Yıldıznameler Sıcak Sıcak Fırından Yeni Çıktı :))

ASTROLOJİ BURÇLAR HOROSKOP YORUMU DOĞUM HARİTASI ANALİZİ

Astrolojik Bireysel Kod Çözme Analiziniz Kısa Süreliğine 35 tl.

Defne, Nevbahar, AquaMarine, Zeynep Melike haritalarınızı çıkarttım sırayla yorum yapacağım.
Gelelim yorumlara..
Bu gece sadece Defne’nin yorumunu yapableceğim çünkü çok yorgunum ve çok fena uykum var :))
Yarın ya da bir kaç gün içinde diğer arkadaşların yorumlarını da “bilgilerim dahilinde” yorumlamaya çalışacağım.

Sevgili Defne; Koç burcusun, Yükselenin Yengeç ve Ay burcun Yay.
Mars ve Güneş Koç burcunda 10.evde, bu senin aslanlar gibi iyi bir yönetici olabileceğini, güçlü ve çalışkan, kimi zaman fazla sinirli bir yapıda olabileceğini gösteriyor. Ayrıca muhasebesini, hesabını bilen birisindir. Güneş’inin Jüpiter’in ile karesi bazen tembelliğe meyledebileceğini ve iş hayatını, kariyerini vs. boşverebileceğini gösteriyor.

Güneş ve Mars’ının Koç’ta olması, Ay burcunun Yay olması vs. spor yapmaya ihtiyacın olduğunu gösteriyor çünkü (özellikle) Mars’ları Koç’ta olan insanlar son derece enerjik olur ve fazla enerjilerini spor vs. ile atamadıkları zaman kavgaya ya da yıpratıcı bir çok faaliyetlere yönelirler.

Satürn Başak olması temizliğe, dürüstlüğe ve çalışmaya son derece önem verdiğini gösteriyor. Ancak 3.evde bir Satürn sana iletişim problemleri verebilir ve/veya komşu ve kardeşlerle ilgili, liseye kadarki olan öğreniminle ilgili sorunlar. Ay’ın ile kare açı yapması ise duygularında kısıtlama meydana getirebilir, bilinçaltında bazı korkuların vardır. Mesela; sevilsen bile sevilmiyormuşsun gibi hissedebilirsin ayrıca bu yüzden soğuk ve tepkisiz kalabilirsin sevdiklerine bazen. Ya da sevgini sunarken karşı tarafın şımaracağını düşünüp sevgini kısıtlama yanlışına düşebilirsin.

Yükselenin Yengeç, Merkür ve Venüs’ün Balık. Ayrıca yükselen burcunda Jüpiter var. Yani Balık ve Yay burçlarının yönetici gezegeni. Romantik, yardımsever, başkalarını da düşünen ve duygusal birisindir. Evet Koç burcu olmana rağmen 🙂 Demek ki neymiş? Sadece burca göre yorum yapmak son derece yanıltıcı imiş…..

Devam edelim..

Venüs-Neptün karen var. Bu aşk hayatında bazı hayal kırıklıklarına sebep olabilir. Bazen depresyona girme gibi durumların olabilir ama kendini toparlayabilirsin o güç sende var bana kalırsa. Yanlış kişileri tercih etmene de sebep olabilecek bir açıdır.

Aşk hayatında baya faal biri olabilirsin. Saygı ve “kaliteye” inanılmaz önem verirsin. Sportmen ve “cool” ayrıca statülü kişiler seni çeker (; Bağımsızlığına hayatının her alanında inanılmaz düşkünsün bu nedenle seni sık boğaz edecek, yediğine, içtiğine, giydiğine vs. karışacak kişilerden hoşlanmazsın.

Sanat konusunda yeteneğin mutlaka ama mutlaka vardır bu sahne sanatı da olabilir, edebiyat da, şiir de.. Bu konuda çok eminim, sanat dalında ya da dallarında başarılı olabilirsin.

Bu arada Yükselen Yengeç’lerde mide problemleri çok kötü olabiliyor, stresten ve gece çok geç baharatlı, yağlı vs. yemekler yemekten uzak dur. Yükselen Yengeç’leri daha çok etkiler çünkü bunlar. Mideleri (ve göğüs bölgesi) hassas olur. Üstelik yükselen burcunun yöneticisi olan Ay 6. evinde (sağlık evinde) olduğundan bu problemleri yaşama sıklığın çok olabilir. Göğüs kanseri riskin de olabilir sık sık kontrol etmelisin kendini bu konularda.

Yabancı kültürleri, farklı insanları tanımayı, seyahati (özellikle yurtdışı ve uzun seyahatleri) ve doğayı çok seversin. Felsefe ya da dini konulara derin bir bağlılığın olabilir. Sezgilerin ve altıncı hissin güçlü olabilir artı astroloji gibi gizemli bilim/ilimlere meraklısındır. Zaten bu yorumu benden istemen de bunun açık bir kanıtı. Haritanda astrolojidr başarılı olabilecek insanlarda buluna bir çok görünüm ve açı tespit ettim. Bu alanda kendini geliştirebilirsn diye düşünüyorum 😉

Sevgiler..

Not: Doğum haritası analizi çıkarttırarak ay burcu, yükselen burç vs. bilgilerinizi ya da eşiniz/sevgiliniz/arkadaşınız  ile uyumunuzu (sinastri analizi) öğrenmek isterseniz sizi şöyle alalım

Yıldıznameler Sıcak Sıcak Fırından Yeni Çıktı :))” hakkında 28 yorum

  1. Çilek hangi saatte doğduğumu bilmiyorum .her seferinde anneciğime söyleyeyim diyorum unutuyorum..Kendimle ne kadar alakasızım değil mi??

  2. Çilek hangi saatte doğduğumu bilmiyorum .her seferinde anneciğime söyleyeyim diyorum unutuyorum..Kendimle ne kadar alakasızım değil mi??

  3. Sen bi zorla bakalım annenin hafızasını ne çıkarsa kardır 😀 Sonra bana bilgileri yolla hayatım sana da bir analiz yapayım zaten ne zamandır sorucam sana doğum tarihini hep unutuyorum tatlı Kova’m benim

  4. Sen bi zorla bakalım annenin hafızasını ne çıkarsa kardır 😀 Sonra bana bilgileri yolla hayatım sana da bir analiz yapayım zaten ne zamandır sorucam sana doğum tarihini hep unutuyorum tatlı Kova’m benim

  5. Çok teşekkürederim çileki süt.çok doğru saptamalar ve çok güzel bir analiz.İlgine,emeğine sağlık.Sağlıcaklakal.Defne

  6. Çok teşekkürederim çileki süt.çok doğru saptamalar ve çok güzel bir analiz.İlgine,emeğine sağlık.Sağlıcaklakal.Defne

  7. merhaba,
    sadece arkadaşlaramı yoksa konuklarada bılgı verıyormusunuz bılemedım.ama çok sevınırım eger yıldınameme bakarsanız.aslında daha çok 1yasında bıraz rahatsız kızım var onu yazayım.adı HAYAT 08.04.2007(dogması gerekenden 3ay önce dogdu yanı temmuzda doğacaktı)dogum saatı 02.15
    benımde dogum tarıhım 26.06.1979 saat 05.15 gerı çevırmezsenız mutlu olurum.ellerınıze saglık.ayırdıgınız vakıt için teşekkürler.
    pınar

  8. merhaba,
    sadece arkadaşlaramı yoksa konuklarada bılgı verıyormusunuz bılemedım.ama çok sevınırım eger yıldınameme bakarsanız.aslında daha çok 1yasında bıraz rahatsız kızım var onu yazayım.adı HAYAT 08.04.2007(dogması gerekenden 3ay önce dogdu yanı temmuzda doğacaktı)dogum saatı 02.15
    benımde dogum tarıhım 26.06.1979 saat 05.15 gerı çevırmezsenız mutlu olurum.ellerınıze saglık.ayırdıgınız vakıt için teşekkürler.
    pınar

  9. Merhaba Pınar, seni de söz verdiğim arkadaşlar arasına almış olayım ancak biriken arkadaşlar çok var ve sırayla yorum yapacağım için senin analiz biraz gecikebilir ok. Sevgiler.

  10. Merhaba Pınar, seni de söz verdiğim arkadaşlar arasına almış olayım ancak biriken arkadaşlar çok var ve sırayla yorum yapacağım için senin analiz biraz gecikebilir ok. Sevgiler.

  11. merhaba çilekli sut cok orjinal bi site olmus seni kutlarim :çiçek: , saatlerimi geçirdim farkında olmadan ve de oldukça keyif aldım, astroloji konusuna bilinçli yaklaşımını ayrıca tebrik ederim.ben de uzun zamandır astroloji haritamın bana soyleyeceklerini merak ediyorum ama dogum saatimden cok emin degilim 14- 17 arası old.biliyorum.dogum tarihim 13 ocak 1972 kayseri merkez de dogmusum, bu sene yani 2008 de evlendim hahayyt ve yurt dışına çıktım -malum bunlar istedigim seylerdi hehey – ama pek cok seyi de geride biraktim ailemi kariyerimi cok deger verdigim arkadaslarimi ühüühü , ve burda önüm sisli ve puslu ilerisini göremiyorum, biraz tedirginim kızdım , biraz hayal kırklıgı yasiyorum ühüühü , ne olacak benim halim bana soylermisin ımmşeyy
    cevabın için çooookk teşekkurler !

  12. merhaba çilekli sut cok orjinal bi site olmus seni kutlarim :çiçek: , saatlerimi geçirdim farkında olmadan ve de oldukça keyif aldım, astroloji konusuna bilinçli yaklaşımını ayrıca tebrik ederim.ben de uzun zamandır astroloji haritamın bana soyleyeceklerini merak ediyorum ama dogum saatimden cok emin degilim 14- 17 arası old.biliyorum.dogum tarihim 13 ocak 1972 kayseri merkez de dogmusum, bu sene yani 2008 de evlendim hahayyt ve yurt dışına çıktım -malum bunlar istedigim seylerdi hehey – ama pek cok seyi de geride biraktim ailemi kariyerimi cok deger verdigim arkadaslarimi ühüühü , ve burda önüm sisli ve puslu ilerisini göremiyorum, biraz tedirginim kızdım , biraz hayal kırklıgı yasiyorum ühüühü , ne olacak benim halim bana soylermisin ımmşeyy
    cevabın için çooookk teşekkurler !

  13. Merhaba çilekli süt benim kızımın doğum tarihi 20.05.2004 saat sabah 10.30 acaba doğum haritasını çıkarabilir misin?

  14. Merhaba çilekli süt benim kızımın doğum tarihi 20.05.2004 saat sabah 10.30 acaba doğum haritasını çıkarabilir misin?

  15. bu arada doğum yeri istanbul fatih. Şimdiden çok teşekkürler .Site için de kutluyorum. Özellikle senin yazıların harika

  16. bu arada doğum yeri istanbul fatih. Şimdiden çok teşekkürler .Site için de kutluyorum. Özellikle senin yazıların harika

  17. Sevgili elmalı tart doğum saatiniz kesin olmadığı için haritanızdaki ev yerleşimlerine bakamadım ancak gezegen görünümlerine baktığımda; çok değişken ve karamsarlığa yatkın bir ruh haliniz olduğunu gördüğümü söyleyebilirim. Aşkı ve evliliği fazla idealize etmeniz, gerçekçi olmamanız, karşınızdaki insanı tam tanımadan beraber olmanıza ve muhtemelen daha sonradan beklediğinizi bulamamanıza neden olur. Büyük ihtimalle bahsettiğiniz problemler de bundan kaynaklıdır. Macera açlığı içerisinde olan fazla hareketli biri olabilirsiniz. Ancak bu hareketliliğinize dikkat edin başınıza iş açmasın kazalar konusunda birazcık daha dikkatli olmalısınız. Spor yapmıyorsanız mutlaka doğa ya da savunma sporlarını deneyin size iyi gelecektir. Sevgiler.

  18. Sevgili elmalı tart doğum saatiniz kesin olmadığı için haritanızdaki ev yerleşimlerine bakamadım ancak gezegen görünümlerine baktığımda; çok değişken ve karamsarlığa yatkın bir ruh haliniz olduğunu gördüğümü söyleyebilirim. Aşkı ve evliliği fazla idealize etmeniz, gerçekçi olmamanız, karşınızdaki insanı tam tanımadan beraber olmanıza ve muhtemelen daha sonradan beklediğinizi bulamamanıza neden olur. Büyük ihtimalle bahsettiğiniz problemler de bundan kaynaklıdır. Macera açlığı içerisinde olan fazla hareketli biri olabilirsiniz. Ancak bu hareketliliğinize dikkat edin başınıza iş açmasın kazalar konusunda birazcık daha dikkatli olmalısınız. Spor yapmıyorsanız mutlaka doğa ya da savunma sporlarını deneyin size iyi gelecektir. Sevgiler.

  19. Merhaba çilekli süt, siteni ve paylaşımcılığını çook sevdim.Bu arada iş arama gibi can sıkıcı bir konuya bile güzellik katman süper.Astroloji konusundaki ilgini yeteneğini profesyonel olarak da değerlendiriyormusun merak ettim doğrusu çeşitli yerlerde takibe aldığım astro sitelerdeki yorumculardan çok daha ilgili,bilinçli,şişirmeden anlatımın çok güzel,merakla takip ediyorum. Bu arada bana da zaman ayırabilirmisin 05 Ağustos 1963 İstanbul Sarıyer doğumluyum saat 17.05 bazı sitelerde nasıl hesaplıyorlarsa yükselenim yay-oğlak değişiyor yaz saati uygulamasını hesaplamıyorlarmı neden bilmiyorum ay burcum kova sanırım.duygusal,dominant,iyimser,astroloji,parapsikoloji,felsefe,ölüm ötesi gibi konularda kendini kaybeden,45 yaşında insana dair olan bitene büyümeyen -herzaman bir şansı daha olmalı diyen bir saflık ama nasılsa çok da kendini uyanık,zeki sanan,,,,falan filan ben kimim yav

    Bana beni yıldızlardan anlatırmısın? unutmadan megolamanlık da hiç az değil inkar yok.

    Sevgiler hep böyle kal her şey güzel gönlüne göre olsun.

    Süreyya

  20. Merhaba çilekli süt, siteni ve paylaşımcılığını çook sevdim.Bu arada iş arama gibi can sıkıcı bir konuya bile güzellik katman süper.Astroloji konusundaki ilgini yeteneğini profesyonel olarak da değerlendiriyormusun merak ettim doğrusu çeşitli yerlerde takibe aldığım astro sitelerdeki yorumculardan çok daha ilgili,bilinçli,şişirmeden anlatımın çok güzel,merakla takip ediyorum. Bu arada bana da zaman ayırabilirmisin 05 Ağustos 1963 İstanbul Sarıyer doğumluyum saat 17.05 bazı sitelerde nasıl hesaplıyorlarsa yükselenim yay-oğlak değişiyor yaz saati uygulamasını hesaplamıyorlarmı neden bilmiyorum ay burcum kova sanırım.duygusal,dominant,iyimser,astroloji,parapsikoloji,felsefe,ölüm ötesi gibi konularda kendini kaybeden,45 yaşında insana dair olan bitene büyümeyen -herzaman bir şansı daha olmalı diyen bir saflık ama nasılsa çok da kendini uyanık,zeki sanan,,,,falan filan ben kimim yav

    Bana beni yıldızlardan anlatırmısın? unutmadan megolamanlık da hiç az değil inkar yok.

    Sevgiler hep böyle kal her şey güzel gönlüne göre olsun.

    Süreyya

  21. Merhaba güzel düşünceleriniz ben mutlu etti Süreyya 🙂 Yeteneğimi profosyonel olarak değerlendirmem için baskılar var ücretli analiz vs. gibi =)) Ancak ben eğitimini ve diplomasını almadan bu işten kazanç elde etmek niyetinde değilim. Şuan eğitimini almayı çok istiyorum (özellikle Hakan Kırkoğlu’ndan) ancak maddi olarak beni aşıyor bu beklentim. İnşallah kısmet olursa istiyorum ama bir gün..

    Haritanıza şöyle bir baktım ama şöyle bir bakılıp geçilebilecek bir harita olmadığı için baya irdelemek zorunda kaldım =)) Evet ay burcunuz Kova ve yöneticilerinden biri olan Satürn ile kavuşmuş. Bu da yetmezmiş gibi Güneş’inize sadece 2 derecelik bir orb ile zıt açı yapmış. Güçlü bir etki. Melankolik olmanıza fazlaca neden olacak bir açıdır bu. Ayrıca zaman zaman olduğunuz gibi görünememenize de neden olabilir. İçsel olarak gerilimli birisinizdir ancak yinede bu büyük bir enerji demek olduğundan sürekli kendinizi geliştirmeniz ve ilerlemeniz de mümkündür bu sayede. Çünkü durağan değilsinizdir. Yükselen burcunuz Yay ve bu kesin.

    Nüktedan, spontan ve doğal bir kişiliksiniz. Sporu ve hareketi çok seversiniz. Dans ya da doğa sporlarına (belki de savunma sporlarına) karşı bir ilginiz/yeteneğiniz olabilir. Eşinizin ve/veya babanızın gelirinden yana şanslı olabilirsiniz. Miras ve nafaka gibi gelirleriniz olabilir.

    Eşiniz ve/veya babanız aşırı otoriter, despot ve tutucu biri olabilir. Ailenizde/evinizde borunuz iyi öter 🙂 (4.evde Jüpiter Koç burcunda) Arkadaşlarınızdan yana hayal kırıklıkları yaşamış olabilirsiniz ve/veya ideallerinizi/umutlarınızı gerçekleştirememiş olabilirsiniz. (11.evde Neptün tam 4 kişisel gezegenden kare açı almış) 8.evinizde 4 gezegen var ve bu ölüm ötesi konuları, bilimi ve gizemli/mistik konuları araştırmayı sevdiğinizi gösteriyor. Araştırmayı sevmenizi hem bu Akrep burcunun evi olan 8.evde bulunan 4 gezegene, hem de Başak burcundaki Merkür’ünüzün yine Başak burcundaki Uranüs ve Pluto ile yaptığı güçlü kavuşuma bağlayabiliriz. Mükemmel bir araştırmacısınızdır ve gerçekten zehir gibi bir hafızanız ve zekanız vardır. Sezgilerinizin yeri de büyük bir öneme sahiptir.

    Yurt dışı ilişkileriniz olabilir, yüksek ideallere sahipsinizdir (Mars 9.evde) Eşiniz yabancı bir uyruktan olabilir ve/veya yabancı bir ülkede yaşayacak olabilirsiniz. Kesinlikle harika sezgilere sahipsinizdir ve haaaaarika bir astrolog olabilirsiniz 😉 Sevgiler..

  22. Merhaba güzel düşünceleriniz ben mutlu etti Süreyya 🙂 Yeteneğimi profosyonel olarak değerlendirmem için baskılar var ücretli analiz vs. gibi =)) Ancak ben eğitimini ve diplomasını almadan bu işten kazanç elde etmek niyetinde değilim. Şuan eğitimini almayı çok istiyorum (özellikle Hakan Kırkoğlu’ndan) ancak maddi olarak beni aşıyor bu beklentim. İnşallah kısmet olursa istiyorum ama bir gün..

    Haritanıza şöyle bir baktım ama şöyle bir bakılıp geçilebilecek bir harita olmadığı için baya irdelemek zorunda kaldım =)) Evet ay burcunuz Kova ve yöneticilerinden biri olan Satürn ile kavuşmuş. Bu da yetmezmiş gibi Güneş’inize sadece 2 derecelik bir orb ile zıt açı yapmış. Güçlü bir etki. Melankolik olmanıza fazlaca neden olacak bir açıdır bu. Ayrıca zaman zaman olduğunuz gibi görünememenize de neden olabilir. İçsel olarak gerilimli birisinizdir ancak yinede bu büyük bir enerji demek olduğundan sürekli kendinizi geliştirmeniz ve ilerlemeniz de mümkündür bu sayede. Çünkü durağan değilsinizdir. Yükselen burcunuz Yay ve bu kesin.

    Nüktedan, spontan ve doğal bir kişiliksiniz. Sporu ve hareketi çok seversiniz. Dans ya da doğa sporlarına (belki de savunma sporlarına) karşı bir ilginiz/yeteneğiniz olabilir. Eşinizin ve/veya babanızın gelirinden yana şanslı olabilirsiniz. Miras ve nafaka gibi gelirleriniz olabilir.

    Eşiniz ve/veya babanız aşırı otoriter, despot ve tutucu biri olabilir. Ailenizde/evinizde borunuz iyi öter 🙂 (4.evde Jüpiter Koç burcunda) Arkadaşlarınızdan yana hayal kırıklıkları yaşamış olabilirsiniz ve/veya ideallerinizi/umutlarınızı gerçekleştirememiş olabilirsiniz. (11.evde Neptün tam 4 kişisel gezegenden kare açı almış) 8.evinizde 4 gezegen var ve bu ölüm ötesi konuları, bilimi ve gizemli/mistik konuları araştırmayı sevdiğinizi gösteriyor. Araştırmayı sevmenizi hem bu Akrep burcunun evi olan 8.evde bulunan 4 gezegene, hem de Başak burcundaki Merkür’ünüzün yine Başak burcundaki Uranüs ve Pluto ile yaptığı güçlü kavuşuma bağlayabiliriz. Mükemmel bir araştırmacısınızdır ve gerçekten zehir gibi bir hafızanız ve zekanız vardır. Sezgilerinizin yeri de büyük bir öneme sahiptir.

    Yurt dışı ilişkileriniz olabilir, yüksek ideallere sahipsinizdir (Mars 9.evde) Eşiniz yabancı bir uyruktan olabilir ve/veya yabancı bir ülkede yaşayacak olabilirsiniz. Kesinlikle harika sezgilere sahipsinizdir ve haaaaarika bir astrolog olabilirsiniz 😉 Sevgiler..

  23. Merhabalar,
    Sitenizle yeni tanıştım. Burçları az çok takip eden biriyim ancak sizin de yazdığınız gibi uymayan bir çok şey oluyor. Yükselen burcum bile birçok sitede farklı yazıyor açıkcası kafam karıştı ve şu yıldız haritalarına biraz göz attım. Ancak tahmin edersiniz ki anlamlandırmak oldukça zor. Sizden bu konuda biraz yardım isteyecektim. En azından nasıl okumak gerekiyor? Örneğin; ay yay burcunda ve 3.evde. Ya da Ep ve verteks ne anlama geliyor? Bu arada yıldız haritamı yorumlayabilirsen çok sevineceğim, en azından karşılaştırarak anlarım.
    20.06.1986 konya/akşehir saat 12.30 .
    Yardımcı olursan sevinirim. Başarılarının devamını dilerim.

  24. MerHaBaLar yükseLen BurCumu ögRenmek isTiorum 09.08.1973 Perşembe 10:00 aDana DogumLuyum YarDımcı oLurSanız SeviniRimm TeşekkürLer

  25. MerHaBaLar yükseLen BurCumu ögRenmek isTiorum 09.08.1973 Perşembe 10:00 aDana DogumLuyum Lütfen yarDımCı oLurSanız SeviniRim TeşekkürLer ..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir