İstanbul seyahatin mercedes premier 2+1 otobüsleri nasıl?

Artısı ile eksisi ile İstanbul seyahatin mercedes premier 2+1 otobüsleri nasıl kısaca izah etmeye çalışacağım.

Koltuklar adeta vip uçak koltuğu gibi geniş ve diğer otobüs koltuklarından konforlu (vip uçak koltukları kadar konforlu değil tabi) premier serisi otobüslerin bence en büyük artısı bu ve koltuklarda elektrik prizi olması.

Koltuk arkalarında kişiye özel tabletler var. Ancak tabletlerde öyle söylenildiği gibi sınırsız internet filan yok 🙂 Araç içi internet dahi yok, ki tabletlerde internet olsun. İlerde de geleceğinden umutlu değilim açıkçası çünkü yolcuların memnuniyetine fazla önem vermiyorlar. Verseler tüm otobüs yolcularının sitem edeceği kadar aşırı açmazlar klimaları. Klimalar açılınca aşırı soğuk ayarda açılıyor, asla ortada çalıştırılmıyor ve kısmak akıllarına gelmiyor sanırım ki; şikayet edilince de birden kapatılıyor, bu da çarpıyor insanı. Kızım kustu bu yüzden benim de boynum tutuldu ve midem bozuldu. Koltuklardaki tabletlerde az sayıda film, tv kanalı izlenebiliyor, oyun oynanabiliyor. Yüklü mp3ler ile müzik de dinlenebiliyor. Usb girişi var ve telefon da şarj edilebiliyor.

Araç içi “açık büfe” (!) ikramlıklar sadece bir dilim kek ya da küçük bir paket peynirli büsküvi kraker ile bir bardak meyve suyu ya da çay/ 3ü bir arada nescafe. Kısacası açık büfe filan yok 🙂 araç içi sınırsız internet, wifi ve açık büfe düzmecesi koca bir YALAN!

20140626-153833-56313829.jpg

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir