Modanisa İle Tatile Hazır mısın?

Yazın gelmesiyle tatil planları ve tatil alışverişleri başladı. Tesettürlü bayanlar için her zaman problem olan tatillerde denize havuza girememe ya da nasıl gireceğini bilememe problemi birbirinden güzel haşema ve yarım kollu mayoların ortaya çıkmasıyla yok oldu. Günümüzde önemli olan kedinize uygun plaj kıyafeti bulamamak değil modaya uygun model ve renklerde bulabilmek haline geldi. Modanisa 2015 modasına uygun onlarca çeşit tesettür giyime uygun mayoyu internet sitesinde uygun fiyatlar ile beğeninize sunuyor. 2015’in tüm renk ve çizgilerini taşıyan mayolar ile plajlarda da çok güzel olacaksınız. Üstelik sitede var olan indirimlere ek olarak kupon yayımcılığı yapan sitelerden elde edeceğiniz indirim kuponlarını sepette hemen satın almadan önce uygulayarak daha fazla indirim kazanabilirsiniz. Örneğin aşağıda beğendiğiniz mayoyu picodi’den kopyalayacağınız modanisa indirim kodu ile 15 TL daha ucuza alabilirsiniz. Yazımızın devamında ‘kim nasıl mayo almalı?’, ‘hangi kumaş türü daha iyi?’ gibi sorularınıza da yanıt bulabilirsiniz. Şimdiden keyifli alışverişler!

İlk olarak alacağınız mayonun kumaşına dikkat edin, bizim bildiğimiz iki tür kumaş var. Mayonuzu yağmurluk kumaşından seçebilirsiniz. Genellikle erkek mayoları da bu tür kumaşlardan yapılıyor, daha rahat ve bol kesim oluyorlar. Yalnız dikkat etmeniz gereken şey bu kumaştan yapılan mayolar denize girdiğiniz anda şişiyorlar. Yine de ben bol kesim tercih ederim diyorsanız bu mayo tam size göre. Bu mayolarda vücut hatlarınız belli olmaz.

modanisa tesettür mayo

modanisa tesettürlü mayo

Diğer bir tesettürlü mayo çeşidi ise jarse kumaştan yapılmış olanlar. Genellikle altı tayt oluyor, üstü ise aynı kumaştan daha bol kesimli tunik. Bu mayonun kullanımı rahat ve hızlıca kuruyor.

tesettür mayolar indirimli tesettür mayo

Eğer kapalı bir bayan değilseniz ancak yüzerken bikini ya da mayo ile rahat edemiyorsanız yarı kapalı mayoları tercih edebilirsiniz. Onları da Modanisa’da geniş ürün yelpazesiyle bulabilirsiniz. Biz bir kaç tanesini size fikir olsun diye paylaştık.

indirimli yarım kapalı mayo taytlı mayolar

Tesettürlü mayonuzu seçmeden önce dikkat etmeniz gereken diğer püf noktaları ise mayonuzu açık renk seçmemeniz, açık renk mayolar vücut hatlarını daha çok ortaya çıkarıyorlar. Koyu renkler ışık altında ve ıslak olduğu durumlarda bile vücut hatlarını daha iyi gizliyor.

Daha önce de belirttiğimiz gibi mayonuzu seçerken kumaşına dikkat edin, eğer kalın kumaşlı ise daha çok su tutar ve daha zor kurur. Ayrıca çok da ince olmamasına dikkat edin hem içinizin görünmesine neden olur, hem de güneş ışınları cildinizi etkileyebilir.

Umarım mayo seçiminize yardımcı olabilmişimdir, herkese iyi tatiller!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir