SETRMS 2018 İlkbahar Yaz Koleksiyonu

SETRMS 2018 İlkbahar Yaz Koleksiyonu yeni sezon kataloğundan sizler için seçtiğim tesettür giyim modelleri birkafadanherses.com ‘da.. Yılların tesettür giyim markası Setrms 2018 ilkbahar yaz koleksiyonunu mart ayında mağazalarında müşterilerine sundu. 2018 tesettür giyim koleksiyonlarını tanıtmaya Setrms ile başlamak istedim çünkü Setrms’in geçmişimde bazı hatıraları mevcut ve bu yazıyı diğer tesettür markalarından önce yazarak bir nevi gönül borcumu ödemek adına kaleme alıyorum.

Tunik, kap, elbise, etek pantolon ve özellikle de tesettür abiyeleriyle fark yaratan tesettür giyim markası Setrms giyim’de bu sene yine birbirinden kullanışlı ve trend modeller ön plana çıkıyor. Yeni sezon koleksiyonunda rahatlığa ve şıklığa önem veren Setrms, elbise modelleri, abiye modelleri, tunik modelleri ve kap modelleri ile alıcılarını bekliyor.

Setrms 2018 Yazı Rengarenk

Mevsim renklerinin tüm enerjisini kendine özgü stili ile harmanlayan Setrms’te tesettürlü kadın, şık ve elegan detayların mükemmel uyumuyla buluşuyor. Cep kapaklarına iliştirilen püsküller, etek ve kol uçlarını hareketlendiren volanlar, yakalara takılan asalet simgesi broşlar, pırıltısı ile göz alan payetler, denimlere nakşedilen etnik desenler koleksiyonda dikkat çeken detaylar arasında yerini alıyor. Öne çıkan bu renk ve özgün detaylar 2018 ilkbahar yaz tesettür modasına yön veriyor..

Rahat ve Şık Yazlık Tesettür Kıyafetler Setrms’te

Tesettür çizgisini koruyan tasarımlarıyla Setrms 2018 koleksiyonunu, rahatlığın en şık haline atıfta bulunuyor. Havaların ısınmasıyla birlikte giy çık rahatlığını tek parçaya indirgendiği tasarımlar baharın izlerini üzerinizde hissettiriyor. Sezonun vazgeçilmezleri arasında yer alan tasarımlar; kumaş yapısı, hacimli kolları ve formuyla özgürlük sunarken aynı zamanda zarafeti tamamlamaya da katkıda bulunuyor.

Setrms yaz sezonunda volanlı boydan elbiselerden, önü kısa arkası uzun tunik gömlek modellerine, kol ucu volanlı elbiselerden, ferace çeşitlerine, pileli eteklerden, pelerinli pardösülere kadar uzayan tesettür kıyafetler mevcut.. pudra, bebek mavisi, siyah, ekru, pembe, yeşil ve sarı gibi yazın ışıltılı doğasını yansıtan doğal ve pastel renklere yer verilmiş. tesettür elbise modellerinin ve tunik modellerinin hemen hemen tümünde en az 3-4 renk kullanan markanın buraya ekleyemediğim daha onlarca güzel elbise modelini mağazalarda görmenizi tavsiye ederim..

2018 ilkbahar yaz koleksiyonları tamamlanan tesettür giyim markalarından biri de Setrms. Markanın yeni sezon koleksiyonu muhafazakar kadın gardırobunun anahtar parçalarını oluşturuyor. Şıklık ve zarafetinden ödün vermeyen aynı ölçüde rahatlığı da elden bırakmayan Setrms giyim kadını 2018 yaz yeni sezonunu kendinden emin bir stille karşılıyor. Ofis stilinde bol pantolon-tunik-yelekten oluşan üçlü takımlar, günlük rahat tesettür elbiseler, dış giyimde olmazsa olmaz pardesü,ferace ve kaplar, Setrms Giyim 2018 İlkbahar Yaz Koleksiyonunu mercek altına aldığımda ilk dikkatimi çeken tasarımlar arasında yerini alıyor. Yeni sezon modelleri merakla beklenen markadan ilk izlenimlerim bu kadar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir