Bayan Sevgiliye Sevgililer Günü Hediyesi Ne Alınır?

lilyumBegonya, siklamen, lilyum, mini kaktüs. Çiçekleri niye sıralamış diyeceksiniz evet aynen öyle oldu çiçek isimlerini sıraladım çünkü doğru düzgün bir giriş bulamadım niohoho Dün Şile Ağva’da kış güneşinin nimetlerinden yararlanarak yeşillikler içinde bir gözleme keyfi yaptık. Ordan şile sahilindeki mini maceramızdan sonra saatin erken oluşunu fırsat bilip bi praktiker yapalım dedik. Praktiker’e giden çiçek reyonundaki canlı çiçekleri görmüştür. Lilyum hastası biri olarak özel rengarenk seramik saksılı bir lilyum gördüm çok güzeldi fiyatı 49,9 tl.sıydı yanlış hatırlamıyorsam. Normal bir çiçekçide 200 liraya zor alınır güzellikte bir çiçekti. Siklamen ve begonya da çok güzeldi zaten biz birer tane kaptık müstakbel eşimle. Sonra da her praktiker ziyaretimde oldğu gibi gözüm mini kaktüslere takıldı (çok seviyorum bunları ben yaaa lovelove ) Top top bi mini kaktüs aldım bilindiği gibi PC yanına koyunca radyasyonu emiyor bu bitki. Ayrıca görüntü olarak da çok hoş. Bir gün kendime ait kendi dekore ettiğim bir evim olursa bu kaktüslerin büyüğünden alıcam mutlaka. Çok estetik bence. Sonuç itibariyle 1 siklamen + 1 begonya + 1 kaktüs almış olduk pöff  Çok çiçek düşkünü biri değilimdir ama bu çiçek reyonlarına girdiğimde çiçek hastası olup çıkıyorum. Sanırım evimi çiçeklerle bezeyeceğim evlenince hehey En azından balkonumda bu güzellikleri yetiştirmek büyük bir zevk olacak. Çiçek ve hayvan sevmeyen insan da sevemez sözüne katılıyorum 🙂 Çok doğru. İnsan bunları sevmeden nasıl insan kalabilir ki? Çiçek görüpte hayran kalmayan var mıdırki?

Herneyse sevgililer günü de yaklaşırken diyeceğim; “14 Şubat sevgililer gününde bayan sevgiliye ne alınır?” “sevgilime/kız arkadaşıma ne hediye alsam” diye düşünen beylere önerim canlı çiçek almalarıdır. Beyler sevgilinize çiçek alacaksanız mutlaka saksı çiçek alın, çiçekçilerde aldıktan iki gün sonra solacak zavallı çiçeklere para vermeyin. Güzelliği ve anısı kalıcı, fiyatı da uygun olur 😉

Bayan Sevgiliye Sevgililer Günü Hediyesi Ne Alınır?” hakkında bir yorum

  1. Bir buket cicek yerine canli cicegi tercih edenlerdenim bende hep 😉 Hatta cevremde samimi kiz arkadaslarima mutlaka canli cicek hediye etmisimdirde.
    Ayrica benzer bir yönümüz daha kaktüsler. Bende evde kaktüs olmadan edemeyenlerdenim, suan 6 cesit kaktüsüm var, gecen yil daha coktu 3 ü öldü cok asiri günes etkisinde kötü oldular.
    BIrde orkide ye heves sarmistim ama bakimi zor bi cicek orkide hassas, onu da mahvettim sayilir :/
    ilkbahar gelince bir iki cicekte ben almaliyim sagol hatirlattigin icin 🙂
    Bence de baylara tavsiye bir buket yerine canli bir cicek 😉
    Sevgiler :çiçek:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir