Işın Karaca Türkiye İçin 23 Nisan Gösterisi

23 nisan 2018 gösterileri yaklaşıyorken geçmiş yılların en sevilen ve en çok beğenilen 23 nisan gösterisi parçalarından birini sizlerle paylaşmak istiyorum..  Işın Karaca Türkiye için şarkısı, 23 Nisan gösterisi için gayet uygun tarzda müzikler ve şarkı sözleri içeriyor. Çocukların ruhunu hiçte çocuksu olmayan şarkı sözleri ve müzikler ile sarsmayacak 23 nisan şarkılarından biri bence..

Işın Karaca Türkiye İçin

23 nisan gösterilerinde Türk, Kürt, Laz, Çerkez demeden din, dil, ırk ayrımı yapmadan bu bayrak altında yaşayan tüm çocuklarımız birbirinden renkli 23 nisan kıyafetleri ve 23 nisan kostümleriyle çoook ama çoook tatlı 23 nisan gösterileri sunuyor bizlere. Bazılarını beğenmiyorum bu 23 nisan gösterilerinin ona değineyim önce. Yani çocukları bazen bir yetişkin gibi giydirip, saçlarını kadınsı bir modelde yapıp, hele hele MAKYAJ yapıp çocukları bu şekilde sunmak, birde üstüne çocuklara uymayacak, onlara kötü örnek teşkil edebilecek müzikler ve şarkılarla 23 nisan gösterisi hazırlatmak ne öğretmenlere ne de velilere yakıştırabildiğim bir durum. Kesinlikle ironik buluyorum böylesi, “çocukları çocukluktan çıkaran” gösterileri bir ilkokul öğretmeninin hazırlamasına ve bir ilkokul öğrenci velisinin çocuğunun bu gösterilere katılmasına izin vermesine. Bence devlet bu konuya kesinlikle “acilen” bir el atmalı, çünkü; bırakın çocuklar çocuk gibi hissetsin, çocuk gibi yaşasın! zaten büyüyecekler ama bu büyüme sürecini sağlıksız bir şekilde hızlandırmanın ne psikolojik ne de toplumsal hiçbir faydası olmaz bilakis zararı olur!

şimdi gelelim yıllardır en çok sevilen 23 nisan gösterileri şarkılarından birine. bu şarkıda ne bir müstehcenlik ne de çocuklara uymayan bir tarz var. gayet vatansever, gayet çocuklara uygun ve gayet 23 nisan gösterilerine uyacak tarzda bir şarkı. ben de dinledim ve beğendim. işte ışın karaca yeni türkiye şarkısı..

ışın karaca yeni türkiye için şarkısını aşağıdaki videoyu çalıştırarak dinleyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir