pembe maske yorumlarım

pembe maske yorumlarımpembe maske yorumlarımı gün gün eklicem. çünkü pembe maskeyle ilgilenenler biliyordur ki; bu cilt yenileyici soyulabilir yüz maskesi 5 gün arka arkaya kullanılan bir ürün. bu yazıyı okuyanlar arasında pembe maske kullananlar varsa; diğer kullanıcı yorumlarını da okuyabilmemiz için aşağıdaki yorum formuna pembe maske ile ilgili memnuniyet veya şikayetlerini yazarlarsa sevinirim.

orjinalmi.com sitesinde orjinal pembe maskemin kutusunun üzerinde bulunan bandrol kodunu sorgulattım ve “tebrikler orjinal ürün kullanıyorsunuz” cümlesini görür görmez ya Allah bismillah deyip yüzümü sıcak su ve neutrogena deep clean’imle temizledikten sonra maskeyi yüzüme boca ettim 🙂 yalnız ben maskemi biraz ince sürmüşüm siz öyle yapmayın emi. çünkü bu maske soyulablir bir maske olduğundan oldukça kalın sürmeniz gerekiyor. pembe maskeyi çimento, suratınızı da inşaata kat çıkıyormuşsunuz gibi düşünün niohoho bol bol sürün. birde maskenizi sürerken saç olayına aman bir maske bonesi veya havlu ile dikkatlice saçlarınızı toplayın çünkü ben her maske kullanışımda bu gaflete düşüyorum ve saçlarımı da maskeliyorum kenarından köşesinden 😛 sonrası acı verici olabiliyor ühhüü tamam şimdi ne var elimizde evet saçlar toplandı, bonelendi, yüz temizlendi sıcak suyla yıkandı ve güzelce kurulandı sonra pembe maskeyi sürdük yüzümüze OLDUKÇA KALIN bir şekilde eveeeet sıra geldi beklemeye en az 40 dk bekliyoruz arkadaşlar pöff

. maske öncesi yüzünüze 15 dk.lık bir buhar banyosu yapmanızı tavsiye ederim (veya sıcak bir banyo sonrası sürün maskenizi)

. bu maske içeriğinde etil alkol barındırıyor. alkollü ürünler kullanmaktan hoşlanmayan veya alkollü ürünler hassas cildine alerji yapan biriyseniz dikkat.

. maskeyi mutlaka kalın sürün. bunu en çokta pembiş maskeyi soyarken zorluk yaşamamak için yapmalısınız. çünkü bu tür maskeler ince sürülünce zor soyuluyor :p

. pembe maske sürülünce cildi biraz yakıyor gibi sanki ama bu birçok maskede olan ısınma özelliğinden kaynaklanıyor korkmayın :p kurudukça soğuyor.

. maskeyi kaşlara, saçlara ve varsa bıyıklarınıza sürmeyin. bıyığınız varsa bıyıklarınızı alın. o ne canım öyle bakımsız tarzan gibi :delü:

. maske soyulurken cilt acıyor pöff evet bildiğin acıyor. para bandını yüzüne yapıştır çek o ne kadar acıtıyorsa bu da o kadar acıtıyor.

eveeeet pembe maskeden memnun kalıp kalmadığımı 5 gün sonra yazıcam. tabi her gün pembe maske yorumlarımı eklicem yazımın başında da söylediğim gibi. pembe maskeyi kullananlar varsa kullananların yorumlarını eklemelerini bekliyoruz hep beraber 🙂

pembe maske 1. gün yorumum: bu kadarını nivea burun bandıdı yapıyor hmmm yüzüm yumuşaklaştı biraz da pürüzsüzleşti tamam eyvallah ama soyarken acıttığı için hala yanıyor yawf ühhüü ama sanki yüzüm hafiften cilt bakımı yapılmış gibi berrak da durmuyor değil.. şöyle de birşey var benim cildim zaten pürüzsüz ve sorunsuzdu belki de farkı bu yüzden çok belli olmuyor. sonuç olarak iyi yani 1.gün olmasına rağmen verdiği bebeksi yumuşaklık memnun edici. çiçeksi kokusuna ise bittim.

not: cilt tipim karma cilt, dökülme, sivilce ve akne problemim yok. pembe maske yorumlarını okurken yorum yapanların cilt tiplerini de dikkate almanızı öneririm. herkesin cildine uygun olmayabilir çünkü.

pembe maske yorumlarım” hakkında 5 yorum

  1. Selamlar cnm, bu sira tabii bakim kuvvetlendi dogal olarak sende 😛
    Yaa bu pembe maskeyi bu yil Türkiye’de göre göre, reklamini okuya okuya biktim, yani alacagim varsada almadim, cünkü birsey ciktimi o ne öyle her köseye yayilmis :S
    Sen dene bakalim, takipteyim 😉

    • yok ya peeling filan yapıyorum zaten her hafta ben 🙂 ben de bedava olmasa para verip almazdım zaten canım sırf reklamlarda çıkıyor diye 🙂 bedava sirke baldan tatlıdır 🙂

  2. Geri izleme: pembe maske yorumları | Bir Kafadan Her Ses

  3. Geri izleme: pembe maske şikayet | Bir Kafadan Her Ses

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir