Varis Tedavisi İçin Varis Kremleri Palavrası..

Varis tedavisinde varis kremleri işe yaramıyor diyerek kestirmeden konuya girmek istiyorum arkadaşlar. Çok aşırı olmasa da başlangıç seviyesinde olsa da ırsi sanırım bizde varis. Salvosano varis kreminden aldık ablamla beraber kullandık. Bir de markafoni.com alışveriş sitesinden Amerika’dan ithal “Palmer’s Cocoa Butter Formula” markalı “Spider Vein Cream” almıştım o da fos çıktı. Sıfır yarar diyebilirim. Tamamen fiyasko. Verdiğim paraya acıdım valla. Zaten kargo kremleri getirdiğinde kutuyu ilk açtığımda da bir hayal kırıklığı yaşamıştım o da salvosano varis kremlerinin inanılmaz küçük bir kutuda olmasıydı. Minicik kutu varis kremine tonlarca para verdik. Hadi verdik işe yarasa gam yemeyeceğim. Ama işe de yaramadı haspam. Kısacası siz siz olun varis probleminiz varsa sakın varis kremlerine para dökmeyin. Bitkisel varis tedavisi filan hepsi fasarya. Paranızı çöpe atmış olursunuz benden söylemesi. Sahtekarlıklara iyi bir örnek bu varis kremi satan umut tacirleri. Varislerinizi tedavi için lazer tedavisini veya sülükle varis tedavisini söyleyebilirim. Ben sülüklü olanı deneyeceğim sanırım 😛 Valla ciddiyim. Herneyse bu varisli konuyla ilgili şurda da birşeyler karalamıştım.

Varis Tedavisi İçin Varis Kremleri Palavrası..” hakkında 3 yorum

  1. Canim varis problemi yasadigini bilmiyordum, bir komsumuzda vardi onu hatirladim sen yazinca, arada agri yaptigini söylüyordu ama gözle görülür bayagi bir sorunlu gözüküyordu onunki :S Varis tam olarak neden olusuyor bilmiyorum ama dedigin gibi ailede varsa birinde belki genetiktir..Umarim tedavi olup iyi bir sonuc alirsin. Ama lazerin bayagi etkili oldugunu duymustum bu konuda.
    Sevgiler :muckçiçek:

  2. Bizim ailede var canım anne tarafında da baba tarafında da var hemde. Ben de çocukluktan beri var yani genetik. Ayakta çalıştığım dönemler iyice azdı rengi koyulaştı diz arkasındaki yumuşak tende özellikle. Ama çok şükür ağrı veya kalın damar görüntüsü yok. Yakında sülükle veya lazerle tedavi ettirmeyi düşünüyorum. Sülükle tedavi çok etkili oluyormuş.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir