yazın en sevilen bayan parfümleri

aslında en sevdiğim mi demeliyim bilmiyorum ama genellikle tüm kadınlar yazın bu parfümleri sıkmaya doyamıyor. kokuları öylesine iç açıcı ve ferah ki insanın sıktıkça sıkası geliyor çünkü 🙂 şu kavurucu sıcak yaz günlerinde deodorantlar, roll onlar ve parfümler kadınların vazgeçilmezi.

ben özellikle evlendikten sonra dışarı çıkarken parfüm sıkma konusunda daha bir kontrollü davranır oldum. daha detaylı açıklamak gerekirse Allah’ın emirlerinden biri olan tesettürü gerçek manada yaşayabilmek için yapıyorum bunu. bu yazımda da değinmiştim “dışarı çıkarken koku, parfüm sıkan kadına melekler lanet eder” diye. dolayısıyla sadece sık duş almak ve roll on tercih ediyorum dışarı çıkarken güzel kokmak için. sevdiğim parfümlerim tabiki yine vazgeçilmezim ama ev içerisinde ve bazen de eşimle birlikte gezerken sıkıyorum.

yazın sıkmaya doyamadığım parfümler EDT denen hafif ve kokusu çok kalıcı olmayan parfümler oluyor. zaten EDP parfümler bana gore gece ya da abiye kıyafetlerle sıkılması gereken parfümlerdir. en sevdiğim yaz parfümlerine gelince. yine başa dönmüş gibi olacağım ama benim en sevdiğim parfümler genelde tüm bayanların tercih ettiği en sevilen parfümler.

yazin en sevilen bayan parfümleri

1. Giorgani Armani code edt: bu meyve kokulu parfümü sıkmaya doyamıyorum, nefis bir ferahlık veriyor bana.

2. Lacoste love of pink: bu meyveli çiçeksi vanilya kokulu parfüme aşığım! çok ama çok sevdiğim bir yaz parfümü.

3. Avon celebre edt: meyveli çiçeksi ve fresh bir kokusu var. uzun yıllar kullandım hala severek her yaz kullanabilirim.

4. Davidoff cool water edt: deniz hissi gibi fresh kokusu var, ben çok düşkünü değilim, şu sıralar çok sıkmıyorum ama bayanların en sevdiği yaz parfümlerinden biri bu mavi şişeli parfüm de.

5. Avon wish of love: meyveli kokular.. bu pembe parfüm hem ucuz hem de harika bir yaz parfümü! genç kızlar için çok ideal bence.

6. Avon make me smile: avon satıcısı olduğum zamanlarda bu parfümü alır ve zevkine zırt pırt sıkardım 🙂 mutluluk ve gülücük saçtıran hoş bir genç kız yaz parfümü.

7. Avon surrender edp: bu parfüm fiyatına bakınca pahalı bir parfümden farksız kalitede bence. mükemmel bir koku ya hu! yaz gecelerinde kullanmak için baharatlı, vanilyalı kokusu olan etkileyici bir parfüm. ayrıca vazgeçilmezlerimdendir o benim.

8. Calvin Klein euphoria blossom edt: benim bu yıl yeni denediğim bir parfüm. kokusu biraz biberli, baharatlı bir parfüm. sevdim ama çokta aman aman sevmedim. Calvin Klein euphoria daha güzel kokuyor bence. bu parfüm gündüz sıkılabilse de ben yaz mevsiminde gece sıkılmasını öneririm edt olmasına rağmen.

9. Cacharel amor amor edt: bu parfümün hafif ve cazibeli kokusu beni kendine çekti. yazın hem gündüz hem gece kullanılabilir. özellikle çok romantik ve duygusal bayanlar için en uygun parfümlerden biridir bence.

10. Avon pur blanca edt: o kadar taze ve ferah bir koku ki; yaz günleri için vazgeçilmeziniz olabilir. Avon parfümlerinin fiyatı indirimli kampanyalı olduğunda çok uygun olduğundan, hem en ucuza hem de kaliteli bir parfüm sıkmış kadar harika kokmak isteyenler bu parfümü mutlaka denemeli.

11. Givenchy Play edt: bu parfüm kalıcı baya, yani öyle hemen uçup gitmiyor. ama yaz günlerinde sıkılabilecek kadar ferah ve taze bir koku. ancak yazın etrafı ve kendimizi çok baymamak için sadece iki-üç fıs yetiyor diğer saydığım parfümlerle kıyas edince.

12. Victoria’s Secret vanilla lace edt: vanilya kokulu bu mini parfüm kokusuyla büyülüyor, benim gibi vanilya kokusuna hasta olan biri için bulunmaz bir koku da denebilir. çok komplike bir koku değil basit bir koku ama güzel bir sade vanilyalı parfüm kokusu.

yazın en sevilen bayan parfümleri” hakkında bir yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir