Ay Çatlatmayın Adamı!

Çilekli süt yoğundur. Öyle ki oturup bir kafasından her sesi çıkardığı bir küçücük fıçıcık içi dolu çilekçik blog’una yazı bile giremez olmuştur. Gündem kaynarken blog’una yazı girmek isteyip de girememesi O’na hali hazırda ruhsal anlamda sıkıntılı bir şekilde koyarken, bir de gündeme dair bol eleştirili yazılar yazanların blog’larını görmesi O’na dehşet derecede acı ve kıskançlık vermektedir. Tüm bunların ardından O da artık vakit ayırabildiği kadarıyla kısa da olsa gündeme değinmek ve bu kıskançlığını az da olsa bastırmak isteyecektir.

Ayşe Arman kapanıp gezmiş bunu da yazı dizisi yapmış: Kendisinin her röportaj yaptığı kişiyle “seks ve cinsellik” üzerine konuşmasını fark ettiğimden beri okumuyorum. Sanırım bu mantaliteye sahip birinin yazı dizisi de beni pek enterese edemeyecek. O yüzden hakkında yorum yapmam da yersiz olur. Ancak şu kadarını söyleyeyim insanın kafasında tilkiler ve hinlikler dolaşırken o kafayı kapatsan da üniversite önlerinde içeri alınmayan kızların halinden anlayamaz, objektif bir biçimde onların çektiği sıkıntıları ve haksızlıkları göremezsin. Hoş, O’nun da görmeye çalıştığı şüpheli.. Maksat ses getirsin.. mi acaba?!

19 Temmuz 2009 Tam sigara yasağı: Geçtiğimiz sene yarımılısı gelmişti bu sene tamını dayattılar memlekete. Vızıldayan ağlayan sızlayan filan feşmekan derken inşallah bu sağlık dolu yasakların devamı da gelir diye temenni ediyorujm. İnsanlar Avrupa’yı övüp Türkiye’den ne kadar üstün olduğunu bilmemnesini anlatmayı biliyor ama Türkiye’de ufak bir Avrupa standartlarında sağlık reformu olduğunda ağlak çığlığı basıyor. Demek ki Türkiye’de değil, bizim milletimizin kafasında bir gerilik var.. Yobazlık bu olsa gerek! Avrupa’yı övüp de Türkiye’de yaşayan ve Avrupa yasaklarının ülkemizde uygulanmasını abuk sabuk kelimelerle dillendiren tipler demek ki Avrupa’da yaşayacak olsa uyum sağlamaları nerdeyse imkansız.. Avrupa Avrupa diye bi haltını bilmeden atıp tuttukları ülkelerdeki yasakları görecek olsalar, altlarına işerlerdi sanırım..

22 Temmuz 2009 Güneş Tutulması:Yengeç burcunda Güneş tutulması oluyor. Etkilerini akşama buraya yazacağımdır.

Ve çilekli süt isteğine bir miktar da olsa kavuşacak, gönül rahatlığıyla işlerine devam edecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir