Zühre 2018-2019 kışlık pardesü kaban modelleri

Zühre’nin yeni koleksiyonu ile sıcak bir kış geçirin


Kış modasına kürk ve nakışlı dokunuş
Muhafazakar modayı yenilikçi tasarımlarla buluşturan Zühre, kış sezonunda şıklığın kilit parçalarından pardösü ve kabanları kürk ve nakış detaylarıyla hareketlendiriyor. Dış giyim ürünlerinde renklerin ön plana çıktığı Zühre’nin sonbahar-kış koleksiyonu, bu kez metropolün özgür ruhuyla birleşiyor
Birbirinden farklı ürünleriyle her zevke hitap eden Zühre’nin sonbahar-kış pardösü ve kaban koleksiyonu, şıklığını tamamlamak isteyen kadınların kurtarıcısı oluyor. Dinamik metropol ruhundan ilham alan pardösü modellerinde nakış, arma, aplikasyon ve el boyama detayları dikkat çekiyor. Kaban modellerindeki kürk detayları ise iddialı ve elegan bir görünüm sunuyor.

Muhafazakar modaya kürklü dokunuş
Sonbahar aylarının vazgeçilmez parçalarından olan pardösü, mont ve kaban modellerini kadınların beğenisine sunan Zühre, tesettür modasını yenilikçi fikirlerle buluşturmaya devam ediyor. Klasik koyu renkler yerine renkli kürklerin revaçta olduğu ürünler, metropolün değişen ruhuna uyum sağlıyor.
Son zamanlarda sezonun vazgeçilmez detaylarından olan kürk tasarımları Zühre’nin pardösü koleksiyonunda rengarenk modelleriyle karşımıza çıkıyor. Yakadan etek uçlarına, ceplerden manşetlere kadar birçok detayda ön planda olan kürkler, kışı sıcacık geçirmenizi sağlıyor. Taş işlemeli, kendine özgün el emeği etnik baskılar, giy çık tarzla tasarlanan ürünler her detayıyla farklı tarzlara hitap ediyor.
Pardösülerde yenilik zamanı
Yıllardır gardıroplarımızdan eksik olmayan pardösü modeller, bu sezon Zühre’nin sonbahar -kış koleksiyonunda farklı bir görünüm kazanıyor. Alışılagelmiş detayların yanı sıra farklı dikiş teknikleri ve uygulamalarıyla da dikkat çeken pardösüler, oversize kesimden pileli modellere kadar birçok alternatifi koleksiyonuna yansıtıyor.

Zühre 2018-2019 kışlık pardesü kaban modelleri” hakkında bir yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir