Böcekistan

Bizim evin yeni adı. Böcek cumhuriyeti demek de uygun olur aslında. Resmen işgal altındayız. Şuan bu yazıyı baskı altında yazıyorum. Dün gece masama kadar çıktı biri varlıklarını ve ağırlıklarını BEN BURDAYIM diyerek gösterebilmek için. Terliği yedi boku çıktı ama olsun. Her böceğin sonu bu değil midir zaten. Kahramanca savaştı nasıl becerdiyse odama kadar girip masama kadar çıktı ya. Elinde olsa sancağını da tepeme dikerdi ama neyseki yakınlarda bi terlik bulabildim. Nasıl kurtuluruz bunlardan bilmiyorum ama annem kanka olmuş bile. Kadının uyum sağlayamayacağı tür yok. Hep beraber barış içerisinde yaşarız dercesine hala kayda değer birşey yapmadı. Sadece bizim çığlıklarımızı duyunca kanı donuk bi seri katil serinliğinde mutfağa veya odaya girip böceği bezle eline alıp camdan aşağı atıyor. Son çare; “gerekirse” vurup öldürüyor. Sonra da hiçbişey olmamış gibi ellerini yıkayıp hayatına kaldığı yerden devam ediyor. Ben bu kadının evladı mıyım sahiden ya? Şaşılası.

Böcekistan” hakkında 3 yorum

  1. Canim ayni annemle bizde öyleydik, o yilani bile elinde tutmus biri oldugundan :S Yaa ben böceklerden cok korkarim, kocaman koyu renkli bir kelebek girmisti esimi banyodan cikarip kovalatmistim bundan birkac yil önce 😀 Yaa biz günümüz gencleri hep böyle mi acaba, hem birde ben 7 yasima dek köyde büyüdüm üstelik yaa :S Oradan geliyor belkide korkum cok böcek gördügümden ,yahut böcek var kaccc , böyle yaparsan böcek gelir yer seni .. :p hmmm :muckçiçek: gibi korkuttular mi nee kücükken :S

  2. muahaha …anneden hayır yoksa duruma sen el atacaksın artık..HEmen bilumum böcek ilaçları almaya yollan bence :))

  3. geçmis olsun… =)

    canim görüssek ne güzel olurdu ama biz denizli’ye gidiyoruz bu defa… ama bir dahaki istanbul tatilimde mutlaka insallah! öpüyorum canim!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir