleri bitti. Sezon modası uzun etek, tesettür elbise, tunik, pardesü modelleri ve genç tesettür kaplarıyla ilkbaharın taze ruhunu üzerinize yaşatacak Nihan giyim çeşitleri, renkli giyim koleksiyonuna eşarplarını ve şallarını da eklemiş bu sezon..

Nihan Tesettür Giyim 2016 İlkbahar Yaz Koleksiyonu Nihan Tesettür Giyim 2016 İlkbahar Yaz Koleksiyonu

Nihan 2016 İlkbahar Yaz Koleksiyonu

Nihan giyim yeni sezonda cıvıl cıvıl renkli tesettür kıyafetleriyle markayı tercih eden hanımların ruhuna taze bir enerji katmayı hedefliyor. Bu senenin modasını koleksiyonununda görebildiğimiz Nihan yeni sezonda 2016 moda renklerini kullanıyor. Pembe, yeşil, mavi gibi yazın joker renkleri bu koleksiyonunda da Nihan’da.. Nihan giyimin tipik sade bakış açısını yansıtan tesettürün ruhuna uygunluğu ile bilinen pastel renkler, koyu renkler ve tek renk sade parçalar, moda detaylar ile kombinlenerek hareket kazanıyor. Etnik ve geometrik desenli tesettür giyim modelleri Nihan kataloğunda da gözlemlenebiliyor. Modası hiç geçmeyen ve zamansız şıklık kazandıran ekose desenli tesettür kıyafetler de Nihan yeni sezon koleksiyonuna spor bir hava katıyor.

Nihan Yazlık Tesettür Giyim Modelleri Bu Sezonda Da Yenilikçi ve Şık!

Genç tesettürlü giyimi tercih eden kapalı hanımlara spor tesettür giyim tasarımlarını bu sezonda koleksiyonuna ekleyen Nihan’da, muhafazakar bakış açısını modern kapalı giyimle buluşturan bir stil elde edilebiliyor.. Nihan her koleksiyonunda olduğu gibi yeni koleksiyonunda da gençlere özel spor tesettürlü ve şık casual tasarımlara da imza atıyor. Nihan 2016 İlkbahar Yaz Koleksiyonu’nda trençkot, spor gömlek, tunik ve sweatshirt modelleri ile tesettürlü genç kızların ve öğrencilerin favroisi olmaya aday..

Nihan 2016 İlkbahar Yaz Pardesü Modelleri Çeşitleriyle Göz Dolduruyor

Pardesü modellerinin çeşitliliği malumunuz, son yıllarda özellikle. Pardüse modeli anlayışına farklı bir bakış açısı sağlayan Nihan, yeni sezonunda da dış giyim ürünlerini spor ve şık görüntüyle buluşturuyor. Gençlere hitap ettiği kadar hemen hemen her yaşa yönelik tasarımlara imza atan marka, tüm zevklerin buluştuğu bir koleksiyon sunuyor. Kumaş seçiminde yaza uygun ince ve yumuşacık dokular tercih eden marka, keten kumaşla tasarladığı parçalarla da beğeni toplayacak..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir