Harita Analizleri Hakkında

Arkadaşlar şu sıralar harita analizi yapamayacağım (söz verdiğim kişiler hariç) Ancak daha sonra tekrar başlamayı düşünüyorum. Bunu size bildiririm. Havalardan sanırım bir ağırlık var üzerimde ayrıca çok kafa yoran ve zaman harcayan bir şey olduğu için ve ben şu sıralar odaklanma problemi yaşadığım için buna vakit ayıramıyorum. Söz verdiğim kişilere sırasıyla yorum yapacağım. Bu yüzden lütfen doğum datası göndermeyin şu sıralar. Daha sonra harita analizine devam adlı bir başlık açıp analizlere devam etmeyi düşünüyorum dataları o başlık altına yazarsınız. Çünkü eski yazıların altında kalan doğum bilgilerini unutabiliyorum..

Site işi de canımı sıktı zaten amaaaaan ya bir süre daha blogspottan devam edicem :)) Diyorum ya odaklanamıyorum. Bir de havalar bunlatıcı biraz da ondan sanırım hülyalı hülyalı dolaşıyorum :)) Şu sıralar kafam hiç bir şeye tam basmıyor ya da kafa yormayı canım istemiyor da diyebilirim. Sadece blog gezip, yorum okumak istiyorum :))

Bu arada Aymen Feed sorununu nasıl çözdüğümü yazmamı önermiş. Aslında tamamen tesadüfi bir bozma ve düzeltme oldu o yüzden ne anlatayım inan ben de bilmiyorum diyeyim :)) Sadece anlatabileceğim şu; “feedburner.com”dan giriş (login) yaptıktan sonra “my feeds” bölümündeki sol menüdeki ayarlarda en alttaki bir kaç özelliği aktif ettiğim için e-mail abonelerime yazılarım gitmiyormuş. Onları pasifleştirdikten sonra tekrar eski haline döndü bloğumun RSS akışı.

Şimdi söz verdiğim bir iki kişinin haritalarını açtım ve analizini yapıyorum.

 

Harita Analizleri Hakkında” hakkında 12 yorum

  1. Merhaba yükselenbaşak’ım, senin burçlar konusundaki uzmanlığın çok ilgimi çekiyor bir ara ben de isterim ama ben doğum saatimi bilmiyorum sadece gününü biliyorum.
    Bu arada o küçük çocuklarla ilgili olarak ben de küçük, şeker çocuklar görüyorum ama aynı zamanda kendi iradesi dışında, zorla başı kapattırılan küçük şeker bir çocuk görüyorum. O yaşta bir çocuk kendi kendine kapanamaycağına göre. Ne dersin?
    sevgiyle kal..

  2. Merhaba yükselenbaşak’ım, senin burçlar konusundaki uzmanlığın çok ilgimi çekiyor bir ara ben de isterim ama ben doğum saatimi bilmiyorum sadece gününü biliyorum.
    Bu arada o küçük çocuklarla ilgili olarak ben de küçük, şeker çocuklar görüyorum ama aynı zamanda kendi iradesi dışında, zorla başı kapattırılan küçük şeker bir çocuk görüyorum. O yaşta bir çocuk kendi kendine kapanamaycağına göre. Ne dersin?
    sevgiyle kal..

  3. Bir resme bin insan bin farklı mana yükleyebilir Müjde o yüzden haklısın sana hiç bir şey diyemem 🙂 Analiz konusunda da tekrar başladığım zaman senin analizini de yapmaya çalışırım canım.

  4. Bir resme bin insan bin farklı mana yükleyebilir Müjde o yüzden haklısın sana hiç bir şey diyemem 🙂 Analiz konusunda da tekrar başladığım zaman senin analizini de yapmaya çalışırım canım.

  5. Slm canim, site isin gec olsunda güb olmasin! Kafani dinlendir öyle baslarsin gene!
    Harita Analizi listesinde kizimda varmiki:P
    YOksada canin sagolsun yaa.
    Zaten ben firsatin olursa eger diye istedim.

    Sevgiler gönderiyorum sana..

  6. Slm canim, site isin gec olsunda güb olmasin! Kafani dinlendir öyle baslarsin gene!
    Harita Analizi listesinde kizimda varmiki:P
    YOksada canin sagolsun yaa.
    Zaten ben firsatin olursa eger diye istedim.

    Sevgiler gönderiyorum sana..

  7. KelebekGibi, daha önce kızının datalarını bırakmış mıydın? Eğer öyleyse buraya tekrardan yazar mısın bilgilerini eski yazılarda kalmış sanırım bulmak çok zor olur şimdi. Daha önceden bir sözüm varsa o da söz verdiklerim arasında demektir 😉 Ama daha sonra da bakabilirim eğer daha önceden bir sözüm yoksa ok. Seni hiç kırar mıyım 🙂

  8. KelebekGibi, daha önce kızının datalarını bırakmış mıydın? Eğer öyleyse buraya tekrardan yazar mısın bilgilerini eski yazılarda kalmış sanırım bulmak çok zor olur şimdi. Daha önceden bir sözüm varsa o da söz verdiklerim arasında demektir 😉 Ama daha sonra da bakabilirim eğer daha önceden bir sözüm yoksa ok. Seni hiç kırar mıyım 🙂

  9. Geri izleme: BİR KAFADAN HER SES » Blog Archive » Sedoşuma Harita Analizi

  10. Geri izleme: BİR KAFADAN HER SES » Blog Archive » Sedoşuma Harita Analizi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir