AHHH ŞU FACEBOOK GRUPLARI ((:

Sünnet Siyasal Bir Simgedir, Yasaklansın! GRUBU (:

1)Sünnet halkın inananlar ve inanmayanlar şeklinde kamplara ayrılmasına yol açmaktadır.

2)Sünnet bir mahalle baskısı unsurudur. Bildiğiniz gibi sünnet düğünlerinin bir kısmı mahallelerde yapılmakta ve mahallenin diğer sakinleri, kendilerini baskı altında hissetmektedir.

3)Sünnet çocuklarına giydirilen kıyafetlerde “Maşallah” yazısı, bu körpe dimağları kaderciliğin kara ellerine teslim etmektedir. İşte bu çocuklar da ileriki yaşlarında, “Ödevi yarın getirir misin?” şeklinde yöneltilen soruya, “İnşallah” diye cevap vermekte, bu cevap da diğer öğrenciler üzerinde baskı unsuru oluşturmaktadır.

4)Sünnet türbandan bile daha tehlikelidir. En azından türban görülüp başı ezilebilen bir tehlikedir. Oysa sünnet, sinsi ve gizli yollardan amacına ulaşmak için çalışmanın simgesi haline gelmektedir.

5)Sünnet olan çocuklara bilindiği üzere “sünnet çocuğu” denmektedir. Oysa Türk çocuklarının “cumhuriyet çocuğu” olması, ülkemizi ilerletecek yegane güçtür.

6)Bilindiği sünnet operasyonu sırasında dualar okunmaktadır. Bu merasim, yaşları küçük olan çocukların beyinlerinin yıkanması anlamına gelmektedir.

7)Sünnet masum bir operasyon olarak gösterilemez. Sünnet operasyonu ile, “şeriatın kestiği parmak acımaz” sözüne gönderme yapılmakta, böylece çocuklar şeriatçı olarak yetiştirilmek istenmektedir.İşte bu sebeplerle, masum bir operasyon olarak gösterilmeye çalışılan sünnet’in siyasal bir simge olduğu açıkça ortaya çıkmaktadır. Sünnetin yasaklanması, bizi çağdaş uygarlık düzeyine çıkaracak bir adımdır.

çilekli süt deep not:
Grubun amacı gayet harika bir şekilde özetlenmiş.. Fazla söze ne hacet.. Gruba benden tam destek!

çilekli süt en deep not:
Lütfen siz de gerçekten sünnete karşıyız sanıp safoşça yorumlar yapmayın n’ooolurr yalvarıyorum ((:

AHHH ŞU FACEBOOK GRUPLARI ((:” hakkında 2 yorum

  1. 4)Sünnet türbandan bile daha tehlikelidir. En azından türban görülüp başı ezilebilen bir tehlikedir. Oysa sünnet, sinsi ve gizli yollardan amacına ulaşmak için çalışmanın simgesi haline gelmektedir.

    bu maddeye tamammen katılıyorum. acısını bilirim 16 kişi sünnet olduk biz polis çocukları falan biz kestirdik millet içeride göbek attı. adı üzerinde kardeşim sünnet. birisi sünnetin manasını açıklasın insanalara.

  2. Sünnet sağlık açısından tıbben gerekli dense de (ki bundan çok emin değilim. Son yıllarda gerekli-gereksiz diye birçok tartışma var) özellikle belli bir yaştan sonra yapılırsa çocuklar üzerinde travma yarattığına inanıyorum. Bir de sünnetin millete hava atmak için gösterişli bir şekilde yapılmasına karşıyım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir