d&r online satış mağazası şikayetim

d&r online satış mağazasından 16 temmuz’da kitap (ay taktikleri) ve dergi (âlâ dergi) sipariş ettim. bugün ayın 27’si ama ürünler hala elime geçmedi! 2 önce info@dr.com.tr adresine yazdım bu konuyu güya siparişimiz gecikirse yardımcı olacakmış bu e-mail adresi :p ama cevap filan gelmedi.. dün de d&r müşteri hizmetlerine aktardım (oğuzhan isminde bir beyle görüştüm) “siparişimin kargolanması gecikti” diyerek siparişimi kontrol etmesini istedim ama sistemleri arızalıymış! yarın tekrar arayabilir miymişim! sanki 16.yy avrupasında yaşıyoruz, bu ne ilkellik! d&r gibi bir kurumdan beklemezdim ki zaten şu d&r levent kanyon avm şubesi rezilliğinden sonra da açıkçası çok şaşırtıcı bir durum olmadı benim için..

d&r online satış mağazası şikayetleri internette de uçsuz bucaksız. d&r online satış mağazasını şikayet eden edene kızdım bu nedenle siz siz olun d&r online satış mağazasından asla sipariş vermeyin.. tabi satın aldıklarınızın teslimatını bir ay beklemek istiyorsanız siz bilirsiniz..

Sonradan eklenen not: ürünler bugün (28 temmuzda) kargoya verilmiş (yani 29 temmuz 2011’de elimde olacaklar… siparişi verdiğim tarihse 16 temmuz 2011!!!)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir