geleceğin parlayan mesleği: MİLLETVEKİLLİĞİ!

dün, milletvekili EMEKLİ maaşı 8.1 milyar olmuş oyyyy oyyyy oyyy yani %100 zam gelmiş maaşlarına!!!!!!!!!!!!!!  11.3 milyar olan normal maaşlarına daha zam gelmedi o da 25-30 milyar filan olur herhalde!!!!

milletvekili maaşları

bu arada sadece ama sadece 1 dönem milletvekilliği yapan emekli olabiliyor bunu biliyor muydunuz??? biz 30 sene eşek gibi çalışıp, tonlarca sigorta primi ödeyip, onca yıl sonra “porsuyunca” emekli olup 700-1000 liraya talim edelim, onlar 1 yıl çalışsın (ne çalışmak ama!) 8 milyarı kapsın!!! kene gibi emdiniz iliğimizi kemiğimizi kuruttunuz ya hu 70 milyonun hakkını nasıl ödeyeceksiniz ahirette acabaaa??? asgari ücrete 20 lira zam yapmak için üç ay düşünür konuşurlar ama iş, kendilerine zam yapmaya gelince BİR GECEDE adeta kimse duymasın diye JET HIZIYLA bu düzenlemeyi yapıp %100 zam yaparlar. HARAM ZIKKIM OLSUN!! hele de o PKK’lı militan milletvekillerine de bu paraların yedirildiğini düşündükçe içim yanıyor, içim!

not: Bu değişiklik 4 partinin önerisi ve oylarıyla kabul edilmiş anlayacağınız alan memnun satan memnun KISACA sadece iktidar değil bunu yapan!!! ak partiye de artık söyleyecek laf bulamıyorum şikecileri salıvermesi, adi cezaların hafifletilmesi, zengin para babalarına destek, küçük esnafa köstek vs. iyice gözümden düştüler!

geleceğin parlayan mesleği: MİLLETVEKİLLİĞİ!” hakkında bir yorum

  1. hala düşünüyolar zam yapalım mı yapmayalım mı diye bide

    600 tl ile geçinen insanların hakkını nasıl ödicek bu aylık 8 bin tl maaş alan milletvekilleri acaba
    bide sözde açlık sınırı 1000 tl üstünde sözde
    ama bizim insanlarımız 600 700 tl den fazla almıyo ne olacak bu insanların hali bilmiyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir