Pınar Şems tesettür butik abiye elbise modelleri fiyatları

2014 tesettür abiye modelleri ve fiyatları 485 liraPınar Şems‘i en güzel tesettür blog’umda anlatmıştım, takip edenler okumuştur. Bence son birkaç yılın en iyi tesettür butiklerinden biri Pınar Şems tesettür butik. Bir Kafadan Her Ses blog’uma ne zamandır tesettür modası yazılarımdan yazmıyordum, bugün bir vesile yazmak istedim. Pınar şems moda evini sevdiğimi ve sık sık alışveriş ettiğimi de belirtmeden geçemeyeceğim. Misal Pınar Şems’ten yaptığım alışverişlerimden hatırladığım; siyah verev etek, pudra dantelli bluz, siyah beyaz çizgili krep tunik, siyah ve ekru bol pantolon satın aldım. Beni bu butikten haberdar eden Halenze’me de burdan öpücüklerimi gönderiyorum =)

Pınar Şems 2014 pudra pembesi abiye fiyatları 445 lira

445 lira

Pınar Şems kabarık abiye nişanlık fiyatı 385 lira

385 lira

2014 balık etekli abiye modelleri ve fiyatları 485 lira

485 lira

Pınar Şems bordo kadife abiye elbise fiyatı 200 lira

200 lira

Pınar Şems tesettür butik abiye elbise modelleri fiyatları

Pınar Şems Kavak ablam ne dikse ben beğenirim diyecek kadar seviyorum tasarımlarını. Genç tesettürlülere ( azıcık da kokoş giyinen kapalı kızlara diyeyim ehemöhöm ) hitap ediyor ama işini cıvıtmadan yapıyor. Yani modelleri şık ve alımlı olabilir ama bence çoğu Pınar Şems abiye elbise modelleri ve diğer ürünlerdeki modeller abartıdan uzak. Hele de kurtarıcı parça olarak gördüğüm verev etekleri, tesettür elbiseleri, ipek bluzları, keçe kapları ve kot gömlekleri tekrar tekrar giyilebilir özelliğe sahip. Bir kere giyip sonra dolap bekleyecek tarzda değil ürünleri. Abiyeleri bile öyle bence. Hem Pınar Şems tesettür butik abiye modellerinin fiyatları da bana kalırsa birçok özel tasarım markaya göre uygun ve ucuz. Şimdi de pınar şems çanta şal kombinleri çıkmış, yakışır diyorum =)

Şimdi geçelim o birbirinden güzel ve şık Pınar Şems tesettür butik abiye modellerine… pınar şems abiye koleksiyonundan sizler için seçtiğim abiyeler ve fiyatları.. (abiyelerin fiyatını görmek için resimlerin üzerine tıklayınız)

bildiğim diğer islami alışveriş siteleri

sheeva tesettür butik yorumlarım

Pınar Şems tesettür butik abiye elbise modelleri fiyatları” hakkında 5 yorum

  1. pınar şems tesettür giyim 2014 ilkbahar yaz koleksiyonu çıktı mı bilgin var mı? eğer koleksiyon katalog resimleri sen de varsa blog’da paylaşırsan sevinirim.

  2. Ya iletişim numaraları varmı lütfen verirmisiniz yeşil sarı 385 liralık elbisenin iletişim numarası

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir