PTT Kargo PTT Kargooooo Benim De Sabrımın Bir Sınırı Var Kargoluğunu Bil Uleennn!!

DİKKAT DELİ VAR!!!!Hani geçenlerde PTT kargo ile bir yazı yazmıştım “PTT Kargo ve diğer kargolar arasındaki farklar” diye. O yazıda PTT kargonun kolileri ve kutuları karpuz fırlatır gibi yerleştirmesi ve taşıması haricinde bir noksanını bulamadığımı söylemiştim. Yanılmışım.

2. kezdir “adres bulunamadı, tanınmadı” gerekçesiyle kargom geri geldi. Üstelik adres gayet açık ve net yazılmış, diğer özel kargoların eliyle koymuş gibi buldukları bir adresti. Sadece seçim sonrası adı değişen bir mahalle yüzünden yeni mahallenin adını yazdık diye oldu bunlar 🙂 Komedi. Verdiğiniz kargo ücretinin harici birde iadede para ödüyorsunuz işin acayip tarafı. Gerçi yine ucuz diğer kargolara göre, ama….. “Ucuz etin yahnisi de bu kadar olur” dedirttiler sonunda..

Yani varya karşınızda huysuz ve aksi bir müşteri olsa o ürün alıcıya söz verdiğiniz tarihte bu “salak” dağıtımcılar yüzünde ulaşamasa o ürün elinizde patlar ben o kadar diyeyim. PTT Kargo “adres bulma özürlü” bunu eklemek istedim. Diğer kargolarla yıllardır iş yapıyorum, hiç böyle bir rezillikle karşılaşmadım, hemde “hiç”. Umarım karşılaşmam da çünkü PTT kargoyu kullanmayı artık pek düşünmüyorum. Fiyatı ucuz, karşı tarafa kargo tutarı fazla tuzlu olmasın diye seçtiğim PTT kargoyu bu günden sonra sadece çok acil olmayan, “mecburi” durumlarda kullanacağım.

Son söz: acil ulaştırılması gereken kargolarınızı PTT kargoya “VERMEYİN”. Hani olur da verdiğiniz adres dünya üzerinden silinmiştir de PTT kargo dağıtım görevlilieri bulamaz filan!

PTT Kargo PTT Kargooooo Benim De Sabrımın Bir Sınırı Var Kargoluğunu Bil Uleennn!!” hakkında bir yorum

  1. Geri izleme: PTT Kargonun Eksik ve Kusurlu Yanları 2 | Bir Kafadan Her Ses

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir