Gitti Gidiyor Dükkanım: Sosyetik Bit Pazarım

Gitti Gidiyor Dükkanım: Sosyetik Bit Pazarım ve birde burdayım.

Gitti gidiyor soyguncularına para kaptırıp bi dükkan da ben açtım dün. Soyguncu diyorum çünkü; satılan ürünlerin en az %10′unu (%20′ye çıktığı da görülmekte) bunlar alıyor ve her satacağınız ürün listelemesine 1 tl. 1.5-2 tl. gibi bir ücret kesiyorlar. Bunun yanında dükkan için de aidat ödüyorsunuz 🙂 Devletin esnaftan aldığı vergiler pek bir masum göründü gözüme bu gitti gidiyor dükkanlarının işleyiş stratejisinin aslını astarını öğrenince.

Tükanımı dün açtım, ekleyeceğim bi dolu eşya var o yüzden ilgilenenler lütfen dükkanımı sık kullanılanlarına eklesin, çünkü; henüz sadece 3 ürün ekleyebildim yakında (bi kaç gün içinde)  az kullanılmış ikinci el bayan ve erkek kıyafetleri, ev eşyaları ve kullanılmamış stok fazlası dekorasyon ürünleri, ev eşyaları filan ekleyeceğim.

Bana destek olmak isteyipte ürün alamayanlar En azından dükkanımın tanıtımını blogunuzda/sitenizde yaparsanız ve dükkan linkimi sitenize eklerseniz ayy ne kadar makbul oluurrr malum evlilik hazırlığı içinde bi kızceğizim Düğün yapmak kolay mı? bak biraz ordan, biraz burdan çıkartmaya çalışıyoruz..

Tuzu kuru biri olmadığım için dükkanımı açıp kenara linkini yerleştirmekle de yetinemiyorum ne yazık ki, çünküme; benim para kazanmam böyle eften püften şeylere bağlı…. Ve çevrem olmadığı için de gazetelerde boy boy blog tanıtımımı yaptıramıyorum

Şimdiden hayrı dokunacak tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum, umarım kat kat fazla yardımı siz de Allah’tan görürsünüz. Ay pek bi duygulu konuştum ben şimdi Ahaha hemen biraz şımarıp bu duygulu havanın içine edeyim Daha cool görünüyo böylesi malumunuz, duygusal ve düşünceli olmak out bu blog camiasında

Bu arada dükkanıma eklediğim ürünleri (ve daha fazlasını) bitpazari.mevsimlergibi.com’dan da takip edebilirsiniz 

Zamanla dükkanım da bit pazarım da şenlenecek, beni izlemeye devam edin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir