Kayra yeni sezon tesettür giyim kataloğu 2016 yaz

Daha önce Fas Marokko’da ilkbahar yaz kreasyonuna ait katalog çekimlerini sürdürdüğünü yazdığım ve 2016 ilkbahar yaz backstage videosunu yayınladığım; yeni sezon kayra 2016 ilkbahar yaz koleksiyonu lookbook kataloğu tam tekmil birkafadanherses.com ‘da.. ^_^

Feminen ve romantik tesettür giyim modellerinin dikkat çektiği kreasyon, rahatlığı ön planda tutsa da, zımba ve zincir detaylar ile yazlık tesettür giyim ürünlerine asi şıklık da katıyor. Monokrom modasından vazgeçemeyen kadınlar için Kayra 2016 yazında; monokrom desenleri imdada yetişiyor. Daha sade şıklık tercih eden özellikle ofis kombinleri yapan tesettürlü iş kadınları için grafik desenli kıyafetler ve baskılar da yılın moda trendlerini gözler önüne seriyor..

İşte  2016 yaz sezonuna ait en yeni çıkan Kayra yeni sezon tesettür giyim kataloğu

Çölün ve çöl ülkelerinin vazgeçilmez etnik desenleri Kayra 2016 ilkbahar yaz koleksiyonunda. Farklı kültürleri yansıtan mistik ve büyüleyici etnik desenler ile yerel kültürlere giysilerle de olsa kısa bir yolculuk yapılabiliyor. Etnik desen modası hiç geçmeyen bir trend olduğundan, satın alınan tesettür giyim modelleri zamansız şıklığınıza katkıda bulunabilir.

kayra yeni sezon genç tesettür kombinler kayra yeni sezon katalog modelleri 2016 yaz kayra yeni sezon yazlık abiye elbise modelleri 2016 kayra 2016 yaz etnik desenli kıyafet kombini kayra yeni sezon yazlık etnik stil tesettür kombin

Kayra Tesettür Giyim 2016 İlkbahar Yaz Koleksiyonunda Hem Abiye, Hem Ofis Hem de Günlük Şıklık Bir Arada

Gündelik giyimlerinde sade ve minimal tasarımları sıkça gördüğümüz Kayra giyim, abiye konusunda iddialı davranarak pul ve payetler, parlak baskılı ve metalik tonlu kumaşlar ile ilkbahar yaz sezonuna ışıltı katıyor. Yaz aylarının vazgeçilmezi kot kumaşlarında indigo mavi ve tonlarının hakimiyeti sade ve modern giysilerinde görülebiliyor. Metalik düğmeli, farklı yamalı, çizgili, yırtıklı ve degrade renk tonları denim modellerinde gösterişli ve elegan bir tavır ortaya koyuyor.

Kayra 2016 İlkbahar-Yaz koleksiyonunda öne çıkan renkler hemen hemen her yaz kullanılan renklerden olan; pudra ve tonları, antik beyaz ve ekru. Lav kırmızısı tonu, turuncu ve tonları, mercan rengi ve sarının tüm tonları, doğanın rengi aqua, mavi yeşil turkuaz ve toprak tonları ile Kayra giyim yeni sezona merhaba diyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir