2014 Türkiye cumhurbaşkanlığı seçimi

Güzel ülkemde sinirimi bozan çok fazla şey var ama cumhurbaşkanını halkın seçmesi olayı gerçekten tadından yİnmez bir gelişme oldu 🙂 son dönemlerde en çok heyecanlandığım şey bu oldu diyebilirim yani 2014 Türkiye cumhurbaşkanlığı seçimine katılacak ve Recep Tayyip Erdoğan’a oy atacak olmam..

İlkbaşlarda sinir oldum başbakan kalmalısın filan dedim ama sonra düşündüm kendince eminim ki haklı sebepleri vardı ve evet biraz derinlere inince ben de artık başbakan kalmaması gerektiğini anladım. Çok detaya girmeyeceğim bu düşüncelerim konusunda ama özet geçebilirim ki; başbakanlık artık Tayyip babaya on beden küçük. Başbakanlıkta birilerinin gözüne fazla batıyor ve artık oradan inmesi gerekli zaten, bu bakımdan da cumhurbaşkanı olması daha isabetli olacak.. Hani diyor ya Uğur ışılak dombra’da ” on milyonların umut ışığı ” diye.. İşte on milyonlar Recep Tayyip Erdoğan’ın cumhurbaşkanı olmasını dört gözle bekliyor, çünkü dünyanın tek umudu O..

2014 Türkiye cumhurbaşkanlığı seçimi vatana ve millete hayırlı olur inşaAllah 🙂 ben oyumu kullanmaya gidiyorum, lütfen sizler de kullanın. Unutmayın; bir oy, bir oydur :p

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir