Ah izmirim vah izmirim

Dün cümbür cemaat toplaştık eşim ve yakınlarıyla seçim sonuçlarını kutlayacağız.. Antalya ve chpden alınan diğer bazı iller tamamen sürpriz oldu tamam ama izmire çok yakışacak olan binali yıldırımın kaybetmesine çok içerledik :((( inanılmaz çok istiyordum binalinin kazanmasını…

Sonuç olarak; izmirliler yine kaybetti… Kemalist takımın hizmet alamaması değil %50 si ak partili olan izmirlilerin ihya olamaması üzdü bizi.. İzmir yine boynu bükük, kirli ve 70 sene geride kaldı.. İzmir şu şarkıyı söylüyor bugün:”bir metrom bile yok, anlıyor musun?”

Ah izmirim vah izmirim” hakkında 2 yorum

  1. bazıları üzülür, bazıları sevinir. seçim ise tercih meselesidir. Metromuz var izmir de belki istanbul ya da diğer iller gibi yapım aşaması hızlı değil. İşin siyasi boyutu ise başbakanın işiydi. Keşke izmirlilere diğer illerdeki insanlara sahip çıktığı gibi sahip çıksaydı. Gavur İzmirliler söylemeni bize kakıp durmasaydı. O zaman Binali Yıldırım kazanırdı.

  2. Merhaba ,
    Seçim sonuçları öncelikle herkese hayırlı olsun .
    Kazananları , hangi siyasi görüşe sahip olursa olsunlar tebrik ediyorum .Seçmeninn iradesidir ,saygı duyarım .
    Sadece İzmir konusunda yorumunuzda dikkatimi çeken bir hırçınlık beni rahatsız etti.
    İçerledik demişsiniz ! garip oysa sizin de seçmenin iradesine saygı göstermeniz gerekmezmiydi ?
    Sonuç olarak demektir ki İzmir’de çoğunluk kaybetmemiş ; Tam tersine kazanmıştır.
    Güzel İzmir 70 yıldır kirli değil bilesiniz , 70 yıldır saygılı , tertemiz , değerlerine sahip çıkan , demokrat ….
    Ayrıca İstanbul’da Metronun varlığı neyi değiştiriyor merak ediyorum. Hala insanlar yollarda , hala insanlar işsiz , hala insanlar asla kullanma şansları olmayan köprüleri , araba sahibi olmanın hayalini bile kuramayanlar duble yolları alkışlamaktalar.
    Hala emeği , vergisi , yarını , aklı ,fikri çalınmış durumda yaşamak zorunda bırakıldıkları , hapis edildikleri varoşların bozuk sokaklarında yaşam savaşı verip kandırılmayı bekliyorlar .
    Derseniz ki bu sadece bu günün sorunu değil ki ; Evet bencede değil , gelgelelim tarihte çok partili sisteme geçildiğinden beri ilk defa bir parti tek başına iktidarda.
    Şimdi bir de bana sormak istermisiniz , bu upuzun iktidar ben/benim gibiler için ne yaptı diye ?
    Merak etmezsiniz elbette amma ben söyliyeyim , 33 yıllık emeğim sonucunda,açlık sınırında yaşamam için bana verdiği ( bağışlamadı hak ettim ) emekli maaşım yetmeyince 59 yaşında bir bayan olarak mecburen çalışmam gerekti. Vayy senmisin çalışan dedi ve emekli maaşımdan her ay 339 Lira kesmekte.
    Anlaarmısınız bilmem , emekli olduktan sonra çalışmakta olduğum yer bir yemek fabrikası , günde 10 saat bulaşık yıkıyorum ….
    Daha ne diyebilirim ki…..
    İnanarak oy vermiştim , kandırıldım , haksızlığa uğradım . Ben kendi kul hakkımın hesabını ise yüce yaratan Allah’ıma bırakıyorum .
    Selametle .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir