Kayra 2017 İlkbahar Yaz Koleksiyonu

Kayra 2017 İlkbahar Yaz Koleksiyonu Çıktı

kayra 2017 kap modelleri, mevsimlik trençkotları, ferace giy-çık modelleri vazgeçilmez yazlık elbiseleri ile yeni sezona yine taptaze bir giriş yapıyor. Vintage modasına göndermeler yapan marka bu sezon yine zarif ve şık ile spor ve cool olmak üzere iki çeşit kıyafet sunuyor. genellikle sade giyinmeyi sevenler için bol alternatif sunan Kayra Giyim, daha önceki koleksiyonlarında olduğu gibi 2017 ilkbahar yaz koleksiyonunda da spor tesettürü ve şıklığı bir arada sunuyor. Kırmızının gücü, siyahın asilliği koleksiyona damgasını vururken soft renklerle de mükemmel bir denge sağlanıyor. Tesettür giyim markaları arasında önemli bir noktaya gelmiş olan Kayra’nın abiyeden spora, ofis stilinden dış giyime aradığınız her parçayı bulabileceğiniz geniş ürün yelpazesine sahip yepyeni koleksiyonunu keşfe çıkmaya hazır mısınız?

Kayra 2017 Abiye Elbise Koleksiyonu

Kayra abiye elbise modelleri asil ve elegant görünümü ile kadınların gönlünü çalmayı biliyor. Gümüş işlemeler, uçuşan şifonlar siyahın asilliği ile birleşince yaz düğünlerinin kilit parçası olmayı başarıyor.

Rahat ve Spor Etekler

Renkleri, kumaşları ve tasarımları ile Kayra etek modelleri yazın rahatlığı şıklıktan ayırmayanlara güzel alternatifler sunuyor. Sezonda öne çıkan önden düğmeli ve büzgülü etekler, kot ceketlerle kombinlenerek spor tesettür giyimin kapılarını aralıyor.

Kayra Yeni Sezon Giy-Çık Modelleri

Bütün bir yaz boyunca üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz giy çık parçalar yine Kayra imzası taşıyor. Şık detayları ve seçilen özgün kumaşları ile de rahatlığı elden bırakmadan güçlü stilinizi ortaya çıkarıyor.

2017 yaz kadın modası trendleri.. Çiçek Desenleri, Çiçekli Nakışlar, Volanlı Kollar, Fırfır Detayları…

Sezonda öne çıkan desenler, volan ve fırfırlar koleksiyona dinamizm katıyor. Hiçbir trendi atlamadan kendi çizgisiyle tesettürlü hanımların beğenisine sunan Kayra 2017 yazında da iddialı olduğunu bir kez daha kanıtlıyor.

Kayra Giyim 2017 İlkbahar Yaz Koleksiyonu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir