willow tree biblolar..

hayatımda gördüğüm en güzel ve en duygusal biblolar.. willo tree biblolarıyla tanışalı üç, dört ay kadar filan oldu sanırım.. private shopping alışveriş sağolsun yine online vip alışveriş kluplerinde tanıdım bu güzel bibloların markası “willo tree”‘yi..

Angel Of Mine Benim Meleğim biblosuwillo tree markasını kuran kadın (Susan Lordi), çevresinde gördüğü çiftlerin sevgisinden, çocukların masumiyetinden, anne adaylarının bebekleriyle kurdukları empatiden, babaların/annelerin çocuklarına olan düşkünlüğünden vs. esinlenerek, beğendiği duruşlarını ağacı oyma tekniğiyle meydana getirmiş.. insanların yaşadığı en duygusal ve en paha biçilemez anları anılaştırmak, ölümsüzleştirmek için.. daha sonra seri imalata geçilmiş.. bu güzel ve özel bibloların diğer bir özelliği de; simalarının olmayışı.. üretici kadın bunu özellikle yapmış.. her biri birbirinden tatlı biblo modellerinin yüz hareketlerini ve mimiklerini biblolarını satın alan kişilerin hayal gücüne bırakmak için..

işin ilginç kısmıysa her şeyde olabildiği gibi willo tree biblolarında da koleksiyon meraklısı bir hayli fazlaymış 🙂 her yeni bibloyu satın alan willo tree biblo bağımlıları varmış. açıkçası ben de onlardan biri olmak isterdim ama biblo kullanmak konusunda bazı dini çekincelerim olduğundan evimde biblo ve heykel bulundurmamaya gayret ediyorum sevgili müstakbel eşimle beraber.

Peygamber Efendimiz (SAV):
“Sûret (insan/hayvan yüzü/vücudu) yapanlara kıyamet gününde azap verilecek! Yaptığınıza hayat verin, denilecektir! Sûret (insan/hayvan figürlü eşya-tablo-resim vs.) bulunan evlere melâike (melek) girmez!” buyurdu. (Buhârî, C.6, S.414)

willow tree biblolar..” hakkında bir yorum

  1. Geri izleme: sevgilime ne alsam diyenlere :) | Bir Kafadan Her Ses

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir