Pınar Şems Abiye Modelleri 2016 Yazının En Güzel Tesettür Abiyeleri

Hiç kuşkusuz Türkiye’deki en güzel tesettür abiye elbise modelleri tasarlayan tesettür giyim butiklerinden biri de Pınar Şems Kavak’ın sahibi olduğu Pınar Giyim, Şems butik.. Pınar Şems tasarımı abiyeler, her yeni sezonla birlikte çeşitlenmeye ve renklenmeye devam ededursun, sadeliği ve yalın zarafeti sevenler için de davet elbisesi, özel gün elbisesi, tesettür nişanlık ve uzun kollu mezuniyet elbiseleri tasarlıyor… genellikle prensesler gibi görünmek isteyen, kuğu zarafetine kavuşmayı dileyenlerin adresi olan marka Pınar Şems’in tesettür elbise modelleri; gören birçok genç tesettürlü kızı adeta büyülüyor ve abiye elbiselerinin birer arzu nesnesine dönüşmesine yol açıyor..

Önümüz yaz ve davet mevsimi.. Düğün elbisesi, mezuniyet elbisesi, gece kıyafeti ve söz/nişan kıyafetleri.. Aradığınız hangi tesettür elbise olursa olsun, Pınar Şems butik’te mutlaka zevkinize uygun bir abiye elbise sizleri bekliyor.. Abiye fiyatları 280 lira’dan başlayan Pınar Şems abiyelerinde fiyat binliklere kadar çıkabiliyor..

Pınar Şems Abiye Modelleri 2016 Yazının En Güzel Tesettür Abiyeleri

Şahsen benim sizler için seçtiğim tesettür nişan elbisesi olarak kullanılabilecek birkaç modeli aşağıda görebilirsiniz.. ayrıca; tesettür nişan başı yaptırmayı düşünenler bu şekilde pınar şems tasarımı hazır türbanlı tesettür nişan başlarını tercih edebilirler.. Pelerinli balık model abiyeler ve kabarık olmayan, özellikle kalem etekli peplum abiye modelleri de daha sade bir görünüm için kullanılabilir..

pınar şems abiye yeni sezon fuşya sahra abiye elbise 2016 pınar şems abiye yeni sezon hazır başlıklı mor tesettür abiye elbise 2016 pınar şems abiye yeni sezon hazır türban başlıklı mint yeşili tesettür nişanlık 2016 pınar şems abiye yeni sezon hazır türbanlı pudra tesettür nişanlık 2016 pınar şems abiye yeni sezon meyra fuşya rengi tesettür abiye 2016 pınar şems abiye yeni sezon pudra tesettür nişanlık modelleri 2016 2016 pınar şems abiye yeni sezon üstü pırıltılı altın rengi mor etekli tesettür abiye 2016 pınar şems abiye yeni sezon zümrüt gold meyra abiye nişanlık 2016

 

 

pınar şems 2016 tesettür nişanlık modelleri

Mezuniyet kıyafeti olarak; Kapalı ve uzun kollu ya da diğer ifadesiyle tesettürlü abiye arıyorsanız aşağıdaki modelleri mezuniyet elbiseleri olarak kullanabileceğinizi belirtmeliyim, mezuniyet partisi mi, mezuniyet gecesi mi ya da mezuniyet balosu mu? vücut tipiniz ya da mizacınız nedir? bunları bilmediğimden genel bir paylaşım yapıyorum sadece.. mesela kırsa bir mezuniyet partisi yapılacaksa kabarık tesettür abiyeler ve stilettolar komik kaçar bilesiniz 🙂

 

Pınar Şems Abiye Modelleri 2016 Yazının En Güzel Tesettür Abiyeleri” hakkında 2 yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir