Moda Dediğin Tek Dişi Kalmış Materyalist Kapitalist Asimilatör Canavar!

Modayı ve moda kavramını daha önce “Moda Dediğin Tek Dişi Kalmış Materyalist Kapitalist Asimilatör Canavar!” şeklinde tanımlamış biri gördünüz mü bilmiyorum ama ben modayı aynen bu şekilde görüyorum.

1. Moda materyalisttir kapitalisttir, modanın ruhunda fırsatçılık yatar bu yıl giydiğini öteki yıl giymemen için elinden gelen yapılır, bu sene pembe modaysa diğer sene başka bir renk övülür seksi ve şık gösterilir, ki, millet dolabındaki yepyeni gıcır gıcır kıyafetleri eski ve demode görüp gidip bu yıl moda (!) olan kıyafetleri, ayakkabıları bilmem neleri alsın. İsrafın böylesine EL-İNSAF derim..

2. Moda asimilasyon aletidir, sıkı bir yozlaştırma mekanizmasıdır..

Şekil A:

“Ay bu yıl arka kısmı g.tü ortada bırakan açık blue jean’ler modaymış şekerim duydun mu?”

“Ay duymam mı, hemen aldım Amerika’dan getirttim, sen şeyi biliyo musun hani şu süper mini k.ç üstü etekler varya onların çizgilisi çıkmış ayyy Tom Kruz’un karısında da gördüm hatta Victoria Beckham bile giyiyomuş onlar giyiyosa moda demektir (!) ay bütün Holywood giyiyo ayol, bizim eksik yanımız ne ahahahah gel Pakmerkeze gidelim hayatım ahahaha”

Hanım hanııımmm (tahmin ettiğiniz gibi burda eller belde) hani sen Ramazan’da oruç tutar zekat verirsin ya, hani arada bir de olsa namaz kılarsın ya, ne oldu sen müslümansın unuttun mu? O halde sen elin kaşarlanmış karısını niye taklit edersin, örnek alırsın he geriiiii! Nerde kaldı senin müslümanlığın?! Niye sahabe müslüman hanımların hayatlarını okuyup onların modasına uymazsın da 50-60′tan aşağı herifin altına yatmamış olan kaşarlanmış, ahlaksız üstelik gayri müslim imansız kadınların giydiklerini taklit edersin! Hay ben senin cücük beynine!!

Avrupa Amerika modası diye peşinden sürüklendiğimiz şey, kimliğimizi kemiren bi keneden başka bir şey değildir “bence”..

Moda Dediğin Tek Dişi Kalmış Materyalist Kapitalist Asimilatör Canavar!” hakkında bir yorum

  1. ”Moda Dediğin Tek Dişi Kalmış Materyalist Kapitalist Asimilatör Canavar!” Konusunda 10 Yorum Yapılmış
    1.Mina demiş ki:

    July 10th, 2009 at 12:15
    Sevgili Çilekli Süt,sitenle bir arkadaşımın bloğuna bıraktığın yorum ile tanıştım. Ondan sonra arada bir ne demiş diye girer bakarım. Hazırladığın bloglardan ve yazılarından ne kadar zeki, üstün yetenekli olduğun belli. Üstelik inançlı, islami kaygılar taşıyan birisin. Bu seni benim için daha da özel kılıyor. Yalnız senden bir okurun veya ablan olarak ricam kötü kelimelere arada noktalar kullanarak,veya birilerini eleştirmek için bile olsa yer vermemen. Hakkında her şeyin hayırlısı olsun.Allah nişanını hayırlısı ile/ise tamamına erdirsin… Acemi blogcu abla

    2.çilekli süt demiş ki:

    July 10th, 2009 at 14:47
    🙂

    3.pelin demiş ki:

    July 23rd, 2009 at 17:00
    yazını okumakla ne kafar yobaz olduğunu göstermekten başka hiçbişey yapmadın…modanın her sene insanlara yeni bişeyler sunarak para kazandığın bir gerçek…ama kominist bir yaklaşımla karışık dincilerin sözleriyle olayı bağlaman çok saçma..başı örtülü biri olduğun belli..madem dincisin insanları yargılamanın ne kadar yanlış olduğunu bilmen lazım..kuran okuyosundur umarım…o kadınların neler yaptığı sana düşmedi..böle konuşmak sana müslüman olarak hiç yakışmadı…aynı yaşam tarzını paylaşmasanda saygı herşeyden önce gelir

    4.çilekli süt demiş ki:

    July 23rd, 2009 at 17:05
    🙂 komik insancık..

    5.pelin demiş ki:

    August 13th, 2009 at 13:44
    söyleyecek sözün yok “komik insancık” de geç

    6.çilekli süt demiş ki:

    August 13th, 2009 at 14:05
    ne desem boş senin gibi nasipsizlere, o yüzden komik insancık dedim ve geçtim..

    7.pelin demiş ki:

    September 1st, 2009 at 14:32
    evet ne desen boş..çünkü söylediklerin hep boş şeyler..allaha havale ettim seni;)

    8.çilekli süt demiş ki:

    September 1st, 2009 at 14:45
    ben de seni öptüm canım ummmhah..

    9.Eda-Jade demiş ki:

    September 11th, 2009 at 02:02
    Ya canım sana yürekten katılıyorum insanlarımız o kadar aptal ki sinsice oynanan oyunları göremiyorlar……… moda blogum var ancak bu tür amerikancı ya da türk islam kriterlerine uymayan parçaları yayınlamıyorum biliyorsun zaten sen de, yalnız yukardaki bir bayanın söylediği çok çok enteresan sen insanların yaşadığı bu beyin uyuşukluğunu anladığın ve yansıttığın için yobaz olmuşsun vay canına tüküreyim bee!!………

    insanlar uyuyor, uyuduğu gibi bir de kendini uyandırmaya çalışanlara “yobaz” damgasını vuruyor! bu tür tiplere o çok methedip övdükleri gayri müslim modacıların memleketinin orta çağ zamanında akıl hastalarına yaptığı muamaleyi yapmak lazım, yani yakmak lazım!

    10.çilekli süt demiş ki:

    September 12th, 2009 at 07:14
    ağzına sağlık edacığım 🙂 Allah herkese eşit zeka vermiyor işte kısmet kimine para kimine güzellik kimine de zeka fazla düşüyor 🙂 Allah adil

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir