Google Translate Artık Türkçe’ye De Çevirebiliyor :)

google-translate-ceviri-beta

Google translate servisinde 40 dil seçeneği varken şimdi 41 dil seçeneği var. Türkçe dil seçeneği de eklendi bu servise hehey Harika!!

google-translate-turkce-dil-secenegi

Şimdi basit bir cümle yazalım ve ingilizceye çevirmeye çalışalım. Bakalım sonuç başarılı olacak mı 🙂 (resmi bilgisayarınıza kaydederek tam boyutlu halinden çeviriyi daha iyi görebilirsiniz..)

google-turkce-ingilizce-translate-ceviri

Sadece Türkçe’den İngilizce’ye değil, Arapça’ya, Çince’ye, Bulgarca’ya, İspanyolca’ya, İtanyaca’ya, Rusça’ya, Romence’ye, Macarca’ya, Arnavutça’ya, Japonca’ya vs. vs. vs. dillere çeviri yapabilirsiniz. Tabi o dillerden de Türkçe’ye 🙂

Albanian

Arabic

Bulgarian

Catalan

Chinese

Croatian

Czech

Danish

Dutch

English

Estonian

Filipino

Finnish

French

Galician

German

Greek

Hebrew

Hindi

Hungarian

Indonesian

Italian

Japanese

Korean

Latvian

Lithuanian

Maltese

Norwegian

Polish

Portuguese

Romanian

Russian

Serbian

Slovak

Slovenian

Spanish

Swedish

Thai

Turkish

Ukrainian

Vietnamese

Daha önce şu sitede tarzancada olsa biraz ingilizce-türkçe çeviri yapıyordum ve çoğu arkadaşıma da önermiştim. Ama Google’un bu servisi hemencevir.com’u ona katlar beşle çarpar sekizle toplar gibime geliyor :!: Gerçi Google translate’de de var eksiklikler (beta sürümü ve TR dil seçeneği yeni eklendi bu yüzden çeviriler tatminsiz bırakabilir zaman zaman) Anlamsız bulduğunuz çeviri olursa Suggest a better translation (Daha iyi bir çeviri önerin) linkine tıklayıp, açılan kutuya doğru çeviriyi girerek servisin daha iyi çalışmasına yardımcı olabilirsiniz. Tabi bunu o dili iyi bilenler yapabilir ancak ıhıhı :D

Google‘a bir alkış şakşakşak

Bu arada burdan translate kodu alarak sitenizde çeviri yapabilirsiniz. Tüm dünyaya hitap etmek istemez misiniz ;) (resmi bilgisayarınıza kaydederek daha iyi görebilirsiniz)

google-translate-webmasters-tools

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir