Armine 2016 Yaz Sezonu Kataloğu

Armine yeni sezon kataloğunu gördünüz mü? Tesettür giyim markaları denince akla ilk gelen isimlerden biri olan Armine Giyimin yeni çıkan konfeksiyon kataloğu birkafadanherses.com’da!

Armine 2016 Yaz Sezonu Kataloğu

yeni sezon armine giyim katalog modelleri

Armine yeni çıkan 2016 ilkbahar yaz tesettür giyim modelleri kataloğunda koleksiyonu 5 ayrı temada ele alıyor. Zarafet Yeniden, Klasiğin Rolü, Yaz Esintisi, Zamansızlığa Övgü ve Desen Oyunu adlı katalog modellerinde Armine, yaz sezonunda ürün yelpazesini yine her kesime ve her zevke hitap edecek şekilde tasarlıyor.

Armine 2016 İlkbahar Yaz Zarafet Yeniden koleksiyonu İpek eşarp modelleri ile harikalar yaratan Armine eşarp modelleri, renk kartelasının göz alıcı tüm renklerini ve sonsuz desenlerini zarafet ile harmanlayarak ortaya şık olduğu kadar, naif, zarif ve romantik tesettür giyim kombinleri çıkartıyor.. Boydan tesettür elbise, uzun etek ve yazlık tesettür yelek gibi feminen parçaların ve dantel, volan ve fırfır gibi hanım hanımcık detayların yoğun olarak kullanıldığı bu koleksiyonda, zarif tesettür giyinmeyi seven hanımlara hitap ediliyor..

2016 zarif tesettür giyim modelleri

Armine 2016 İlkbahar Yaz Klasiğin Rolü koleksiyonu modası hiç geçmeyen ve her kesim tarafından her zaman şıklıkla eş değerde görülen klasik desenlerin, modern figürler ile hareketlendiği bu yeni tesettür koleksiyonunda, grafik etkisi naturel desenler ile harmanlarak yeniden yorumlanıyor..

armine 2016 yaz sezonu pardesü modelleri

Armine 2016 İlkbahar Yaz Yaz Esintisi koleksiyonu Yazın sıcak renklerinin dinamik desenlere ve romantik çiçek baskılarına eşlik ettiği yeni sezon Armine yaz esintisi koleksiyonunda Armine Giyim, modanın kalbine dokunarak muhafazakar bayanlara ferahlık kazandırırken şıklık katıyor.

yeni sezon armine giyim modelleri

YENİ YAZ SEZONU ARMİNE GİYİM MODELLERİ KATALOĞU

Armine 2016 İlkbahar Yaz Zamansızlığa Övgü koleksiyonu Doğanın renklerinden olan yeşil, sarı, bej ve toprak tonları bu armine koleksiyonunda en naturel tonları ile hayat buluyorken, keten ve pamuklu kumaştan tesettür kıyafetler armine giyim yeni sezon koleksiyonundaki en rahat ve kullanışlı parçalar olarak 2016 tesettür modası not defterimizde yerini alıyor.. Pembe ve turuncu gibi hayata sımsıkı tutunanların canlı ve saf renkleri ise, pastel tonları ile koleksiyona ışık katıyor. Bu armine katalog modellerini kombinleyeceğinizde daha canlı renk tonları kullanmaya çalışırsanız silik bir imajdan da kurtulursunuz.

armine giyim 2016 yaz kataloğu

Armine 2016 İlkbahar Yaz Desen Oyunu koleksiyonu Armine giyim modellerinin sınırsız renk alternatifine; ağır başlı ve olgun desenler eşlik edince ortaya bu koleksiyon çıkıyor.. Sade bir tesettürlü stili tercih edenlerdenseniz, minimal style tarzı düz renkli ipek şal modelleri ya da gemometrik desenli eşarplar ile kombinleyebileceğiniz desen oyunu giysi çeşitlerini mutlaka görmelisiniz!

armine yeni çıkan tesettür kıyafet modelleri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir