Ay Burcu Nedir?

AY BURCU NEDİR AY BURCU NE DEMEKTİR AY BURÇLARI NE ANLAMA GELMEKTE

Astroloji yazılarıma uzun bir süre ara vermişim farkında olmadan. Yükselen burç, Güneş burcu derken en son “Ay Burcu”muzda kalmıştık. Google İstatistikte de ay burcu aramaları ile bloğuma gelenleri sıkça görüyorum. Bu nedenle bir an önce yazayım dedim.

Not: Bu arada astroloji yazılarımı kopyala yapıştır sanan ya da astroloji sitelerindeki yazılara bakarak benzerlerini yazdığımı düşünen pek muhterem arkadaşa da teessüflerimi sunuyorum (bknz:koynumda yılan mı beslemişim?) :))

Ay Burcu en az Güneş burcumuz kadar önemli bir noktadır haritamızda..Güneş, Ay ve Yükselen: Kimlik, ruh ve haritamızdaki bütün noktaların dünyaya karşı taktığı maske..
Evet Güneş; kimliğimizdir, Ay; ruhumuz/bilinçaltımız/duygularımızdır, Yükselen burç ise; haritamızdaki tüm faktörleri (burcumuzu, ay burcumuzu, merkür-mars-satürn vs. vs. vs. burçlarımızı ve açılarımızı) dışarıya nasıl yansıtacağımızı gösteren bir noktadır, bir nevi haritamızın filtresidir, haritamızı süzer, dışarıya karşı (hayata, insanlara karşı) en çok nasıl göründüğümüzü ortaya koyar. Kabuğumuz, maskemizdir. Ama aslımız Güneş ve Ay’dır.. Yani kimliğimiz ve ruhumuz/duygularımız. Yükselen burç ise çok yüzeyseldir. Ama haritamız her noktası ele alınarak değerlendirilebilir, hiç bir nokta göz ardı edilmemelidir, o yüzden yükselen burç maskemizdir diyerek onu hiçe sayamayız. O da bizim bir yansımamızdır sonuçta. Ki görünüşümüz yükselen burcumuz ile alakalıdır.

Kendi kişiliğimizi tanımamız için nasıl derinlere inmemiz, bir çok parametreyi duygularımız, düşüncelerimiz, ailemiz, çevremiz, v.b.) dikkate almamız ve kendi hakkımızda daha çok bilgi sahibi olmamız gerekiyorsa, kendimizi tanıma konusunda kullandığımız astrolojinin işaret ettiği parametreler hakkında da daha detaylı bilgi edinmemiz gerekmektedir. On iki adet burç var.Bu tür bir astroloji bütün dünyayı bir düzine “tip”e böler. Bu bölünme işlevsel ve bazen de faydalıdır. Ama ufkumuzu Ay burcu ve Yükselen burcunu içerecek kadar genişletirsek, tipolojimiz daha fazla bireyselleşmiş olur. Bir düzine kategori yerine binlerce kategori doğar- ve buna diğer planetler, ev ve açı konumları eklenerek genelden özele doğru, belirsizlikten netliğe doğru ilerleriz.(kaynak:astrolojidergisi)

Her zaman söylediğim gibi insan sadece burcundan (Güneş’inden) ibaret değildir, olamaz..

Ay Burcunun tanımını biraz daha açalım..

Ay insanın bilinçaltını, duygularını, duygusal aklını temsil eder. Mantıksız, içgüdüsel ve spontane arzularımızdır. Bizi hangi tecrübelerin tatmin edeceğini gösterir. Hafıza gücümüzle de doğrudan ilgilidir..

Aynı zamanda Ay “anne” mizi anlatır. Ay burcu Terazi olan ve Ay’ı diğer gezegenleri ile uyumlu açılarda olan bir insan annesini sevgi dolu, sosyal ve tatlı dilli bir melek gibi görür. Ay burcu Koç ve Pluto, Satürn ya da Güneş’i ile kötü açılarda olan biri ise annesini güçlü ama geçimsiz, soğuk ve kavgacı bir anne olarak görebilir. Yine verdiğim birinci örnekteki kişi eğer bir bayansa, çocuğunu sosyal ve barış yanlısı yetiştirmeye çalışan sevgi dolu bir anne olabilecekken, diğer verdiğim örnekteki kişi çocuklarını kavga, gürültü ve kaos ortamında yetiştirebilecektir. Ayrıca çocuklarına fazla şefkat ve sevgi göstermeyecektir, onları erken yaşlarından itibaren kendi ayakları üstüne bırakacaktır, tabir yerindeyse “salıverecektir”…

Annemizi nasıl gördüğümüz ve (kadınlar için) nasıl bir anne olacaklarını görmeleri büyük oranda haritamızdaki Ay ve açılarına bağlıdır.

Ay burcumuz ne kadar duygusal olduğumuzu da gösterir. Ay burcu Yengeç olan biri, Güneş burcu Yengeç olan birinden çok daha duygusaldır, hassastır. Çok daha sevgiye, ilgiye, okşanmaya, şefkate muhtaçtır ve en önemlisi çok daha anaçtır. Bu kişi Koç burcu bile olsa durum değişmez.. Duygular hayatında büyük yer tutar ve kararlarını bir çok zaman kalbiyle (duygusal olarak) verebilir.

Ay burcumuz duygusal ihtiyaçlarımızı ve arzularımızı da gösterir. Ay burcu Başak olan biri; dürüstlüğe, samimiyete ve sistemli çalışmaya/yaşamaya içsel/ruhsal olarak ihtiyaç duyar. Eğer bunu yapamazsa ruhsal olarak kaos yaşar, kendini mutlu hissedemez. Bildiklerini/yeteneklerini ve kaynaklarını kısacası “herşeyini” ihtiyaç duyan kişilerle paylaşmaktan çekinmez hatta bundan büyük bir haz duyar. İnanılmaz bir analiz yeteneği vardır; doğru olanı ayırt eder ve onu seçer. Yanlışı da bazen aşırı katı davranarak mükemmelleştirmek ihtiyacı duyar. Bunu genelde eleştirerek, tartışarak başarmaya çalışır. Biraz fazla mantıksal ve plancı olabilir. Zehir gibi hafızaları vardır. Ay burcu Koç olan biri; istediği an istediği şeyi elde etmelidir yoksa mutlu olamaz. Örneğin istediği kızı hemen tavlamalıdır :)) ya da aklına koyduğu bir işi yarın değil hemen şimdi şuan yapmalıdır. Aceleci ve hırslıdır, herşey hemen olsun ister. Bu yüzden huzursuz ve sürekli enerji yayan bir yapıdadır. Kavgaya ve saldırmaya hazır saatli bir bomba gibidir. Ay burcu Balık olan biri; şiirler, şarkılar yazmalıdır, sevdiğine aşkını haykırmalıdır, sevdiğinden ilgi görmelidir (özellikle annesinden çok şefkat bekler) Aşırı duygusaldır, bu yüzden kırılganlığı çok yüksek düzeydedir. Genellikle çok tatlı ve sempatik insanlar olurlar. Biraz fazla dağınık zihinli olabilirler. Ay burcu İkizler olan biri; gevezeliğe aşırı derecede meyillidir hatta öyle ki buna ihtiyaç duyar. Entelektüel girişimleri vardır, çocuklarını kültür açısından destekler, güzel konuşup yazabilir ama İkizler bir nevi “sürekli hareket” demek olduğundan Ay burcunun İkizler olması karmaşa ve ruhsal tatminsizlik yaşamasına sebep olabilir. Çünkü istekleri sürekli değişir (tıpkı İkizler’in niteliksel özelliği olan değişkenlik gibi) bu nedenle bir şeyi yapmadan/bitirmeden diğerini arzular bu fazla merak ve fazlaca maymun iştahlılığa sebep olabilir. İşin kötüsü bir o bir bu derken kararsız kalabilirler. Zeki ve zekaya aşık insanlar olurlar. Eğlenmeye ve harekete ihtiyaç duyarlar. Aksi halde bunalıma girebilirler. gibi.. Ve en önemlisini eklemeyi unutmuşum bahsi geçen tüm bu istekler bilinçaltında oluştuğundan dolayı gerçekleştiği an otomatik olarak ruhsal bir rahatlık yaşarız ama gerçekleşmediğinde farkında olmadığımız belki de hiç farkına varamayacağımız bir ruhsal kaosa sürüklenebiliriz maalesef. Farkındalık her zaman iyidir bu nedenle insan kendisini ve ruhunu, duygularını ne kadar iyi tanırsa, (manevi olarak) o kadar yüksek standartlarda yaşayabilir hayatını.

Not: Doğum haritası analizi çıkarttırarak ay burcu, yükselen burç vs. bilgilerinizi ya da eşiniz/sevgiliniz/arkadaşınız  ile uyumunuzu (sinastri analizi) öğrenmek isterseniz sizi şöyle alalım

Ay Burcu Nedir?” hakkında 123 yorum

  1. Merhaba ben size daha öncede haritamı incelemeniz için yorum yazmıştım ama doğum tarihim ve saatimi yazmayı unutmuşum :=( 16/04/1979 Konak/İZMİR öğlene doğru 11:17 gibi doğmuşum.Haritam için yorumda bulunursanız çoksevinirim.
    Mailim:kirpi.kirpii@yahoo.com.tr
    Sevgilerimle,Defne Egemen

  2. Merhaba ben size daha öncede haritamı incelemeniz için yorum yazmıştım ama doğum tarihim ve saatimi yazmayı unutmuşum :=( 16/04/1979 Konak/İZMİR öğlene doğru 11:17 gibi doğmuşum.Haritam için yorumda bulunursanız çoksevinirim.
    Mailim:kirpi.kirpii@yahoo.com.tr
    Sevgilerimle,Defne Egemen

  3. Merhaba ben size daha öncede doğum haritası yorumu için mail göndermiştim ama doğum bilgilerimiz yazmayı unutmuşum.
    16/04/1979 Konak/İZMİR öğleden önce 11:17 gibi doğmuşum.Haritam ve ay burcum için yorumda bulunursanız cok sevinirim.
    Mailim:kirpi.kirpii@yahoo.com.tr
    Sevgilerimle Defne EGEMEN
    (Ben pek bilgisayardan anlamıyorum.Yorum kısmına birkaç tane aynı yorumu gönderdim sanrım.Kusura bakmayın lütfen.)

  4. Merhaba ben size daha öncede doğum haritası yorumu için mail göndermiştim ama doğum bilgilerimiz yazmayı unutmuşum.
    16/04/1979 Konak/İZMİR öğleden önce 11:17 gibi doğmuşum.Haritam ve ay burcum için yorumda bulunursanız cok sevinirim.
    Mailim:kirpi.kirpii@yahoo.com.tr
    Sevgilerimle Defne EGEMEN
    (Ben pek bilgisayardan anlamıyorum.Yorum kısmına birkaç tane aynı yorumu gönderdim sanrım.Kusura bakmayın lütfen.)

  5. Önemli değil Defne 🙂 Müsait olduğum bir an birkaç kişi daha var yorum isteyen onlarla beraber yorumunu yaparım ok. Bloğumdan takip edebilirsin yorumları. Sevgiler..

  6. Önemli değil Defne 🙂 Müsait olduğum bir an birkaç kişi daha var yorum isteyen onlarla beraber yorumunu yaparım ok. Bloğumdan takip edebilirsin yorumları. Sevgiler..

  7. Merhaba:)
    Ben de istiyorum bu yorumlardan:)
    Sen çok tatlısın yaw:)
    Ben başak doğumluyum şeker,
    13 Eylül 1977 doğumluyum, sabah 3.15 gibi doğmuşum:)
    Güzel yorumların için sabırsızlanıyorum, sevgiyle kal, mutlu kal, hoşça kal…
    nevbahar01.blogcu.com

  8. Merhaba:)
    Ben de istiyorum bu yorumlardan:)
    Sen çok tatlısın yaw:)
    Ben başak doğumluyum şeker,
    13 Eylül 1977 doğumluyum, sabah 3.15 gibi doğmuşum:)
    Güzel yorumların için sabırsızlanıyorum, sevgiyle kal, mutlu kal, hoşça kal…
    nevbahar01.blogcu.com

  9. şimdi çileklisütüm ; bu durumdaa bi harita daha cıkarır mısın bana ?

  10. şimdi çileklisütüm ; bu durumdaa bi harita daha cıkarır mısın bana ?

  11. dipnot: bu foton çok tatlı , somurtmak çoOooooOok yakışıyo sana 🙂

  12. dipnot: bu foton çok tatlı , somurtmak çoOooooOok yakışıyo sana 🙂

  13. @Nevim mor menekşem somurtmamın bana yakıştığını söyleyen ilk kişi oldun tebrik ediyorum seni :)))

    Bu arada sana analiz yapmıştım senin Ay burcun Terazi şeker (; Bu da yaptığım analizin 🙂

    ………..

    Haritana baktım şeker yükselen burcun Yay çıktı. Ayrıca yükselen burcunda Venüs var bu da sana ekstra popülerlik ve sevimlilik veriyor (:

    Yükselen Yay zaten genelde popüler olur sevdiklerinin yanında olsun çevresinde olsun.. Bir de işin içine yükselen burç evindeki Venüs girince arkadaşlarının arasında en popüler olanlardan olursun bi nevi aranan ve yeri dolmayan kız olayı (:

    Ay burcun da Terazi.. Uyumlu ve güzel şeyleri seversin, bazen biraz çapkın olabilirsin (: Estetik anlayışın çok gelişmiştir, sanattan anlarsın. Yine Ay’ın Terazi’de olması ve horoskopun 11.evinde bulunması da popüler olmanı sağlar bunun yanında nereye gitsen bir çok ve kolayca arkadaş edinebilirsin. Yüksek ideallerin vardır..

    Şimdi teknik konuşmicam çünkü anlamayacaksın biliyorum (: Sadece yorumlar yapayım ben.. Mesela Oğlak burcunda çok gezegenin var ayrıca iş ve yüksek öğrenim alanın çok iyi durumda gözüküyor. Ünv. ve iş hayatında başarılı olacaksın bana kalırsa. Matematik kafan iyi gelişmiştir. Rüyalarının büyük kısmı çıkıyor olabilir sonra küçükken zor birşeyler yaşamış olabilirsin -ölümcül bir kaza gibi vs.- Aşkta hareket tutkun vardır (: Kavga tartışma eksik olmayabilir. Tatlı ve şekerli görünmene rağmen çok sinirli biri olabilirsin bazen ((: Ailene karşı çok vericisindir, aileni çok seversin ancak annene karşı ayrı bir düşkünlüğün vardır. Bazen tembelleşebilirsin rahatı seversin, lüksü de. Fazlasıyla gerçekçi birisindir, sezgilerin ve duygusal yanlarını pozitif yönelrde kullanmayı iyi bilirsin bu yeteneğini kullanıp güzel şeyler üretebilirsin. Bu yıl olmadık yerlerden para gelebilir ya da burs kimbilir. Kendine güvenin bu yıl çok çok artacak (:

  14. @Nevim mor menekşem somurtmamın bana yakıştığını söyleyen ilk kişi oldun tebrik ediyorum seni :)))

    Bu arada sana analiz yapmıştım senin Ay burcun Terazi şeker (; Bu da yaptığım analizin 🙂

    ………..

    Haritana baktım şeker yükselen burcun Yay çıktı. Ayrıca yükselen burcunda Venüs var bu da sana ekstra popülerlik ve sevimlilik veriyor (:

    Yükselen Yay zaten genelde popüler olur sevdiklerinin yanında olsun çevresinde olsun.. Bir de işin içine yükselen burç evindeki Venüs girince arkadaşlarının arasında en popüler olanlardan olursun bi nevi aranan ve yeri dolmayan kız olayı (:

    Ay burcun da Terazi.. Uyumlu ve güzel şeyleri seversin, bazen biraz çapkın olabilirsin (: Estetik anlayışın çok gelişmiştir, sanattan anlarsın. Yine Ay’ın Terazi’de olması ve horoskopun 11.evinde bulunması da popüler olmanı sağlar bunun yanında nereye gitsen bir çok ve kolayca arkadaş edinebilirsin. Yüksek ideallerin vardır..

    Şimdi teknik konuşmicam çünkü anlamayacaksın biliyorum (: Sadece yorumlar yapayım ben.. Mesela Oğlak burcunda çok gezegenin var ayrıca iş ve yüksek öğrenim alanın çok iyi durumda gözüküyor. Ünv. ve iş hayatında başarılı olacaksın bana kalırsa. Matematik kafan iyi gelişmiştir. Rüyalarının büyük kısmı çıkıyor olabilir sonra küçükken zor birşeyler yaşamış olabilirsin -ölümcül bir kaza gibi vs.- Aşkta hareket tutkun vardır (: Kavga tartışma eksik olmayabilir. Tatlı ve şekerli görünmene rağmen çok sinirli biri olabilirsin bazen ((: Ailene karşı çok vericisindir, aileni çok seversin ancak annene karşı ayrı bir düşkünlüğün vardır. Bazen tembelleşebilirsin rahatı seversin, lüksü de. Fazlasıyla gerçekçi birisindir, sezgilerin ve duygusal yanlarını pozitif yönelrde kullanmayı iyi bilirsin bu yeteneğini kullanıp güzel şeyler üretebilirsin. Bu yıl olmadık yerlerden para gelebilir ya da burs kimbilir. Kendine güvenin bu yıl çok çok artacak (:

  15. Şeker bacım.sende bir anne adyısın ve eminimki anne olmayı çok istersin.O yüzden anneler günün kutlu olsun kuzucuk.
    senin gibi şeker bir yavrun olsun.senin gibi fırlama olsun emi.
    çilek gibi olsun..

  16. Şeker bacım.sende bir anne adyısın ve eminimki anne olmayı çok istersin.O yüzden anneler günün kutlu olsun kuzucuk.
    senin gibi şeker bir yavrun olsun.senin gibi fırlama olsun emi.
    çilek gibi olsun..

  17. çileklim bende ay burcumu öğrenmek istiyorum ama doğum saatimi bilmiyorum:( gün ay yıl olarak olmaz mı? ben yine de yazayım:)
    31.mart.1985

  18. çileklim bende ay burcumu öğrenmek istiyorum ama doğum saatimi bilmiyorum:( gün ay yıl olarak olmaz mı? ben yine de yazayım:)
    31.mart.1985

  19. selamlar olsun arkadaşım,bikaç zamandır evdeki bazı yoğunluktan bloglara göz atamamıştım maalesef,bugün sayfana bakındımda,biliyormusun lise dönemlerindeyken astroloji konulu kitaplar okurdum ben ve bu konulara hep bi merakım kalmıştır,bu yazdığın yazı çok açıklayıcı vede güsel olmuş,sağolasın,bideşey diycektim;eminim sırada bekleyen birçok arkadaş vardır ama bi vaktin olursa benim de ay burcum vede burç yorumumla ilgili birşeyler yazarsan çoook mutlu olucam inş:)
    ben zeynep:22 haziran 1981 istanbul üsküdar zeynep kamil hastanesinde (bu gerekli diildi sanırım)gece 23:35 sularında doğmuşum,mail adresim:zeynebimcevik@hotmail.com
    sevgiler ve dua ile,a.e.ol…

  20. selamlar olsun arkadaşım,bikaç zamandır evdeki bazı yoğunluktan bloglara göz atamamıştım maalesef,bugün sayfana bakındımda,biliyormusun lise dönemlerindeyken astroloji konulu kitaplar okurdum ben ve bu konulara hep bi merakım kalmıştır,bu yazdığın yazı çok açıklayıcı vede güsel olmuş,sağolasın,bideşey diycektim;eminim sırada bekleyen birçok arkadaş vardır ama bi vaktin olursa benim de ay burcum vede burç yorumumla ilgili birşeyler yazarsan çoook mutlu olucam inş:)
    ben zeynep:22 haziran 1981 istanbul üsküdar zeynep kamil hastanesinde (bu gerekli diildi sanırım)gece 23:35 sularında doğmuşum,mail adresim:zeynebimcevik@hotmail.com
    sevgiler ve dua ile,a.e.ol…

  21. merhabalar

    İlk defa blog okumaya basladim ve cok mutlu oldum sizin blogu okuyarak.Ben 23 subat 1958 gaziantep sahinbey ilcesinde sabah 8 ve 9 arası dogmusum.Ben gercekten ay burcumu ve dogum haritamı cok merak ediyorum.Bundan sonraki hayatimda guzellikler olucak mi? Simdiden tesekkur ederim.Sizinle tanıstıgıma cooook mutlu oldum.
    sevgilerle

    Emine Torun

  22. merhabalar

    İlk defa blog okumaya basladim ve cok mutlu oldum sizin blogu okuyarak.Ben 23 subat 1958 gaziantep sahinbey ilcesinde sabah 8 ve 9 arası dogmusum.Ben gercekten ay burcumu ve dogum haritamı cok merak ediyorum.Bundan sonraki hayatimda guzellikler olucak mi? Simdiden tesekkur ederim.Sizinle tanıstıgıma cooook mutlu oldum.
    sevgilerle

    Emine Torun

  23. mrb;
    ben 22/09/1992 saat 12:30 samsun doğumluyum.ay burcumu ve doğum haritamı merak ediyorum.cevabınız için şimdiden çok teşekkürler. cycl_girl@hotmail.com

  24. mrb;
    ben 22/09/1992 saat 12:30 samsun doğumluyum.ay burcumu ve doğum haritamı merak ediyorum.cevabınız için şimdiden çok teşekkürler. cycl_girl@hotmail.com

  25. Ay burcun Balık canım detayları mailine atıyorum birazdan 😉

  26. Ay burcun Balık canım detayları mailine atıyorum birazdan 😉

  27. kardeş, doğum tarihim 13.06.1969 doğum saaatim: 07.45 bu ay burcu konusu çook ilgimi çekti…
    benim ay burcum neymiş….çook merak ettim..şimdiden çook teşekkür ediyorum.kollay gelsin

  28. kardeş, doğum tarihim 13.06.1969 doğum saaatim: 07.45 bu ay burcu konusu çook ilgimi çekti…
    benim ay burcum neymiş….çook merak ettim..şimdiden çook teşekkür ediyorum.kollay gelsin

  29. sıra gelirse artık bizi de yorumlarsın 🙂 özel bir haritam var değil mi 😛 17 ocak 1984 istanbul sabah saat 4.30 gibi yaz saati uygulaması var.akreple yay arası ama bance yay.

  30. sıra gelirse artık bizi de yorumlarsın 🙂 özel bir haritam var değil mi 😛 17 ocak 1984 istanbul sabah saat 4.30 gibi yaz saati uygulaması var.akreple yay arası ama bance yay.

  31. merhaba ben 5 eylül 1979da izmirde saat sabah 10’a doğru doğmuşum ay burcumu kova olarak buldular ama ben balık buluyorum bana doğrusunu bulur musunuz birde yıldız haritamdan biraz bahsederseniz çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim kolay gesin

  32. merhaba ben 5 eylül 1979da izmirde saat sabah 10’a doğru doğmuşum ay burcumu kova olarak buldular ama ben balık buluyorum bana doğrusunu bulur musunuz birde yıldız haritamdan biraz bahsederseniz çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim kolay gesin

  33. @neyzensen => Burcun ve ay burcun ikizler, yükselen burcun aslan 🙂 haritana göre bir yorum kısaca şunu diyeyim çok çok zeki ve pratik birisindir, hızlısındır. Rol yeteneğin çok iyidir ancak başkalarını alaya alma gibi kötü huyların çokça olabilir. Artı, keskin zekanın diline yansıması haritandaki bazı açılar nedeniyle acı sonuçlar doğurabilir. Zaman zaman fazla kırıcı olabilirsin. Arkadaşlığa önem verirsin. Yazarlık, medya ve halkla ilişkiler konusunda süper yeteneklerin olabilir. Sezgilerin güçlü olabilir, gerçekleşen rüyalar görüyor olabilirsin. Sevgiler..

    @keriman => Ay burcun Yengeç, yükselen burcun Yay. Evet çok özel bir haritan var bencede 🙂 Yükseleninde bir çok gezegen birikimi var yani haritanın 1.evinde. Konuşkan sevimli ve sevecen birisindir muhtemelen. Evet bir Oğlak burcuna göre fazlaca sevecensindir 🙂 Hareket, doğa sporları ve moda ilgini çekecektir. Kendi paranı kazanma konusunda şanslı olabilirsin. Fiziksel olarak ilgi çekici birisindir diyerek bir tahminde bulunayım. Merhametli ve yardımsever birisindir. Görüntü olarak, konuşma olarak farklı bir tarzın olabilir. Çok konuşman olası 🙂 Yengeç, İkizler ya da Akrep burcu bir erkek (ya da haritasında bu burçları veya Ay, Pluto ve Merkür’ü ön planda olan bir erkek) ile tamamlayıcı bir beraberliğin olabilir. Yabancılara karşı ayrı bir çekimin ve sempatin vardır. Yabancı kültürler ve değişik-mistik öğeler ilgini çeker. Sevgiler..

    @aysel => Merhaba Aysel. Evet Ay burcun Kova emin olabilirsin. Yükselen burcun da Terazi. Entelektüel, karakterli ve etkileyici bakışları olan birisindir tahminimce. Yazarlık kabiliyetin ve iletişim gücün çok iyidir. Ölümden döndüren bir kaza ya da hastalık geçirmiş olabilirsin. Rüyalarının bir çoğu gerçekleşiyor olabilir. Bu arada astroloji üzerine eğil derim haritadaki astroloji öğrenim potansiyelin çok iyi. Aşkta yaşadığın bazı hayal kırıklıkları nedeniyle bekar kalma eğilimin olabilir. Yurtdışında çalışma, yaşama gibi durumlar olabilir ya da yüksek öğrenim adına büyük çaba da denebilir (9.evde Mars) Evleneceğin ya da birlikte yaşayacağın kişi yabancı uyruklu biri olabilir. Sevgiler..

  34. @neyzensen => Burcun ve ay burcun ikizler, yükselen burcun aslan 🙂 haritana göre bir yorum kısaca şunu diyeyim çok çok zeki ve pratik birisindir, hızlısındır. Rol yeteneğin çok iyidir ancak başkalarını alaya alma gibi kötü huyların çokça olabilir. Artı, keskin zekanın diline yansıması haritandaki bazı açılar nedeniyle acı sonuçlar doğurabilir. Zaman zaman fazla kırıcı olabilirsin. Arkadaşlığa önem verirsin. Yazarlık, medya ve halkla ilişkiler konusunda süper yeteneklerin olabilir. Sezgilerin güçlü olabilir, gerçekleşen rüyalar görüyor olabilirsin. Sevgiler..

    @keriman => Ay burcun Yengeç, yükselen burcun Yay. Evet çok özel bir haritan var bencede 🙂 Yükseleninde bir çok gezegen birikimi var yani haritanın 1.evinde. Konuşkan sevimli ve sevecen birisindir muhtemelen. Evet bir Oğlak burcuna göre fazlaca sevecensindir 🙂 Hareket, doğa sporları ve moda ilgini çekecektir. Kendi paranı kazanma konusunda şanslı olabilirsin. Fiziksel olarak ilgi çekici birisindir diyerek bir tahminde bulunayım. Merhametli ve yardımsever birisindir. Görüntü olarak, konuşma olarak farklı bir tarzın olabilir. Çok konuşman olası 🙂 Yengeç, İkizler ya da Akrep burcu bir erkek (ya da haritasında bu burçları veya Ay, Pluto ve Merkür’ü ön planda olan bir erkek) ile tamamlayıcı bir beraberliğin olabilir. Yabancılara karşı ayrı bir çekimin ve sempatin vardır. Yabancı kültürler ve değişik-mistik öğeler ilgini çeker. Sevgiler..

    @aysel => Merhaba Aysel. Evet Ay burcun Kova emin olabilirsin. Yükselen burcun da Terazi. Entelektüel, karakterli ve etkileyici bakışları olan birisindir tahminimce. Yazarlık kabiliyetin ve iletişim gücün çok iyidir. Ölümden döndüren bir kaza ya da hastalık geçirmiş olabilirsin. Rüyalarının bir çoğu gerçekleşiyor olabilir. Bu arada astroloji üzerine eğil derim haritadaki astroloji öğrenim potansiyelin çok iyi. Aşkta yaşadığın bazı hayal kırıklıkları nedeniyle bekar kalma eğilimin olabilir. Yurtdışında çalışma, yaşama gibi durumlar olabilir ya da yüksek öğrenim adına büyük çaba da denebilir (9.evde Mars) Evleneceğin ya da birlikte yaşayacağın kişi yabancı uyruklu biri olabilir. Sevgiler..

  35. 11.03.1976, öğleden sonra 15.30 kastamonu cide ilçesi doğumluyum ve ay burcumu öğrenmek istiyorum

  36. 11.03.1976, öğleden sonra 15.30 kastamonu cide ilçesi doğumluyum ve ay burcumu öğrenmek istiyorum

  37. Sevgili adaşım Ay burcun Yengeç çıktı ancak Satürn gezegeni ile kavuşumda. Bu durumda Ay burcu Oğlak olanlar gibi davranma durumu söz konusu olacaktır. Maddeyi sevme, madde için çalışma gibi. Ayrıca Ay için zararlı olan Satürn gezegeninin yaptığı bu kavuşum, bilinçaltının çoğu zaman huzursuz olmasında baş rolü oynayacaktır. Kavuşum aynı zamanda çoğu zaman karamsar ve melankolik olmana da neden olabilir. Annen ile bazı sorunların olmuş ya da oluyor olabilir. Bu arada yükselen burcun da Aslan. Sevgiler.

  38. Sevgili adaşım Ay burcun Yengeç çıktı ancak Satürn gezegeni ile kavuşumda. Bu durumda Ay burcu Oğlak olanlar gibi davranma durumu söz konusu olacaktır. Maddeyi sevme, madde için çalışma gibi. Ayrıca Ay için zararlı olan Satürn gezegeninin yaptığı bu kavuşum, bilinçaltının çoğu zaman huzursuz olmasında baş rolü oynayacaktır. Kavuşum aynı zamanda çoğu zaman karamsar ve melankolik olmana da neden olabilir. Annen ile bazı sorunların olmuş ya da oluyor olabilir. Bu arada yükselen burcun da Aslan. Sevgiler.

  39. kızımın doğum tarihi 20.05.2004 saat sabah 10.30 acaba doğum haritasını çıkartabilir misin? Ayrıca asıl doğum günü 04.06.2004 olarak belirlenmişti. Ama ben sırf ikizler burcu olmasın diye boğanın son günü aldırdım. Şimdi kızımın ikizler olabileceğini de söylüyorlar. Bu doğru mu? Şimdiden teşekkürler

  40. kızımın doğum tarihi 20.05.2004 saat sabah 10.30 acaba doğum haritasını çıkartabilir misin? Ayrıca asıl doğum günü 04.06.2004 olarak belirlenmişti. Ama ben sırf ikizler burcu olmasın diye boğanın son günü aldırdım. Şimdi kızımın ikizler olabileceğini de söylüyorlar. Bu doğru mu? Şimdiden teşekkürler

  41. 08.02.1986 Saat 10.20’de İstanbul/Fatih’te doğdum. Şimdiden teşekkür ederim. Sabırsızlıkla bekliyorum.

  42. 08.02.1986 Saat 10.20’de İstanbul/Fatih’te doğdum. Şimdiden teşekkür ederim. Sabırsızlıkla bekliyorum.

  43. Refik Yılmaz haritanızda Kova ve Yay burçlarında bariz bir yığılım söz konusu. Kova burcunda 5 , Yay burcunda da 3 gezegeniniz konumlanmış. Ateş ve Hava grubu burçlarıyla iyi anlaşmanız olası. Güneş ve Ay burcunuz Kova yükselen burcunuz da Boğa. Oldukça hareketli ve konuşkan/arkadaş canlısı biri olmalısınız. Aşk hayatında ise fazla hızlı olma gibi bir durum öngörülebilir. Çapkınlığınız ve bunun yanında kıskanç ve aşırı sahiplenici tavırlarınız ilişkilerinizde problemler yaşamanıza sebep oluyor olabilir.

  44. Refik Yılmaz haritanızda Kova ve Yay burçlarında bariz bir yığılım söz konusu. Kova burcunda 5 , Yay burcunda da 3 gezegeniniz konumlanmış. Ateş ve Hava grubu burçlarıyla iyi anlaşmanız olası. Güneş ve Ay burcunuz Kova yükselen burcunuz da Boğa. Oldukça hareketli ve konuşkan/arkadaş canlısı biri olmalısınız. Aşk hayatında ise fazla hızlı olma gibi bir durum öngörülebilir. Çapkınlığınız ve bunun yanında kıskanç ve aşırı sahiplenici tavırlarınız ilişkilerinizde problemler yaşamanıza sebep oluyor olabilir.

  45. Yasemin hn. kızınız hangi gün doğduysa o burç olacaktır haliyle. İkizler olma gibi bir durum söz konusu bile olamaz. Ancak kızınızı erken doğurmanız da kar etmemiş çünkü Ay ve Venüs burcu İkizler 🙂 İkizler adeta benden kaçış yok dercesine kızınızın doğum haritasında önemli iki kişisel gezegende konumlanmış 😆 Ay burcu ve Venüs burcu İkizler olan çocuklar neşeli, hareketli ve konuşkan olur. Şakayı ve mizahı sever. Bunun yanında çok da flörtöz bir yapısı vardır. Tatlı dillidir. Entelektüel olarak gelişmeye açıktır. Kızınızın Ay ve Venüs burcunun aldığı sert açılara bakarak söyleyebilirim ki köşeye sıkıştırıldığında yalan söyleme durumlarına sık rastlanabilir. O yüzden onu dürüstlüğe teşvik edici materyallere ya da kişisel modellere yöneltmeniz şimdiden iyi olacaktır kanaatindeyim.

  46. Yasemin hn. kızınız hangi gün doğduysa o burç olacaktır haliyle. İkizler olma gibi bir durum söz konusu bile olamaz. Ancak kızınızı erken doğurmanız da kar etmemiş çünkü Ay ve Venüs burcu İkizler 🙂 İkizler adeta benden kaçış yok dercesine kızınızın doğum haritasında önemli iki kişisel gezegende konumlanmış 😆 Ay burcu ve Venüs burcu İkizler olan çocuklar neşeli, hareketli ve konuşkan olur. Şakayı ve mizahı sever. Bunun yanında çok da flörtöz bir yapısı vardır. Tatlı dillidir. Entelektüel olarak gelişmeye açıktır. Kızınızın Ay ve Venüs burcunun aldığı sert açılara bakarak söyleyebilirim ki köşeye sıkıştırıldığında yalan söyleme durumlarına sık rastlanabilir. O yüzden onu dürüstlüğe teşvik edici materyallere ya da kişisel modellere yöneltmeniz şimdiden iyi olacaktır kanaatindeyim.

  47. Merhaba, 27 Temmuz 1977’de İstanbul’da doğmuşum.
    Doğum saatim gece yarısı 00:00’dan sonra. Yani aslında 00:00 – 00:15 aralığı ama tam olarak saati bilmiyorum ne yazık ki..
    Ay burcum konusunda bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
    Teşekkürler:&kolaylıklar…

  48. Merhaba, 27 Temmuz 1977’de İstanbul’da doğmuşum.
    Doğum saatim gece yarısı 00:00’dan sonra. Yani aslında 00:00 – 00:15 aralığı ama tam olarak saati bilmiyorum ne yazık ki..
    Ay burcum konusunda bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
    Teşekkürler:&kolaylıklar…

  49. merhaba ben 07.06.1980 istanbul/nişantaşı’nda 14:00 te doğmuşum…
    kendi araştırmalarıma göre yükselenim terazi ay burcum koç…ikizler terazi koç çok farklı 3 burcun karışımı…bendeniz…:)) yine de yorumlarını bekliorum…
    teşekkür ederim.

  50. merhaba ben 07.06.1980 istanbul/nişantaşı’nda 14:00 te doğmuşum…
    kendi araştırmalarıma göre yükselenim terazi ay burcum koç…ikizler terazi koç çok farklı 3 burcun karışımı…bendeniz…:)) yine de yorumlarını bekliorum…
    teşekkür ederim.

  51. merhabalar,

    ben 30 kasim 1982 bakirköy/istanbul dogumluyum..dogum saatim 14:00.. bu durumda burcum yay , yükselenim balik ve ay burcum ikizler diye biliorum, yanlisim varsa düzeltin lütfen 🙂 bu kombinasyonu kime söylesem oyy oyy oyy diorr 🙂 bakalim senin yorumun ne olacak? cok tesekkürler simdiden..

  52. merhabalar,

    ben 30 kasim 1982 bakirköy/istanbul dogumluyum..dogum saatim 14:00.. bu durumda burcum yay , yükselenim balik ve ay burcum ikizler diye biliorum, yanlisim varsa düzeltin lütfen 🙂 bu kombinasyonu kime söylesem oyy oyy oyy diorr 🙂 bakalim senin yorumun ne olacak? cok tesekkürler simdiden..

  53. @Asu Deniz, ay burcunuz 7.evde ve haritanızdaki tek retro gezegen olan Neptün ile kavuşumda. Bu sizin inanılmaz hassas ve duygusal biri olduğunuzu, romantizme düşkünlüğünüzü ve sevgiye açlığınızı gösteriyor. Yükselen burcunuz Boğa ancak İkizler burcu da var burda. Ayrıca yükselen burçta konumlanan İkizler burcundaki Mars, popüler ve arkadaş canlısı, neşeli biri olduğunuzu gösteriyor. Konuşkan ve şakacı birisinizdir. Merkür Aslan ve yükselen Boğa ses tonunuzun etkileyici olabileceğini gösterir. Ses sanatları konusunda şanslı oalbilir bu alandan para kazanabilirsiniz (Müzik alanı)

  54. @Asu Deniz, ay burcunuz 7.evde ve haritanızdaki tek retro gezegen olan Neptün ile kavuşumda. Bu sizin inanılmaz hassas ve duygusal biri olduğunuzu, romantizme düşkünlüğünüzü ve sevgiye açlığınızı gösteriyor. Yükselen burcunuz Boğa ancak İkizler burcu da var burda. Ayrıca yükselen burçta konumlanan İkizler burcundaki Mars, popüler ve arkadaş canlısı, neşeli biri olduğunuzu gösteriyor. Konuşkan ve şakacı birisinizdir. Merkür Aslan ve yükselen Boğa ses tonunuzun etkileyici olabileceğini gösterir. Ses sanatları konusunda şanslı oalbilir bu alandan para kazanabilirsiniz (Müzik alanı)

  55. @RGNDDM, saat doğru ise yükselenin Başak burcu ile başlıyor. Ancak 1.evin yani yükselenin çoğunluğu Terazi burcunda. Tabi bu senin bir yükselen Başak olduğun gerçeğini değiştirmez 🙂 Başak burcunda stelyumun var 12.evde. 12.ev ve haritanın geneline bakınca gizli bilimler, şiir, edebiyat, yalnızlık, neşe, şaka vs. 🙂 Bunlar seni anlatan bir kaç cümle olurdu sanırım. Oldukça popüler biri olabilmene rağmen zaman zaman yalnız kalmak çok hoşuna gidebilir. Ve bu ruhuna iyi gelebilir. Adeta yenilenmiş hissedersin çünkü. Oldukça flörtçü bir yapın vardır ve bir çok beraberliğin olmuştur/olacaktır. Duygularını anlayabilen, zeki ve neşeli kişiler seni cezbeder ve hemen aşık olabilirsin. Yabancı ülke bağlantıların olabilir, yabancı aşkların da olabilir 🙂 Yüksek öğrenim konusunda bazı engeller yaşayıp hayal kırıklığına uğramış olabilirsin. Din, tasavvuf, felsefe ve/veya hukuk alanında uzmanlaşabilirsin (odaklanma problemlerini aşabilirsen) Yabancı ülkeler, kişiler ve kültürler ilgi alanlarından biridir.

  56. @RGNDDM, saat doğru ise yükselenin Başak burcu ile başlıyor. Ancak 1.evin yani yükselenin çoğunluğu Terazi burcunda. Tabi bu senin bir yükselen Başak olduğun gerçeğini değiştirmez 🙂 Başak burcunda stelyumun var 12.evde. 12.ev ve haritanın geneline bakınca gizli bilimler, şiir, edebiyat, yalnızlık, neşe, şaka vs. 🙂 Bunlar seni anlatan bir kaç cümle olurdu sanırım. Oldukça popüler biri olabilmene rağmen zaman zaman yalnız kalmak çok hoşuna gidebilir. Ve bu ruhuna iyi gelebilir. Adeta yenilenmiş hissedersin çünkü. Oldukça flörtçü bir yapın vardır ve bir çok beraberliğin olmuştur/olacaktır. Duygularını anlayabilen, zeki ve neşeli kişiler seni cezbeder ve hemen aşık olabilirsin. Yabancı ülke bağlantıların olabilir, yabancı aşkların da olabilir 🙂 Yüksek öğrenim konusunda bazı engeller yaşayıp hayal kırıklığına uğramış olabilirsin. Din, tasavvuf, felsefe ve/veya hukuk alanında uzmanlaşabilirsin (odaklanma problemlerini aşabilirsen) Yabancı ülkeler, kişiler ve kültürler ilgi alanlarından biridir.

  57. @ziggy, bence onlar kombinasyona değil de haritana oy oy diyorlardır 🙂 Haritan alev alev yanıyor çünkü 😆 Yay burcunda tam 5 gezegen var (toplam 10 gezegen vardır ve bunların 5’i 12 burç içinde bula bula Yay’ı bulmuş demektir bu durum :DD ) Yay burcundaki bu stelyum yüksek öğrenim konusunda başarılı oalbileceğini, yurt dışında yaşadığını veya yaşayabileceğini, eşini yabancı ülkeden bulacağını ya da yabancı uyruklu olabileceğini ve/veya eşinin bir ahlak kumkuması, dini bütün biri olabileceğini, yabancı dillere olan yeteneğini, hareketli ve spontan biri olduğunu, zaman zaman fazla narsist ve tutucu (dediğim dedik) olabileceğini, din/tasavvuf/felsefe konularından bir veya bir kaçına karşı merakın olduğunu, inançlarına (sadece din değil her inandığına) sıkı sıkıya bağlı kaldığını gösteriyor. Ay ile zıt açı yapan Güneş, Jüpiter ve Uranüs Yay burcunun gölge yanlarını ortaya çıkarmış olabilir (fazla tuculuk, kendini beğenmişlik, sakarlık, aşırı iyimserlik, her zaman benim dediğim doğrudur deme gibi özellikler Yay burcunun gölgeleridir.) Oldukça entelektüel, konuşkan ve sosyal birisinizdir. Fiziken çok çekici ve güzel/yakışıklı biri olabilirsiniz. Çılgın ve keşifçi bir ruha sahipsinizdir. Uzun seyahatleri ve araştırma yapmayı seversiniz. Doğa ilginizi çeker ve doğa sporlarında başarılı olabilirsiniz.

  58. @ziggy, bence onlar kombinasyona değil de haritana oy oy diyorlardır 🙂 Haritan alev alev yanıyor çünkü 😆 Yay burcunda tam 5 gezegen var (toplam 10 gezegen vardır ve bunların 5’i 12 burç içinde bula bula Yay’ı bulmuş demektir bu durum :DD ) Yay burcundaki bu stelyum yüksek öğrenim konusunda başarılı oalbileceğini, yurt dışında yaşadığını veya yaşayabileceğini, eşini yabancı ülkeden bulacağını ya da yabancı uyruklu olabileceğini ve/veya eşinin bir ahlak kumkuması, dini bütün biri olabileceğini, yabancı dillere olan yeteneğini, hareketli ve spontan biri olduğunu, zaman zaman fazla narsist ve tutucu (dediğim dedik) olabileceğini, din/tasavvuf/felsefe konularından bir veya bir kaçına karşı merakın olduğunu, inançlarına (sadece din değil her inandığına) sıkı sıkıya bağlı kaldığını gösteriyor. Ay ile zıt açı yapan Güneş, Jüpiter ve Uranüs Yay burcunun gölge yanlarını ortaya çıkarmış olabilir (fazla tuculuk, kendini beğenmişlik, sakarlık, aşırı iyimserlik, her zaman benim dediğim doğrudur deme gibi özellikler Yay burcunun gölgeleridir.) Oldukça entelektüel, konuşkan ve sosyal birisinizdir. Fiziken çok çekici ve güzel/yakışıklı biri olabilirsiniz. Çılgın ve keşifçi bir ruha sahipsinizdir. Uzun seyahatleri ve araştırma yapmayı seversiniz. Doğa ilginizi çeker ve doğa sporlarında başarılı olabilirsiniz.

  59. Geri izleme: BİR KAFADAN HER SES » Blog Archive » Ay Burcu Yorumlarım-Ay Koç Burcunda İken Doğanlar

  60. Geri izleme: BİR KAFADAN HER SES » Blog Archive » Ay Burcu Yorumlarım-Ay Koç Burcunda İken Doğanlar

  61. adım hatice cumba yıldız 05.05.1981 tarihinde sabah 08:45 ankarada merkezde doğdum.doğum haritamı da çıkarabilirmisiniz.?şimdiden teşekkürler

  62. adım hatice cumba yıldız 05.05.1981 tarihinde sabah 08:45 ankarada merkezde doğdum.doğum haritamı da çıkarabilirmisiniz.?şimdiden teşekkürler

  63. ben de merak ettim (:
    09/08/1989
    çanakkale/merkez
    12:00 – 13:00 arası

  64. ben de merak ettim (:
    09/08/1989
    çanakkale/merkez
    12:00 – 13:00 arası

  65. @cii, Güneş burcun Aslan, Ay burcun Akrep üstelik Akrep’in yönetici gezegeni Pluto ile kavuşarak Akrepliğini katmerlemiş 🙂 Yükselen burcun Terazi ve yükselen burcunun evinde konumlanan Akrep’teki Ay-Pluto kavuşumu yükseleninin de Terazi olduğunu düşündüğümüzde cazibeli biri olduğunu rahatlıkla söyleyebileceğimizi gösteriyor. Bakışların çok derin ve etkileyici, fiziğin de dikkat çekecek kadar güzel olabilir. Başak burcundaki 3 gezegenin (Venüs-Merkür ve Mars) zekanı yazıya çok rahatlıkla dökebileceğini, kitap kurdu olduğunu ve zaman zaman sivri dilinle kalpleri kırabileceğini gösteriyor. Aşkta mükemmeliyetçisindir bu nedenle geç evlenme gibi bir durum söz konusu. Beraber olacağın kişilerin zeki ve güvenilir olması çok önemlidir senin için. Zaman zaman fazla şüpheci ve güvensiz bir duruş sergileyebilirsin (özellikle yeni tanıştığın kişilere karşı) Gizliye ve bilinmeyene karşı oldukça frenlenemez bir merakın vardır. Araştırma yapmayı seversin.

  66. @cii, Güneş burcun Aslan, Ay burcun Akrep üstelik Akrep’in yönetici gezegeni Pluto ile kavuşarak Akrepliğini katmerlemiş 🙂 Yükselen burcun Terazi ve yükselen burcunun evinde konumlanan Akrep’teki Ay-Pluto kavuşumu yükseleninin de Terazi olduğunu düşündüğümüzde cazibeli biri olduğunu rahatlıkla söyleyebileceğimizi gösteriyor. Bakışların çok derin ve etkileyici, fiziğin de dikkat çekecek kadar güzel olabilir. Başak burcundaki 3 gezegenin (Venüs-Merkür ve Mars) zekanı yazıya çok rahatlıkla dökebileceğini, kitap kurdu olduğunu ve zaman zaman sivri dilinle kalpleri kırabileceğini gösteriyor. Aşkta mükemmeliyetçisindir bu nedenle geç evlenme gibi bir durum söz konusu. Beraber olacağın kişilerin zeki ve güvenilir olması çok önemlidir senin için. Zaman zaman fazla şüpheci ve güvensiz bir duruş sergileyebilirsin (özellikle yeni tanıştığın kişilere karşı) Gizliye ve bilinmeyene karşı oldukça frenlenemez bir merakın vardır. Araştırma yapmayı seversin.

  67. @Hatice hn. haritayı mail adresinize gönderiyorum şimdi haritanızdan küçük bir kaç yorum yapayım.

    Öncelikle Boğa burcunda ciddi bir gezegen birikiminiz olduğunu söylemeliyim. Tipik bir Boğa kadını tarifi sizi çok iyi yansıtacaktır. Tam 5 kişisel gezegeniniz (Güneş, Ay, Venüs, Mars, Merkür) Boğa burcunda konumlanmış. Bu da Boğa burcuna vurgu yapmakta. Yükselen burcunuz da Yengeç. Boğa ve Yengeç hmmm kiloya baya meyillisiniz 🙂 Yemek yapmaya ve yemek yemeye düşkün olabilirsiniz. Huzura, doğallığa, konfora ve estetiğe çok ama çok önem verirsiniz. Zaman zaman tembellik görülebilir keyifçiliğe düşkünlük nedeniyle. Toplu etkinliklerde etkin bir rol üstlenebilirsiniz. Arkadaşlarınız arasında baskın bir konumunuz vardır muhtemelen (11.evde konumlanan Mars-Venüs-Güneş ve Merkür kavuşumu) Yardımlaşma konusunu çok önemseyen biri olabilirsiniz ve bu alanda çalışmalar da yapabilirsiniz. Yaşlılara, evcil hayvanlara vs. inanılmaz bir sevgi besliyor olabilirsiniz. Karşınızdaki insanlardan ilk olarak saygı, güven ve mantık beklersiniz. Adil ve makul birisinizdir. Evinizde çok demokratik bir düzen oluşturmaya gayret edersiniz. Her ne kadar ev ortamınızda sorunlar olsa da. Gerçekten hoş ve çekici biri olabilirsiniz. (Boğa burcundaki stelyum, Güneş ile kavuşan Venüs, Venüs Boğa, Ay Boğa ve yükselen Yengeç’i dikkate alarak söylüyorum) Sesiniz çok tatlı ve melodik olabilir. Zaman zaman fazla egzantrik ve sorumsuz davrandığınız da görülebilir (6.evdeki Uranüs, 3 kişisel gezegeninize zıt açı yapıyor) Bu zamanlarda gezmeki dolaşmak ve sorumsuzca anı yaşamak isteyebilirsiniz. Yardımcı olması babında açılarla ve ev yerleşimleriyle açıklamaya çalıştım 🙂 Sevgiler..

  68. @Hatice hn. haritayı mail adresinize gönderiyorum şimdi haritanızdan küçük bir kaç yorum yapayım.

    Öncelikle Boğa burcunda ciddi bir gezegen birikiminiz olduğunu söylemeliyim. Tipik bir Boğa kadını tarifi sizi çok iyi yansıtacaktır. Tam 5 kişisel gezegeniniz (Güneş, Ay, Venüs, Mars, Merkür) Boğa burcunda konumlanmış. Bu da Boğa burcuna vurgu yapmakta. Yükselen burcunuz da Yengeç. Boğa ve Yengeç hmmm kiloya baya meyillisiniz 🙂 Yemek yapmaya ve yemek yemeye düşkün olabilirsiniz. Huzura, doğallığa, konfora ve estetiğe çok ama çok önem verirsiniz. Zaman zaman tembellik görülebilir keyifçiliğe düşkünlük nedeniyle. Toplu etkinliklerde etkin bir rol üstlenebilirsiniz. Arkadaşlarınız arasında baskın bir konumunuz vardır muhtemelen (11.evde konumlanan Mars-Venüs-Güneş ve Merkür kavuşumu) Yardımlaşma konusunu çok önemseyen biri olabilirsiniz ve bu alanda çalışmalar da yapabilirsiniz. Yaşlılara, evcil hayvanlara vs. inanılmaz bir sevgi besliyor olabilirsiniz. Karşınızdaki insanlardan ilk olarak saygı, güven ve mantık beklersiniz. Adil ve makul birisinizdir. Evinizde çok demokratik bir düzen oluşturmaya gayret edersiniz. Her ne kadar ev ortamınızda sorunlar olsa da. Gerçekten hoş ve çekici biri olabilirsiniz. (Boğa burcundaki stelyum, Güneş ile kavuşan Venüs, Venüs Boğa, Ay Boğa ve yükselen Yengeç’i dikkate alarak söylüyorum) Sesiniz çok tatlı ve melodik olabilir. Zaman zaman fazla egzantrik ve sorumsuz davrandığınız da görülebilir (6.evdeki Uranüs, 3 kişisel gezegeninize zıt açı yapıyor) Bu zamanlarda gezmeki dolaşmak ve sorumsuzca anı yaşamak isteyebilirsiniz. Yardımcı olması babında açılarla ve ev yerleşimleriyle açıklamaya çalıştım 🙂 Sevgiler..

  69. merhaba
    ben 08/09/1992 de saat 20:30 da doğmuşum
    benim ay burcum ve yükselenim için de yorum yapabilirseniz çok sevinirim
    şimdiden teşekkür ederim… hahayyt

  70. merhaba
    ben 08/09/1992 de saat 20:30 da doğmuşum
    benim ay burcum ve yükselenim için de yorum yapabilirseniz çok sevinirim
    şimdiden teşekkür ederim… hahayyt

  71. hehey hehey hehey hehey hehey hehey hehey hehey hehey hehey hehey hehey hehey hehey hehey hehey hehey yükselen w kendi burcum koç ay burcumu öğrenmek istiyorum 8)

  72. hehey hehey hehey hehey hehey hehey hehey hehey hehey hehey hehey hehey hehey hehey hehey hehey hehey yükselen w kendi burcum koç ay burcumu öğrenmek istiyorum 8)

  73. ben 14 subat 1986 elazığ doğumluyum doğum saatim 16-17 arası ay burcumu net bişekilde öğrenmk istiorum okul hayatımı iş hayatımı ve aşk hayatım hakkında bilgi almak istioruummmm lütfen yardımcı oluun lütfen lütfen lütfen…sevgiler. hehey

  74. ben 14 subat 1986 elazığ doğumluyum doğum saatim 16-17 arası ay burcumu net bişekilde öğrenmk istiorum okul hayatımı iş hayatımı ve aşk hayatım hakkında bilgi almak istioruummmm lütfen yardımcı oluun lütfen lütfen lütfen…sevgiler. hehey

  75. merhaba
    Ben 17/08/1978 Yalova doğumluyum.Doğum saatim öğlen 11:30 12:30arasıymış(tam olarak bilemiyorlar).
    Ben de yükselen ve ayburcum hakkında bilgi almayı rica ediyorum.Ayrıca kariyer,evlilik hayatım hakkında
    bilgi verirseniz çok sevinirim.Şimdiden çok teşekkür ederim.

  76. merhaba
    Ben 17/08/1978 Yalova doğumluyum.Doğum saatim öğlen 11:30 12:30arasıymış(tam olarak bilemiyorlar).
    Ben de yükselen ve ayburcum hakkında bilgi almayı rica ediyorum.Ayrıca kariyer,evlilik hayatım hakkında
    bilgi verirseniz çok sevinirim.Şimdiden çok teşekkür ederim.

  77. Tekrar merhaba
    Önclikle bizleri aydınlattığınız için çok teşekkürler…Yorumlarınız hayli isabetli..Ben birşeyi çok merak ediyorum;astrolojiye çok meraklıyım ve fizikötesi konulara,ayrıca burcum aslan olduğu halde aslan burcunun tamamen zıttıyım diyebilirim,savurganlık dışında:))yükselenim ya akrep ya terazi fakat terazi diye tahmin ediyorum,çünkü akrep daha uzak geliyor sanki kişiliğime…beni bu konularda aydınlatırsanız ve horoskopum hakkında bilgi verirseniz ayrıca evlilik ve kariyer hayatım hakkında bilgilendirirseniz çok sevinirim.Bu bilgileri bir önceki mailimde yazmıştım ama tekrar vereyim;
    Doğum tarihim:17/08/1978
    yer:Yalova
    saati:öğlen11:30 12:30 arası
    Şimdiden en içten teşekkürlerimi sunuyorum…

  78. Tekrar merhaba
    Önclikle bizleri aydınlattığınız için çok teşekkürler…Yorumlarınız hayli isabetli..Ben birşeyi çok merak ediyorum;astrolojiye çok meraklıyım ve fizikötesi konulara,ayrıca burcum aslan olduğu halde aslan burcunun tamamen zıttıyım diyebilirim,savurganlık dışında:))yükselenim ya akrep ya terazi fakat terazi diye tahmin ediyorum,çünkü akrep daha uzak geliyor sanki kişiliğime…beni bu konularda aydınlatırsanız ve horoskopum hakkında bilgi verirseniz ayrıca evlilik ve kariyer hayatım hakkında bilgilendirirseniz çok sevinirim.Bu bilgileri bir önceki mailimde yazmıştım ama tekrar vereyim;
    Doğum tarihim:17/08/1978
    yer:Yalova
    saati:öğlen11:30 12:30 arası
    Şimdiden en içten teşekkürlerimi sunuyorum…

  79. Sayın Çilekli Süt,
    17/10/1969 saat 07.00’da Samsun’da doğdum(yükselen akrep, ay burcu oğlak çıktı) Ben sizden Genel bir yorum isteyeceğim. Ancak özellikle yükselen burç özelliklerini gösteriyorum bu durumu da merak etmekteyim. Bir de ay burcu diye bir bilgiyle ilk kez karşılaştım ve ne kadar etkili bilmek isterim.Sizden yorumunuzu rica ediyor; şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.
    Neval

  80. Sayın Çilekli Süt,
    17/10/1969 saat 07.00’da Samsun’da doğdum(yükselen akrep, ay burcu oğlak çıktı) Ben sizden Genel bir yorum isteyeceğim. Ancak özellikle yükselen burç özelliklerini gösteriyorum bu durumu da merak etmekteyim. Bir de ay burcu diye bir bilgiyle ilk kez karşılaştım ve ne kadar etkili bilmek isterim.Sizden yorumunuzu rica ediyor; şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.
    Neval

  81. @gül, doğum yerinizi yazmamışsınız, lütfen onu da yazın.

    @yavuz, ay burcunuzu öğrenmek istiyorsanız doğum bilgilerinizi de yazmalısınız 🙂 Yukardaki yazıda da belirttiğim gibi..

  82. @gül, doğum yerinizi yazmamışsınız, lütfen onu da yazın.

    @yavuz, ay burcunuzu öğrenmek istiyorsanız doğum bilgilerinizi de yazmalısınız 🙂 Yukardaki yazıda da belirttiğim gibi..

  83. @Kübra, ay burcun Boğa, yükselen burcun Aslan. Haritana bakınca çok şen şakrak, iyimser ve tatlı dilli birisindir diye tahmin ediyorum. Çevrende oldukça sevilen ve yardımsever olarak görülen biri olmalısın. Evliliğin çok mutlu olucak muhtemelen (evlilik evinde Venüs ve Jüpiter var) yalnız evlilik öncesi ilişkilerinde fazla açılabilirsin buna dikkat 🙂 Çünkü flörtçü birisindir. Ayrıca işin kötüsü uygun olmadığı halde yanlış kişilerle arkadaşlık ederek, sevdim sanarak yanlış ilişkilere girebilirsin.

    Baban ya da annen ile geçimsizlikler yaşamış ya da yaşıyor olabilirsin. Şiir ve/veya sahne sanatlarında ya da bunlara benzer sanatsal dallarda yeteneğin mutlaka vardır. Zaman zaman çok kıskançlaşan ve sevdiğini aşırı sahiplenen bir yapın olabilir. (Ay-Pluto zıt açısı) Bu açı aynı zamanda ilişkilerinde sorunlara da yol açabilir, çünkü zaman zaman fazla dediğim dedik ve ben bilirim havalarında davranırsın.

    Kova burcusun, Jüpiter’in de Kova. Ancak Merkür ve Venüs Balık burcunda konumlanmış. Kova burcu olmana rağmen zaman zaman (hatta çoğu zaman 🙂 kendini ağlarken bulabilirsin. Duygusal ve hisli bir kızsındır. Gezmeye ve seyahatlere bayılırsın ancak zaman zaman fazla keyfine düşkün ve miskin olabilirsin, buna dikkat 🙂 Yabancı kişiler ve ülkeler ilgini çeker. Yabancı bir ülkeye yerleşme durumun olabilir (evlilik ya da ailesel nedenlerle mesela) Sesin, yüzün ve saçların çok hoş bir güzellikte olabilir.

  84. @Kübra, ay burcun Boğa, yükselen burcun Aslan. Haritana bakınca çok şen şakrak, iyimser ve tatlı dilli birisindir diye tahmin ediyorum. Çevrende oldukça sevilen ve yardımsever olarak görülen biri olmalısın. Evliliğin çok mutlu olucak muhtemelen (evlilik evinde Venüs ve Jüpiter var) yalnız evlilik öncesi ilişkilerinde fazla açılabilirsin buna dikkat 🙂 Çünkü flörtçü birisindir. Ayrıca işin kötüsü uygun olmadığı halde yanlış kişilerle arkadaşlık ederek, sevdim sanarak yanlış ilişkilere girebilirsin.

    Baban ya da annen ile geçimsizlikler yaşamış ya da yaşıyor olabilirsin. Şiir ve/veya sahne sanatlarında ya da bunlara benzer sanatsal dallarda yeteneğin mutlaka vardır. Zaman zaman çok kıskançlaşan ve sevdiğini aşırı sahiplenen bir yapın olabilir. (Ay-Pluto zıt açısı) Bu açı aynı zamanda ilişkilerinde sorunlara da yol açabilir, çünkü zaman zaman fazla dediğim dedik ve ben bilirim havalarında davranırsın.

    Kova burcusun, Jüpiter’in de Kova. Ancak Merkür ve Venüs Balık burcunda konumlanmış. Kova burcu olmana rağmen zaman zaman (hatta çoğu zaman 🙂 kendini ağlarken bulabilirsin. Duygusal ve hisli bir kızsındır. Gezmeye ve seyahatlere bayılırsın ancak zaman zaman fazla keyfine düşkün ve miskin olabilirsin, buna dikkat 🙂 Yabancı kişiler ve ülkeler ilgini çeker. Yabancı bir ülkeye yerleşme durumun olabilir (evlilik ya da ailesel nedenlerle mesela) Sesin, yüzün ve saçların çok hoş bir güzellikte olabilir.

  85. selam,

    04-03-1974 22:00
    balık burcu
    akrep yukselen
    yengec ay burcu
    dogum yeri izmir

    genel yorum alabilir miyim?
    teşekkürler.

  86. selam,

    04-03-1974 22:00
    balık burcu
    akrep yukselen
    yengec ay burcu
    dogum yeri izmir

    genel yorum alabilir miyim?
    teşekkürler.

  87. Sayın Çilekli Süt,
    17/10/1969 saat 07.00′da Samsun’da doğdum(yükselen akrep, ay burcu oğlak çıktı) Ben sizden Genel bir yorum isteyeceğim. Ancak özellikle yükselen burç özelliklerini gösteriyorum bu durumu da merak etmekteyim. Bir de ay burcu diye bir bilgiyle ilk kez karşılaştım ve ne kadar etkili bilmek isterim.Sizden yorumunuzu rica ediyor; şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.
    Neval

  88. Sayın Çilekli Süt,
    17/10/1969 saat 07.00′da Samsun’da doğdum(yükselen akrep, ay burcu oğlak çıktı) Ben sizden Genel bir yorum isteyeceğim. Ancak özellikle yükselen burç özelliklerini gösteriyorum bu durumu da merak etmekteyim. Bir de ay burcu diye bir bilgiyle ilk kez karşılaştım ve ne kadar etkili bilmek isterim.Sizden yorumunuzu rica ediyor; şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.
    Neval

  89. @Dilek Yurt, merhaba öncelikle güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Doğum saati belli değil demişsiniz saati 12:00 olarak aldığım haritanızdan bir kaç yorum yapayım isteğiniz doğrultusunda.

    Öncelikle bu saate göre çıkardığım haritada yükselen burcun Akrep çıkıyor bunu belirteyim. Kendini yükselen Terazi gibi hissetmen çok normal, çünkü haritandaki 3 gezegen Terazi burcunda konumlanmış. Venüs-Mars ve Pluto.. Bir kere Venüs’ünün Terazi olması bir nevi “Terazi’sel davranış biçimleri” gösterdiğini anlatır. Yani öyleki bazen Terazi burcu gibi davranırsın hatta seni Terazi burcu bile sanabilirler. Bu Venüs’ünün Terazi’de olmasından kaynaklıdır.. Ama doğum saatin eğer bikaç dakika öncesi ise yükselen Terazi olur. Ama tabi bu durumda dahi Akrep burcu yüksleen burcunun çoğunu kaplar (yükselen burç çizgisi Terazi’nin son dereceleri oluyor çünkü)

    Savurganlık olması çok normal çünkü haritanın maddi ve manevi kişisel kaynaklar alanınında -2.evde- Neptün gezegeni var 🙂 Neptün geleni buhar etmene neden olabilir. Nasıl harcadığını, hatta nerelere borç verdiğini unutabilirsin bu nedenle.

    Çok zeki ve tezcanlı birisindir (Venüs-Merkür Terazi’de kavuşumda, Güneş-Merkür Aslan’da kavuşumda, Uranüs 1.evde) Kendini sürekli geliştiren entelektel birisindir (Jüpiter Yengeç’te 9.evde, Ay Kova burcunda, Uranüs 1.evde)

    Evlilik demişsin. Evlilik evinin yöneticisi Venüs. Venüs’ün Mars ve Pluto ile kavuşumda ve 12.evde konumlanmış. Oldukça aşk dolu ve tutkulu bir evlilik yaşayacak olabilirsin, bol tartışmalı olabilir yalnız. Ancak Venüs’ten dolayı mutlu ve şans dolu, verimli bir evliliğe de işaret edebilir. Bu dediklerim sadece evlilik için değil, ortaklık ve ikili ilişkilerin için de geçerlidir (7.ev)

    Kariyer için sana önerim, modelistlik, stilistlik, moda tasarımcılığı, dekorasyon, iç mimarlık, yardım kuruluşlarında görev alma konularına eğilmen. Ayrıca çok iyi şiir, deneme ya da şarkı sözü vs. yazabilirsin.

  90. @Dilek Yurt, merhaba öncelikle güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Doğum saati belli değil demişsiniz saati 12:00 olarak aldığım haritanızdan bir kaç yorum yapayım isteğiniz doğrultusunda.

    Öncelikle bu saate göre çıkardığım haritada yükselen burcun Akrep çıkıyor bunu belirteyim. Kendini yükselen Terazi gibi hissetmen çok normal, çünkü haritandaki 3 gezegen Terazi burcunda konumlanmış. Venüs-Mars ve Pluto.. Bir kere Venüs’ünün Terazi olması bir nevi “Terazi’sel davranış biçimleri” gösterdiğini anlatır. Yani öyleki bazen Terazi burcu gibi davranırsın hatta seni Terazi burcu bile sanabilirler. Bu Venüs’ünün Terazi’de olmasından kaynaklıdır.. Ama doğum saatin eğer bikaç dakika öncesi ise yükselen Terazi olur. Ama tabi bu durumda dahi Akrep burcu yüksleen burcunun çoğunu kaplar (yükselen burç çizgisi Terazi’nin son dereceleri oluyor çünkü)

    Savurganlık olması çok normal çünkü haritanın maddi ve manevi kişisel kaynaklar alanınında -2.evde- Neptün gezegeni var 🙂 Neptün geleni buhar etmene neden olabilir. Nasıl harcadığını, hatta nerelere borç verdiğini unutabilirsin bu nedenle.

    Çok zeki ve tezcanlı birisindir (Venüs-Merkür Terazi’de kavuşumda, Güneş-Merkür Aslan’da kavuşumda, Uranüs 1.evde) Kendini sürekli geliştiren entelektel birisindir (Jüpiter Yengeç’te 9.evde, Ay Kova burcunda, Uranüs 1.evde)

    Evlilik demişsin. Evlilik evinin yöneticisi Venüs. Venüs’ün Mars ve Pluto ile kavuşumda ve 12.evde konumlanmış. Oldukça aşk dolu ve tutkulu bir evlilik yaşayacak olabilirsin, bol tartışmalı olabilir yalnız. Ancak Venüs’ten dolayı mutlu ve şans dolu, verimli bir evliliğe de işaret edebilir. Bu dediklerim sadece evlilik için değil, ortaklık ve ikili ilişkilerin için de geçerlidir (7.ev)

    Kariyer için sana önerim, modelistlik, stilistlik, moda tasarımcılığı, dekorasyon, iç mimarlık, yardım kuruluşlarında görev alma konularına eğilmen. Ayrıca çok iyi şiir, deneme ya da şarkı sözü vs. yazabilirsin.

  91. @Neval, öncelikle çok hoş bir bayansınızdır diyeyim. Güneş Terazi, Terazi burcunda stelyum, yükselen Akrep ve Başak’ta Venüs-Pluto kavuşumu. Oldukça çekici biri olmalısınız.

    Yükselen burç Akrep ancak Neptün gezegeninin burdas olması size Balık etkileri de vermiş olmalı. Bir yükselen Akrep’e göre daha hassas, kırılgan ve alıngansınızdır. Kendinize olan güveninizde gel gitler yaşayabilirsiniz aynı zamanda Neptün’ün 1.evde olmasından dolayı.

    Sesiniz çok farklı ve güzel olabilir, ya da yazım tarzınız da olabilir bu. Medya, yazarlık ve/veya halkla ilişkilerde başarılı olabilirsiniz.

    Ay burcunuz Oğlak. Üstelik Mars da Oğlak… Çalışmaya ve statüye önem verdiğinizi, gelişime açık ve kendini sürekli geliştiren kişilerden hoşlandığınızı gösteriyor. Ancak fazla maddiyatçı olmamaya ve çok fazla çalışarak kendinize eziyet etmemeye çalışın. Ay burcu Oğlak olanlar hırslı ve tuttuğunu koparan, çalışkan insanlardır. Bazen soğuk ve fazla mesafeli davranabilir, sevgi dolu olsalar da sevgilerini belli edemeyebilirler..

    Oldukça iyi ve güçlü bir sevgi potansiyeline sahipsiniz, gerçekten çok merhametli, fedakar ve yardımsever birisinizdir (çok fazla belli etmesenizde)

  92. @Neval, öncelikle çok hoş bir bayansınızdır diyeyim. Güneş Terazi, Terazi burcunda stelyum, yükselen Akrep ve Başak’ta Venüs-Pluto kavuşumu. Oldukça çekici biri olmalısınız.

    Yükselen burç Akrep ancak Neptün gezegeninin burdas olması size Balık etkileri de vermiş olmalı. Bir yükselen Akrep’e göre daha hassas, kırılgan ve alıngansınızdır. Kendinize olan güveninizde gel gitler yaşayabilirsiniz aynı zamanda Neptün’ün 1.evde olmasından dolayı.

    Sesiniz çok farklı ve güzel olabilir, ya da yazım tarzınız da olabilir bu. Medya, yazarlık ve/veya halkla ilişkilerde başarılı olabilirsiniz.

    Ay burcunuz Oğlak. Üstelik Mars da Oğlak… Çalışmaya ve statüye önem verdiğinizi, gelişime açık ve kendini sürekli geliştiren kişilerden hoşlandığınızı gösteriyor. Ancak fazla maddiyatçı olmamaya ve çok fazla çalışarak kendinize eziyet etmemeye çalışın. Ay burcu Oğlak olanlar hırslı ve tuttuğunu koparan, çalışkan insanlardır. Bazen soğuk ve fazla mesafeli davranabilir, sevgi dolu olsalar da sevgilerini belli edemeyebilirler..

    Oldukça iyi ve güçlü bir sevgi potansiyeline sahipsiniz, gerçekten çok merhametli, fedakar ve yardımsever birisinizdir (çok fazla belli etmesenizde)

  93. @Duru Ensari, Selam. Haritanıza baktığımda aşka, eğlenceye ve deli dolu bir yaşam tarzına sahip olabileceğiniz geldi ilk olarak aklıma (Güneş Balık 5.evde, Uranüs 1.evde yani yükselen burçta üstelik Venüs ve Ay’a kare açı yapmış, Venüs Kova, Mars İkizler)

    Kilo almaya meyilli birisiniz muhtemelen (Ay Yengeç ve Venüs ile zıt açı yapıyor)

    Yükselen burcunuzda -1.evde- bulunan Uranüs nedeniyle çok farklı ve çekici bir havaya sahip olabilirsiniz. Yükselen burcunuzun Akrep olduğunu da hatırlarsak çekicilik ve etkileyicilik kesindir. Farklı şeyler üretebilir ve bunlarla insanları etkileybilirsiniz. Çok ilginç ve sıradışı fikirlere ve hareketlere sahip olabilirsiniz. Düşündüğünü hayata geçirebilecek kapasite sizde mevcuttur ancak bazen “birazcık” tembel olabilirsiniz.

    Yabancı ülkeler, kültürler ve yabancı karşı cins sizi çekebilir.

    Ve son olarak eklemeliyim, gerçekleşen rüyalar görebilirsiniz çünkü sezgileriniz çok güçlüdür. Ancak yine de rüyalarla amel etmemenizi öneririm. Çünkü gördüklerinizin bir çoğu karmaşa olabilir -Neptün’ün haritanızda yaptığı zıt açılar rüyalarınızda dahi aklınızı karıştırabilir-

  94. @Duru Ensari, Selam. Haritanıza baktığımda aşka, eğlenceye ve deli dolu bir yaşam tarzına sahip olabileceğiniz geldi ilk olarak aklıma (Güneş Balık 5.evde, Uranüs 1.evde yani yükselen burçta üstelik Venüs ve Ay’a kare açı yapmış, Venüs Kova, Mars İkizler)

    Kilo almaya meyilli birisiniz muhtemelen (Ay Yengeç ve Venüs ile zıt açı yapıyor)

    Yükselen burcunuzda -1.evde- bulunan Uranüs nedeniyle çok farklı ve çekici bir havaya sahip olabilirsiniz. Yükselen burcunuzun Akrep olduğunu da hatırlarsak çekicilik ve etkileyicilik kesindir. Farklı şeyler üretebilir ve bunlarla insanları etkileybilirsiniz. Çok ilginç ve sıradışı fikirlere ve hareketlere sahip olabilirsiniz. Düşündüğünü hayata geçirebilecek kapasite sizde mevcuttur ancak bazen “birazcık” tembel olabilirsiniz.

    Yabancı ülkeler, kültürler ve yabancı karşı cins sizi çekebilir.

    Ve son olarak eklemeliyim, gerçekleşen rüyalar görebilirsiniz çünkü sezgileriniz çok güçlüdür. Ancak yine de rüyalarla amel etmemenizi öneririm. Çünkü gördüklerinizin bir çoğu karmaşa olabilir -Neptün’ün haritanızda yaptığı zıt açılar rüyalarınızda dahi aklınızı karıştırabilir-

  95. Geri izleme: BİR KAFADAN HER SES » Blog Archive » Ay Boğa Burcunda İken Doğanlar

  96. Geri izleme: BİR KAFADAN HER SES » Blog Archive » Ay Boğa Burcunda İken Doğanlar

  97. çok teşekkür ederim ;emeğine, yüreğine sağlık….

  98. çok teşekkür ederim ;emeğine, yüreğine sağlık….

  99. çok teşekkürler ;yalnız son bir şey soracağım ,doğum saatim 11:30 sanırım(sonradan öğrendiğime göre),horoskopum tamamen değişiyor mu?
    sevgiler

  100. çok teşekkürler ;yalnız son bir şey soracağım ,doğum saatim 11:30 sanırım(sonradan öğrendiğime göre),horoskopum tamamen değişiyor mu?
    sevgiler

  101. Gezegen ve gezegen açılarında yarım saatlik bir oynama ile değişiklik olmaz sadece gezegen yerleşimleri değişebilir yani gezegenlerin yerleştiği evler. Satürn’ün 10.evde 11.eve, Mars’ın da 11.evden 12.eve ilerliyor saati 11:30 aldığımda. Bunun dışında herhangi bir değişiklik yok. Burç konumlanmaları ve açılar aynı. Sevgiler..

  102. Gezegen ve gezegen açılarında yarım saatlik bir oynama ile değişiklik olmaz sadece gezegen yerleşimleri değişebilir yani gezegenlerin yerleştiği evler. Satürn’ün 10.evde 11.eve, Mars’ın da 11.evden 12.eve ilerliyor saati 11:30 aldığımda. Bunun dışında herhangi bir değişiklik yok. Burç konumlanmaları ve açılar aynı. Sevgiler..

  103. canımcım,çok sağol,vaktini alıyorum ama bu son sorum,doğum saatim 11:30 olduğuna göre yükselenim terazi mi akrep midir?bir de 7.ev boşmuş galiba:))bu ortaklık ve evlilik alanı oluyor değil mi?Yani boş olmasının anlamı nedir?şimdiden teşekkürler
    vaktini,emeğini ayırdığın için teşekkürler
    sevgiler..

  104. canımcım,çok sağol,vaktini alıyorum ama bu son sorum,doğum saatim 11:30 olduğuna göre yükselenim terazi mi akrep midir?bir de 7.ev boşmuş galiba:))bu ortaklık ve evlilik alanı oluyor değil mi?Yani boş olmasının anlamı nedir?şimdiden teşekkürler
    vaktini,emeğini ayırdığın için teşekkürler
    sevgiler..

  105. Evet onu atlamışım yükselen Terazi oluyor 🙂

    7.evde gezegen bulunmayınca 7.ev çizgisindeki ve 7.evi içine alan burçların yönetici gezegenlerinin konumları ve açıları ikili ilişkilerde bulunduğumuz kişilerin karakterleri ve bizim ikili ilişkilere yaklaşımlarımızı göstermesi açısından önemlidir. 7.ev aynı zamanda açık düşmanlar evidir. Sizin 7.ev Koç ile başlayıp Boğa ile devam etmiş. Mars (Koç) Venüs (Boğa) incelenmesi sorunuza cevap olacaktır. 7.eviniz ile ilgili bir takım yorumlar yapmıştım yukarda.

    Sanırım bu konuda çok meraklısınız ve eminim gelişime de fazlasıyla açıksınız. İlhan yayıncılık ve Hakan Kırkoğlu kitaplarını tavsiye ederim 🙂

    İyi geceler.

  106. Evet onu atlamışım yükselen Terazi oluyor 🙂

    7.evde gezegen bulunmayınca 7.ev çizgisindeki ve 7.evi içine alan burçların yönetici gezegenlerinin konumları ve açıları ikili ilişkilerde bulunduğumuz kişilerin karakterleri ve bizim ikili ilişkilere yaklaşımlarımızı göstermesi açısından önemlidir. 7.ev aynı zamanda açık düşmanlar evidir. Sizin 7.ev Koç ile başlayıp Boğa ile devam etmiş. Mars (Koç) Venüs (Boğa) incelenmesi sorunuza cevap olacaktır. 7.eviniz ile ilgili bir takım yorumlar yapmıştım yukarda.

    Sanırım bu konuda çok meraklısınız ve eminim gelişime de fazlasıyla açıksınız. İlhan yayıncılık ve Hakan Kırkoğlu kitaplarını tavsiye ederim 🙂

    İyi geceler.

  107. Sevgili Çilekli Süt,
    Zarif yorumunuz için teşekkür ediyorum.Yorumunuzu çok etkileyici bulduğumu ifade etmekle beraber eklemek isterim ki;size verilen donelerden daha fazlasından hareketle ve iç görünüzle yazdığınız anlaşılıyor. Umarım bir gün karşılaşmak, hayata yaklaşımınız ve hoş sohbetinizi paylaşmak nasip olsun:) Bidayete, nihayete değil…
    sevgi ve saygılarımla
    Neval

  108. Sevgili Çilekli Süt,
    Zarif yorumunuz için teşekkür ediyorum.Yorumunuzu çok etkileyici bulduğumu ifade etmekle beraber eklemek isterim ki;size verilen donelerden daha fazlasından hareketle ve iç görünüzle yazdığınız anlaşılıyor. Umarım bir gün karşılaşmak, hayata yaklaşımınız ve hoş sohbetinizi paylaşmak nasip olsun:) Bidayete, nihayete değil…
    sevgi ve saygılarımla
    Neval

  109. çilekcim bilgilerim sende vardı sanırım 🙂 benim hesaplamalrıma göre ay burcum ikizler doğru mu?haritamı ne zaman çıkartacaksın???bir de kızımın ay burcu nedir onu da çok merak ettim..
    28/07/2006 13.52..

  110. çilekcim bilgilerim sende vardı sanırım 🙂 benim hesaplamalrıma göre ay burcum ikizler doğru mu?haritamı ne zaman çıkartacaksın???bir de kızımın ay burcu nedir onu da çok merak ettim..
    28/07/2006 13.52..

  111. @Neval hn. kişiye özel yorum yapmıyorum haritada ne varsa onu söylüyorum kendi bilgilerim dahilinde 🙂 Siz zarifseniz ben ne yapabilirim :)) Teşekkür ederim, beğenmenize sevindim.

    @yaşamladans, canım tekrar yazar mısın bilgilerini çünkü ben hatırlamıyorum bile kimbilir hangi başlık altında kaldı yorumun 😆 Eğer yazdığın yorumu bulursan linkini ekle bakalım ben bulamadım belki sen bulursun nereye yazdığını 😀 Müsait bir zamanda sana da bir şeyler yazarım canım seninkini blogda yayınlarım 😉

  112. @Neval hn. kişiye özel yorum yapmıyorum haritada ne varsa onu söylüyorum kendi bilgilerim dahilinde 🙂 Siz zarifseniz ben ne yapabilirim :)) Teşekkür ederim, beğenmenize sevindim.

    @yaşamladans, canım tekrar yazar mısın bilgilerini çünkü ben hatırlamıyorum bile kimbilir hangi başlık altında kaldı yorumun 😆 Eğer yazdığın yorumu bulursan linkini ekle bakalım ben bulamadım belki sen bulursun nereye yazdığını 😀 Müsait bir zamanda sana da bir şeyler yazarım canım seninkini blogda yayınlarım 😉

  113. ben de bulamadım ama en iyisi yazayım 28/07/1981 12-13:00 arası. yağmurlu bir salı günü 🙂 ponpon :çiçek:

  114. ben de bulamadım ama en iyisi yazayım 28/07/1981 12-13:00 arası. yağmurlu bir salı günü 🙂 ponpon :çiçek:

  115. Geri izleme: BİR KAFADAN HER SES » Blog Archive » Ay Burcu Yorumlarım-Ay İkizler Burcunda İken Doğanlar

  116. Geri izleme: BİR KAFADAN HER SES » Blog Archive » Ay Burcu Yorumlarım-Ay İkizler Burcunda İken Doğanlar

  117. Geri izleme: Günlük Burç Yorumları | Suveay ile Astroloji ve Burçlar 2011 Haftalık Aylık Burç Yorumları

Yorumlar kapalı.