mektup & hediye vaaar:)

hediyeleşmek sünnettir

hediye almayı da vermeyi de seven biri olduğumdan sürpriz hediye paketini görünce çok sevindim gerçekten. aslında birkaç gün oldu geleli ama yazmayı ancak akıl edebildim :p paketi çok güzel yapılmıştı ama o sırada aklım sadece “içinde ne var ve kimden gelmiş” soruları ile meşguldü. dolayısıyla paketi fotoğraflayamadım :p bu arada adını vermek istemeyen çok samimi olduğum bir izleyicimden gelmiş mektubum ve hediyelerim bunu da belirteyim, ısrar ettim ama yine de adımı yazma blog’unda dedi, neden olduğunu anlamadım ama peki dedim.

geçelim paket içeriğine 😛

aker gold altın zincir saplı kol çantası baykuşlu kalpli puantiyeli cupcake desenli pembe mint amerikan servisi mint turkuaz bebek kıyafetleri

bu arada paketi alalı birkaç gün oldu demiştim ya hani, yani paketin içeriğinde aslında çikolatalar ve kuruyemişler filan da vardı ama ne olduğunu anlamışsınızdır :/ canım benim o kadar ince ki; kızımı Ayşegül’ümü de unutmamış. gönderdiği Amerikan servislerini o kadar çok beğendim ki anlatamam, çok cici çok sevimli gerçekten. aynı ben gibi :p yani ben alsam ancak bu kadar çok sevebileceğim şeyler alırdım kendime 🙂 her hediyeni çok beğendim, rengi, modeli, deseni.. her şeyi ama her şeyi benim zevkimle aynı.. ayrıca mektup içeriğin de çok nüktedandı keyfin hiç bozulmasın tatlım, hep gül 🙂 seviyorum seni!

 

mektup & hediye vaaar:)” hakkında 3 yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir