Casper Nirvana CN-VHU4210X Beyaz Laptop

Casper Nirvana CN-VHU4210X beyaz laptop modeli ve fiyatı ile kullanıcı yorumlarım www.birkafadanherses.com’da.. Casper Nirvana CN-VHU4210X white beyaz laptop notebook3000 küsüre aldığım Asus notebook bozuk çıkınca servise götürdüm ve bir aylık bekleyiş sonrası yenisiyle değişim ya da iade onayı verdiler. ben satın aldığım yerden iade talep ettim, onlar da yaptı. sonuç itibariyle artık Asus laptopum yok ve bir daha ASUS markasının yanına bile yaklaşmayı düşünmüyorum o denli tiksindim. Hayır belki hepsi böyle değil ama bir kere midem bulandı dedim ya..

Casper Nirvana CN-VHU4210X beyaz laptop aldım vatan bilgisayar’dan. ASUS‘a göre oldukça düşük özelliklerde ancak şöyle bir düşündüm ve bana bunun yeteceğine karar verdim. oyun oynamıyorum, çizim yapmıyorum, deli gibi film/video izlemiyorum vs. dedim.

öncelikle belirtmeliyim ki; Bu laptoptaki teknik özelliklere sahip olup 1500 liradan aşağı outlet olmayan laptop “yok”.. fiyatı özelliklerine göre çok ucuz. Vatan‘dan 1200’e aldım kampanyadan, (haftasonu iniyor bu fiyata, sakın hafta içi almayın, misal bugün salı ve fiyatı 1400 lira..)

geleli bir hafta bile olmadı ama şu kadarını söyleyebilirim ki, performansı oyun oynayamayan ya da çizim vs. yapmayan biri için yeterli. ayrıca şık bir görünüm ve parmak izi tutmuyor (ASUS laptopum inanılmaz leke tutmuştu daha 1 hafta kullanmama rağmen..) parlak yüzeyli olduğundan leke tutmaz. fiyatına göre şık bir notebook.. özellikle bayanlar için çok güzel bence..

ekran kartının düşük olması, biraz sesli çalışması (özellikle youtube’a video yüklerken çıkarttığı ses karşısında yemin ederim korktum) ve içinde yüklü gelen posh ex programı yüzünden zaman zaman yavaşlaması harici beğendim. not: posh ex programını silmeye kalkmayın bazı fonksiyonlar/driver’lar çalışmayabiliyormuş. onun yerine ne yüklenebilir araştırıcam çünkü laptopun hızını yavaşlatıyor ve bayağı da kasma yapıyor.

yani eksileri olarak şunları sayabilirim: içindeki (üretim aşamasında yüklendiği söylenen) posh ex programı laptopu yavaşlatıyor, sesi işlemci zorlandığında bayağı volüme yükseltiyor ve ekran kartı düşük. bunun dışında yeme de yanında yat bu fiyata..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir