“çocuk da yaparım kariyer de” bencilliği

çocuk da yaparım kariyer de bencilliğidaha fazla para ve daha fazla kariyer (ya da şan şöhret vs) uğruna daha mini miniciklerken çocuklarını kreşe verenlerin, gün gelip büyüdüklerinde çocukları tarafından daha fazla para ve daha kariyer uğruna huzur evine gönderilmeyeceklerini kimse bilemez. Çocuk çocuktur, çocukluğunu hissederek yaşamalıdır. Şefkat ve anne sevgisi görmelidir sadece akşamları bir iki saat değil elbette, “tüm gün”.. Ki büyüdüğünde insanları sevebilsin, hayvanları sevebilsin, çocuklarını sevebilsin. Sevgi görmeyen, sevgiyi bilmeyen sevemez.. Çocuklarınıza iyi davranın, onlara full time sevgi verin ki, yaşlılığınızda da onlar size iyi davransın, sizi sevsin..

Ali Bulaç dobra dobra yazmış abi. Okuyunuz.

“çocuk da yaparım kariyer de” bencilliği” hakkında 2 yorum

  1. Iste sirf bu yüzdendir ki okula gittigim dönemin kisa bos vakitlerini iyi degerlendirmeye calistim… Ve bir süre evde durmayi planliyorum simdi bakalim hayirlisiysa. Cocuk ihtiyaci oldugunu zaten belli ediyor…

  2. Saçmalamış.öyle zor şartlarda yaşanıyor ki kimsenin kariyer çok para filan düşündüğü yok. Kimler yaşıyor etrafınızda bir bakın.kadın ev temizliğine gidiyor bir torba kömür Alıp yakacak da bebeği ısınsın diye.vay efendim o zaman o doğurmasın.ben hemşireyim yüce devletim iş başı yapmazsam sözleşmemi feshedecekti 2 aylık bebeğimi evde bırakıp aile sağlığı merkezinde emzirme eğitimi veriyorum hergün.çalışmasam ne yiyeceğim.çalışsam Vicdanım kanıyor.çare yok.yani tüm bunlardan sonra yerimiz huzur eviyse bunun sorumlusu biz değil doğurun bakalım deyip sonra çalışın geçinin diye ortada bırakan devlet!!!!evet ilahi adalet işlediğinde bu işin sorumlularına da işler.umarım….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir