Blogger Draft (Taslak) Kontrol Panelini Hala Denemediyseniz Bir Deneyin

Blogger Draft Kontrol Panelini bir kaç ay önce bloğuma yeni yazmaya başladığım zamanlar keşfetmiştim. Geçen gün bir arkadaşıma laf arasında sıradan bir şeymişçesine söylediğimde aslında hiç de sıradan bir şey olmadığını düşündüm, çünkü; arkadaşım öyle sevindi ve heyecanlandı ki sormayın :)) Bilmeyen yoktur diyordum ama insan duymayınca nerden bilsinki tabii.. Ben de başka bir arkadaşımdan duymuştum zaten..

Bloggercılar için güzel bir kontrol paneli, ekstra gadgetler elinizin altında filan.. iGoogle‘daki bütün gadgetlar da mevcut. Gerçi onların bir çoğu lüzumsuz :)) ama aralarında güzel olanları da var. Bir deneyin derim. Gadget bölümünde bloğunuza ekleyebileceğiniz bir kaç ton gadget bulmak mümkün. Benden duyurması :))

 

Blogger Draft (Taslak) Kontrol Panelini Hala Denemediyseniz Bir Deneyin” hakkında 6 yorum

  1. Çileğim en çok kullandığım renk kodları.Harika birşey .İstediğin her ton var.Özellikle template manyaklığım tuttuğunda bu renk kodunu çok kullanıyorum.Bir de tosbisine bayılıym amöa geri ayilamiym..Bay bay..

  2. Çileğim en çok kullandığım renk kodları.Harika birşey .İstediğin her ton var.Özellikle template manyaklığım tuttuğunda bu renk kodunu çok kullanıyorum.Bir de tosbisine bayılıym amöa geri ayilamiym..Bay bay..

  3. Canımcığım o blog çarşına eklediğin çizerler profesyonel illüstratör olan kişiler.Çok imreniym.Keşke ben de bu eğitimi almış olsaydım diyoeum kendi kendime.Çizdiklerim tamamen benim kendi çabalarımla yaptıklarım.sadece 1 yıl eğitim aldım.ama illüstrasyon değil o da.Neyyse idare edicik artık…

  4. Canımcığım o blog çarşına eklediğin çizerler profesyonel illüstratör olan kişiler.Çok imreniym.Keşke ben de bu eğitimi almış olsaydım diyoeum kendi kendime.Çizdiklerim tamamen benim kendi çabalarımla yaptıklarım.sadece 1 yıl eğitim aldım.ama illüstrasyon değil o da.Neyyse idare edicik artık…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir