Alvina 2017 İlkbahar Yaz Koleksiyonu

2017 İlkbahar Yaz Sezonunu Açan Alvina Giyim’in 2017 İlkbahar Yaz Koleksiyonu birkafadanherses.com ‘da..

Armine, setrms, tekbir ve tuğba venn gibi tesettür markalarının en sıkı rakiplerinden olan Alvina Giyim, özellikle baskılı yeni sezon tunikleri, uzun kollu abiye modelleri, spor kap ve boydan kapalı elbiseleriyle oldukça dikkat çekiyor. Yeni sezon koleksiyonu ile ilkbahar yaz tesettür modasına renkli bir geçiş yapan Alvina Giyim, özellikle abiye koleksiyonu ile beğenileri topluyor. alvina 2017 abiye modelleri, kap modelleri ve etek modelleri; vücut tipine göre doğru kombinlendiğinde ortaya şık ve konforlu bir görünüm çıkıyor.

özellikle son yılların artan hastalığı dar pantolon ve tayt ile yapılan “yanlış” tesettür (!) kombinleri yerine, biribirinden güzel alvina yeni sezon etek modelleri ve yeni sezon alvina kaplar ile kombin yapabilir, tesettür giyim kavramının hakkını biraz da olsa vermeye çalışabilirsiniz..

Alvina 2017 İlkbahar Yaz Koleksiyonu

Alvina 2017 Pardesü Modelleri Kataloğu

Alvina Yeni Sezon Tunik Modelleri Kombinleri

DİKKAT: bu videodaki ve katalog görsellerindeki makyajlı, 15 cm stilettolu ve cazibe dolu bakan mankenlerin çoğu gayri müslimdir dolayısıyla müslüman değildir, (müslüman olanları da maşallah iç çamaşırı ve bikini defilelerine bile çıkmaktadır) ayrıca firmalar da mankenlere bu şekilde talimat vermektelerdir ki onlar da bu şekilde salına salına kıvıra kıvıra “tesettür kıyafetler” içinde süzülmektedir. Ayrıca dar pantolon, skinny jean, tayt, kolları/ayak bileklerini ve ayakları yarım kapatan kıyafetler ile yüksek topuklular tesettür ile bağdaşmaz. Bu açıdan özellikle yeni kapanan ve İslamı tanımayan kişilerin tesettür giyimde bu tür kişileri örnek almaması gerektiğini hatırlatır, İslamı bilen ve tesettürün hakkını vermeye çalışan hanımlardan olmamızı temenni ederim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir