Avenna 2016 Yaz Abiye Elbise Tunik Modelleri

Avenna Giyim yeni sezon kreasyonlarını mağazalarında görücüye çıkarırken, yeni sezon ilkbahar yaz sezonu kataloğundan elbise, tunik ve abiye modelleri de paylaşmaya başladı. Günümüz tesettür modasının önde gelen isimlerinden olmayı başaran avenna 2016 ilkbahar yaz tesettür giyim modelleri yeni sezonda çiçek desenleri, açık renkler, yazın ve romantik hanımların vazgeçilmezi pembe tonları ve floral temalar ile mis kokulu çiçek bahçelerini anımsatıyor.

Avenna yeni sezon elbiseler

Avenna 2016 İlkbahar YazAvenna giyim moda tasarımcısı Osman Özdemir’in maharetli ellerinden çıkan tasarımlar 2016 tesettür modası takipçilerinin ve tüm dünya modaseverlerinin beğenisine sunuldu.. Avenna 2016 ilkbahar yaz koleksiyonu kataloğuna çok yakında ölçülü ve şık kadın giyim modası takipçisi birkafadanherses.com ‘dan ulaşabilirsiniz..

Işıltı ve kesim olarak mükemmel detaylar sunan 2016 Avenna tesettür abiyeler, mükemmel görünen tasarımlarıyla elegant bir şıklık vaadediyor. Avenna 2016 ilkbahar yaz abiye elbise modelleri tam anlamıyla çiçeksi bir siluet arayanlara göre.. Bu yaz sezonunda kapalı davet elbiselerinde çiçek detaylı tasarımlar ayrı bir güzellik taşıyor. Pelerinli abiye elbise modası 2016 yaz sezonunda da görülmekte.. Özellikle kalça ve basen bölgesini gizlemek için ideal olan pelerinli elbise modellerini, zarif ve şık olmak isteyen her vücut tipi tercih edebilir.. Pelerinli tesettür elbise modelleri; Avenna abiye koleksiyonunda geçen yaz sezonunda da çeşitli modellerde görülebiliyordu.. Kesimi ustalık isteyen bu modası geçmeyen elbiseler, ilkbahar ve yaz davetlerinin en şık abiyeleri..Avenna 2016 İlkbahar/Yaz tesettür abiye modelleri, çarpıcı kesimleri, şık detayları ve yaza uygun moda renkleriyle iddialı bir zarafet sunuyor. Bu sezon tesettür abiye denince gözler Avenna giyim markasına kayacak.

Geçen yaz sezonundan Avenna koleksiyonuna ulaşmak için buraya bakabilirsiniz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir