balhaftası, çiko ve biz

just married nikah sonrası balayı tatili düşüncemizi kışa kar topu oynayabileceğimiz bir mekana erteledikten kısa bir süre sonra, az da olsa balayı tadını yaşamak ve nikah öncesi birkaç ayın gerginliğinden uzaklaşmak için şarköydeki yazlığa doğru şöyle bir uzanalım dedik.

balhaftası

evlendikten sonra bir kuş alma düşüncemiz vardı, aslında cennet papağanı veya şeftali yanaklı sarı papağanlardan (sultan papağanı) alıcaktık ama onların “görüntü var ses yok” cinsinden güzel ama “kafes süsü” kuşlardan olduğunu düşündüğüm için muhabbet kuşuna ikna ettim sevgili eşimi. muhabbet kuşunun yeri ayrı apayrı bence..

çiko

çiko.. yavru kuşumuzun bize alışması hiç zor olmadı, çünkü o daha 1.5 aylık bir bebek 🙂 değişik isimler düşündüm önce bıdık dedim sonra aşkım ona kullandığım isimlerden biri olan piko ismi olsun dedi filan arada kalem pil, cadı, pamuk kafa, biber dolması, lokum gibi absürdyen isimler de kullanıyoruz niohoho ama ismi çiko oldu son karar olarak..

evimizde işler hala bitmedi ::( .. mutfak eşyamız öyle çok ki dolaplar yetmedi ekstra dolap yaptırılacak, kombiyle alakalı işler var, banyodaki ayna ve dolap eksik, hole dolap yaptırılacak,  balkon kapatılacak vs. stüdyoda ve nikah salonunda çektirdiğimiz fotoğraflar aa evet onlar da yarım kaldı :w ancak haftaya elimizde olacak..

işte böyle nikah sonrası hafta böyle geçti dün evlilik haftadönümümüzdü oha zaman ne çabuk geçiyor di mi :p nikah günü yaşadığım aksilikler, yeni evlenecek gelinlere önerilerim, gelinliğim, gelin makyajım, nikah günü ve stüdyodan fotoğraflar, nikah aksesuarları vs. ile ilgili detaylar bir sonraki yazılarımda olacak..

balhaftası, çiko ve biz” hakkında 2 yorum

  1. Geri izleme: çikosal mevzular.. | Bir Kafadan Her Ses

  2. Geri izleme: çikosal gelişmeler.. | Bir Kafadan Her Ses

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir